Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Malden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Malden heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Malden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Malden of directe omgeving.

159 klanten uit Malden bevelen een bij Casius in Malden aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Malden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, overkapping van douglas laten maken, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, aluminium garagedeur afvoeren en vervangen door deur en twee ramen. kunsstof en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Malden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Malden:

Deuren korter maken

We willen 10 deuren korter maken. Belangrijk dat dit goed recht gebeurd in verband met nieuwe vloer in de kamers.

Kozijnreparatie op verschillende plekken

Ik heb houtrot aan diverse (circa 5 plekken) dorpels en stijlen. Ik durf niet te zeggen of het mogelijk is alleen de plekken te behandelen of dat de gehele kozijnen eruit zouden moeten. De afmetingen durf ik echt niet te zeggen. Als het in zijn geheel eruit zou moeten, ook graag afvoeren en dan zou ik hardhouten kozijnen ervoor terug willen. Graag ontvang ik een offerte.

Dakraam in bitumen dak leveren en plaatsen

Het plaatsen van een dakraam in bitumen dak. Velux grenen (GGL) voorzien van 2050 Standaard beglazing Kleur: wit, Velux Maat: SK01 114x70 (BXH). Of een vergelijkbaar raam van deze afmetingen. Graag een offerte inclusief alle kosten en BTW. Bijgaand een foto met vergelijkbaar dak.

Dakraam laten plaatsen

Graag zou ik een dakraam laten plaatsen. Het gaat om het RoofLITE tuimelvenster blank afgelakt HR++ glas S6A 114 x 118 cm maar mijn vraag is of jullie ook het gat maken in het dak? En wat alles bij elkaar kost

Kersenhout blad van de eetkamertafel schuren

Het betreft een eetkamertafel van 200x100 cm en een salontafel van 120x120 cm

Vlizotrap laten plaasen

Nieuwe vlizotrap met toebehoren leveren en plaatsen. Afmetingen circa 70 x 105 cm. Huidige situatie op foto’s weergegeven.

Velux dakraam verplaatsen

Graag een prijsindicatie voor het verplaatsen van het velux dakraam van de achterkant van het huis naar de voorkant.

Trap renoveren

Heb 15 trappen en wil deze laten renoveren wat kost dit.

Eikenhouten tafel schuren

Massieve tafel schuren. Er zit maar een dun laagje lak op. Maat 134x90 met 2 aansteekbladen van 50x90. De bladen kunnen los worden geschroefd en als geheel door een grote schuurmachine.

Kozijn met houtrot deels laten vervangen

Bij het keukenraam is houtrot in het kozijn geconstateerd. Dit betreft alleen de onderzijde. Volgens de schilder is het mogelijk om een gedeelte van het kozijn te laten vervangen. Is dit inderdaad mogelijk of moet heel het kozijn vervangen worden? De afmetingen van het kozijn is 100 x 110 cm (lengte x hoogte), dit betreft het linker raam op de foto's. Het tussenstuk is 50 cm lang (maar dat hoeft dus als het goed is niet vervangen te worden). Materialen laat ik graag door de timmerman zelf regelen.

Zwevende bamboe trap plaatsen

Graag ontvang ik info over een zwevende trap voor mijn nieuwbouwhuis in Mook .

Bankje buiten renoveren

Twee tuinbankjes zijn door het weer aangetast bij de poten, hiervan moet een staande poot vernieuwd worden en 4 dwarsliggende balken met hard hout vernieuwd worden. Verder moeten beiden bankjes weer wit geschilderd worden.

Balkon-, achter- en voordeur vervangen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1969 en krijgen daarvan op 28 februari de sleutel. Wij willen daar graag een nieuwe dichte voordeur zonder glas en een achterdeur en balkondeur met glas laten plaatsen. We laten de deuren graag inmeten en willen graag wat voorbeelden van deuren om uit te kiezen. Het zou fijn zijn als u voor ons documentatie meebrengt. Daarna ontvangen wij graag uw offerte.

Sluitplaten op kozijnen repareren of vervangen

Ik heb 2 binnenkozijn, metaal, van polyform. De sluitplaten kunnen niet simpel vervangen worden. Het metaal waar de stift achter valt scheurt uit. 1 deur sluit niet meer, omdat deze nu kapot is. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden van repareren of vervangen te bespreken.

