Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor buitendeur repareren:

Buitendeur repareren

De eerste laag (soort van spaanplaat denk ik) van mijn voordeur laat los. Deze moet gemaakt worden.
Onze klant uit Lent (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitendeur repareren uit heel Nederland:

Betonnen dorpel buitendeur vervangen

Ik heb een gebroken (waarschijnlijk) betonnen dorpel onder de voordeur die ik wil vervangen (eventueel indien mogelijk repareren). De dorpel loopt door onder gehele deurkozijn (circa 140 cm), deur plus raam en heeft een breuk.

Houtwerk van de buitendeur repareren

De achterdeur heeft slechte plekken in het houtwerk en zit een scheur onder het slot. Graag willen we onderzoeken of herstel nog nut heeft en voordeliger is dan de deur vervangen.

Deur naar balkon vervangen

Op de derde etage hebben we een kunststof deur naar het balkon. Deze draaikiep deur van Weru, 200 x 90 cm, vermoedelijk zo'n 15 jaar oud, is kromgetrokken. De scharnieren werken goed, dus wat ons betreft, wordt alleen de deur vervangen (of repareren). Maar mogelijk sluiten de scharnieren niet meer aan op nieuwe deuren, van Weru of andere merken. Dus kijken we wellicht ook naar vervangende kozijnen. Boven de deur zit nog een raam, dus het kozijn is ongeveer 260 x 100. We kiezen graag voor een economische oplossing. Bijvoorbeeld: een draaikiep-systeem hoeft van ons niet, maar als het goedkoper is dan een buitendeur doen we draaikiep. We zouden dit wel graag voor de bouwvak willen herstellen.

Scharnier van de buitendeur repareren

De scharnier van de buitendeur zal gerepareerd moeten worden en daarna dient de deur goed afgehangen te worden.

Hardhouten buitendeur repareren of vervangen

Mijn buitendeur sluit niet meer goed af. De onderkant is niet recht of de dorpel is verzakt. De wind waait inmiddels door een gat onder de deur door.

Klemmende buitendeur repareren

Onze buitendeur aan de tuinkant klemt en ik wil dit graag laten repareren. Dit is waarschijnlijk niet op te lossen met bijschaven. Er zit ruimte op de scharnieren, waardoor de deur naar een kant hangt. Het is een houten deur met een raam en een houten kozijn. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Klemmende buitendeur repareren

De voordeur. Huis uit 1890 met brede voordeur (122 x 220 cm) klemt van onderen. Is een oude eiken deur. Probleem komt ieder jaar terug maar ging vanzelf over. Nu blijft het probleem. Gaarne offerte om de deur weer normaal open en dicht te doen

Aan onderkant klemmende buitendeur repareren

Onze buitendeur/voordeur klemt heel erg aan de onderkant. Sinds het vochtig weer is. Er lijkt ook verf aan de onderkant weggeschaafd te zijn inmiddels. We willen hem graag weer normaal open en dicht krijgen.

Houtrot in de buitendeur herstellen

Wij hebben openslaande deuren. In een ervan zit houtrot. Graag zouden wij de mogelijkheden willen weten voor het repareren van de deur.

Dorpel van buitendeur vervangen

De dorpel van de buiten berging deur is (gedeeltelijk) verrot, moet vervangen of repareren indien het nog kan.

Partners

Partners van Casius