Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Lunteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Lunteren heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Lunteren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Lunteren of directe omgeving.

53 klanten uit Lunteren bevelen een bij Casius in Lunteren aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Lunteren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: renovatie houtwerk atrium, het vervangen van de trap en het plaatsen van een traplift, vervangen alle ramen van de woning, kunststof kozijnen plaatsen, een houten constructie dakopbouw realiseren, gevel in oude staat herstellen, 7 Binnendeuren en 7 kozijnen vervangen, overkapping realiseren, kozijn vervangen door kozijn met terrasdeuren, zij -en bovenlichten + tussenmuur verwijderen, schuifdeuren maken onder schuin dak van zolder, vervangen kozijnen inclusief dubbel glas, 2 traprenovaties inclusief schilderwerk, 4 Kozijnen vernieuwen, plafond van zolder aftimmeren en isoleren, timmerwerk aan de "poort" van de tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in Lunteren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Lunteren:

Louvre deuren maken en plaatsen

Ik wil twee Louvre deuren voor in een kozijn van 93 bij 230 cm laten maken. Deze wil ik het liefst in ral 9010 (wit) hebben.

Klompenhok bouwen aan stacaravan

'Klompenhok' bouwen aan stacaravan, standaard maat 2.5 x 1 of 1.5 x 2 meter. Materialen voor de vakman.

Trap

Ik wil graag de trap renoveren. En wil graag weten wat de kosten daarvan zijn. Het is een trap waar vloer bedekking opzat en willen er graag laminaat op laten monteren. Het gaat om een dichte trap en zowel de treden als stootborden moeten worden gemonteerd. Er zit een draai in de trap.

Dakramen plaatsen

Ik wil graag een bestaande "koekoek dakkapelletje" vervangen door een nieuw dakraam. Daarnaast moet een tweede, nieuw dakraam worden geplaatst in het schuine dak. Ik wil graag twee dakramen van ongeveer 80 cm bij 1 meter. Betreffende de "koekoek": deze dient gesloopt te worden en er moet extra ruimte in het dak worden gemaakt om het raam te kunnen monteren. Het gaat om het inmeten van de juiste raamafmetingen en leveren van de ramen (Velux of Fakro) en deze monteren. Graag los in de offerte meenemen wat het kost om de ramen te leveren.

In een ruimte moet een sauna worden ...

In een ruimte moet een sauna worden gemaakt, ik beschik over tekeningen en kan ook voor het juiste materiaal zorgen.

Wij willen voor onze garage een carport ...

Wij willen voor onze garage een carport laten bouwen, de lengte is ong. 600 cm de breedte is 400-470 cm (dit is de afstand tussen ons huis en de schutting die op de erfscheiding staat). Wij willen ook dat de voorzijde van de carport naar links wordt uitgebreid (ong. 400 cm x 100 cm), zodat we ook droog onze voordeur kunnen bereiken. Het geheel - we hebben een oud huis - moet een klassieke uitstraling krijgen. Boven de carport zit dakhout dat tzt weer geverfd moet kunnen worden. Ik hoop dat dit (voorlopig) voldoende informatie is.

In mijn vakantiewoning loopt het schuine ...

In mijn vakantiewoning loopt het schuine dak door tot op de vloer van de zolderverdieping. Er zijn twee wanden geplaatst zodanig dat er achter deze wanden nog ongeveer 1 meter loze ruimte is ontstaan. Aan een kant zijn in deze wanden twee luiken gemaakt om de ruimte te kunnen benutten. Graag zou ik in de andere wand ook twee van deze exact dezelfde houten luiken willen monteren.