Louvredeuren plaatsen voor een garderobenis

We hebben nu een open garderobe nis en ik wil daar graag louvredeuren in laten plaatsen, zodat het minder rommelig kijkt. Voordat ik besluit dat te doen wil ik graag een indicatie van de kosten. De garderobe nis is 1.32 meter breed (binnenzijde) en 2.07 meter hoog. Graag zou ik verschillende mogelijkheden bespreken met de vakman.

Nieuw gipsplaten plafond plaatsen

Het bestaande systeemplafond dient te worden verwijderd. Daarna dient er een nieuw gipsplaten plafond gemaakt te worden met totaal 22 LED spotjes. Het plafond van de gang, woonkamer en de keuken is ongeveer 60 m2 en dient daarna nog gestuukt te worden.

Kozijnreparatie: delen met houtrot repareren

Ik ben bezig de buitenboel te schilderen. Daarmee kom ik ook enkele delen tegen die verrot zijn. Het gaat met name om delen van kozijnen. Verder zijn er twee ramen (hout) in de zijmuur, waarvan ook delen aangetast zijn en men bij het zetten vergeten is om een loodslab bovenin aan te brengen. Dat zie ik ook graag gerepareerd. Dit zijn beide zaken die mij even teveel zijn. Graag ontvang ik een offerte, maar ik denk wel dat er even iemand moet kijken om het echt in te schatten.

Corbin voordeurslot vervangen

Vernieuwen van voordeurslot. Het gaat om een oplegslot van het merk Corbin. U ontvangt foto's.

Kozijnwerk repareren

Opnieuw een aanvraag. Vorige week al eerder ingediend. Slecht bereikbaar op tel nr. Nu extra telnr toegevoegd. Twee aanvragen: 1. Sluiting van kantelraam is kapot. Kan niet goed meer dicht en kan niet meer in de open stand. 2. Twee raampjes op zolder kunnen niet open. Ik wil ze graag open kunnen maken. Ik hoor graag van u.

Ramen en raamkzijnen repareren en aanpassen

Ik heb twee aanvragen: 1. De bevestiging van draaivenster is kapot. Kan niet meer goed dicht en bij de openstand van de raam, hangt de raam los. 2. Twee raampjes op zolder kunnen niet opengemaakt worden. Er is geen opening. Wil graag de mogelijkheid hebben om deze te openen.

Dorpel vervangen

Het betreft een onderdorpel aan de voordeur en naast gelegen schuurdeur, bestaande uit 1 geheel, die vervangen dienen te worden. De totale breedte is om en nabij 230 cm. De dorpel is van kunststof (DTS) voorzien van slijt/tochtstrips, en is gegrond.

Dorpels vervangen

2 dorpels vervangen Van de voordeur en een schuur.

Kozijn maken en plaatsen voor een binnendeur

Het maken en plaatsen van een houten kozijn voor een binnendeur. De muur waar hij tussen geplaatst moet worden is 5 cm dik. Er zit nu een aluminium kozijn voor een opdekdeur van 83 cm breed en 201,5 cm hoog in. Het kozijn loopt door tot het plafond en er zit boven de deur een glaspaneel. Het nieuwe kozijn wil ik graag van hout en moet voor een stompe deur zijn. En ik zou graag twee offertes willen. Een alleen voor een kozijn voor en de deur. En een voor een kozijn tot het plafond met weer zo'n glaspaneel.

StoreMax schuifdeuren plaatsen

Een schuifdeurwand met 3 deuren plaatsen van het merk StoreMax. De afmetingen zijn: breedte 294 cm en hoogte 245 cm. Gaat om alleen plaatsen. De levering regelt de klant zelf. Offerte graag uitsluitend per e-mail. In overleg de huidige situatie afbreken. In verband met korting bij Praxis graag met spoed offreren!

Een raam kan niet meer dicht

De vergrendeling van een draaivenster is kapot. Het raam zelf sluit ook slecht. Kan niet goed dicht en helemaal niet meer gesloten worden. De vergrendeling werkt niet meer en raam lijkt ook niet meer in de sponning te passen. Eventueel een ander raam ook nog repareren.