Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor louvre deuren maken en plaatsen:

Louvre deuren maken en plaatsen

Ik wil twee Louvre deuren voor in een kozijn van 93 bij 230 cm laten maken. Deze wil ik het liefst in ral 9010 (wit) hebben.
Onze klant uit Lunteren (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor louvre deuren maken en plaatsen uit heel Nederland:

Louvredeuren op maat laten maken

Ik ga een huis kopen waar 3 kasten in zitten die ik van Louvre deuren wil voorzien. Afmetingen van de deur opening is +/_ 250x80cm Deuren ga ik zelf plaatsen. graag ontvang ik hier een indicatie voor.

Louvre deuren op maat maken

Kunt u mij voorzien van een prijsopgave voor twee witte, open louvre deuren? Deze willen we graag als schuifdeuren in de badkamer gebruiken (zie foto). De ruimte die we hebben is: hoogte 889 mm, breedte 1196 mm. Aan de bovenkant willen we een geleider rail aanbrengen.

Louvre deuren op maat

Wij willen graag voor onze inloopkast (2) Louvre deuren in de entree laten maken. De maat van de doorloop is circa 80/85 cm breed en circa 290 cm hoog. Zie foto voor een beeld. Specifieke gegevens nemen we graag door!

Vouw louvre deuren in inbouwkundige kast

Ik wil graag 4 Louvre deuren laten maken in een inbouwkundige kast van 1,87 breed en 2,42 meter hoog. Ze moeten per 2 aan elkaar naar buiten vouwen.

Louvre deuren op maat laten maken

Het gaat om 2 deuren waar ik louvre deurtjes in wil. De maten van de huidige deuren zijn: 196,5 x 74,3 meter. En dan gaat het om ongeveer 37,15 cm per louvre deur. Mijn vraag is, wat het kost als we 2 paar witte louvre deuren op maat laat maken?

Muurkast doorbreken en omzetten

Twee slaapkamers liggen aan elkaar. Waar aan iedere kant een tweedeurige muurkast ligt, aan een kant zelfs een driedeurige. Nu wil men eerst de tussenwand tussen die twee tweedeurige kasten uitbreken en aan een kant dan dicht maken. Voor wat betreft de derde deur wil men ook de wand uitbreken, aan de open kant ook dicht maken en aan de andere kant openbreken. Zo ontstaat er een brede heel, diepe kast op een kamer. Hierin zou men het liefst Louvre deuren plaatsen (harmonica) al dan niet hangend of op rails. Als dat niet zou kunnen dan op de ene kamer op de plaats van de derde deur de muur uitbreken en dan de derde deur plaatsen. Oke, ik kan wel iets breken maar echt een kozijn of deuren ophangen is een kunst. Is er iemand die dat wel zou kunnen, beginnend zo snel mogelijk, liefst nog volgende week.

Op maat gemaakte louvredeuren monteren

Ik heb nu een open "deurgat" in de woonkamer en daar wil ik 2 louvre deurtjes in hebben. Maten: 201 cm bij 72. 8 cm. Wens:1/3 dicht, 2/3 louvres. Kleur: Gebroken wit. RAl 9010 De deuren zullen gemonteerd worden als klapdeuren.

Louvre deuren op maat laten maken

Twee draaiende Louvre deuren om een inloopkast af te sluiten. Afmeting: 270 cm hoog en 2x 87 cm breed.

Louvredeuren op maat laten maken

Ik wil graag 2 witte open louvre deuren van ieder 156 cm hoog en 85 cm breed laten maken. Aangezien ons bed onder het zolderraam staat, willen we hiermee op koude dagen de wind wegvangen van het bed en op warme dagen de zon en toch frisse lucht houden. We schuiven ze op een rail naar links en rechts open en dicht.

Louvredeuren op maat laten maken

Ik wil 2 opdek louvre deuren laten maken. Deze moeten 83 cm bij 201,5 cm worden. De ene moet linksdraaiend zijn en de ander rechtsdraaiend.

Partners

Partners van Casius