Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Lent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Lent heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Lent u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Lent of directe omgeving.

104 klanten uit Lent bevelen een bij Casius in Lent aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Lent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: afdak naast hoekhuis en veranda achter hoekhuis maken, 7 kozijnen op begane grond vervangen, raamkozijn verwijderen, gevel deels dichten en nieuw raamkozijn plaatsen, zwevende trap vervangen, plaatsen kunststof kozijnen, gat zagen en vaste trap naar zolder plaatsen, gevelbekleding stacaravan en kozijnen vervangen, terras en boeidelen vervangen en overkapping realiseren, vaste, rechte trap realiseren, deur plaatsen in dragende muur, vervangen houten kozijnen door nieuwe van kunststof met dubbelglas, vervangen achterkant garage inclusief waterafvoer, vaste dichte trap plaatsen en trapkast realiseren, dakraam zolder, vervanging binnendeuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Lent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Lent:

Reparatie en onderhoud van vier ramen

Mijn 2 kiepkantelramen sluiten niet goed meer. Waarvan er bij 1 ook het slot niet meer goed werkt. Deze moeten gemaakt worden. Nog 2 andere ramen ook nagaan en eventueel onderhouden.

Schuifdeurtje onder schuin dak op zolder realiseren

Ik wil een schuifdeur laten maken op zolder. Breedte 210 cm en hoogte 100 cm.

Buitendeur repareren

De eerste laag (soort van spaanplaat denk ik) van mijn voordeur laat los. Deze moet gemaakt worden.

Rolhorren voor houten raamkozijnen monteren

5 horren monteren op ramen rondom huis. Het gaat om houten kozijnen. De ramen zijn 150x100 cm en ik wil de Bruynzeel 600 serie rolhor laten monteren. Materialen zijn al besteld. Het betreft een nieuwbouwhuis en de horren komen aan de buitenzijde. Voor 1 hor is een ladder nodig.

Dakramen plaatsen

We willen graag een nieuw dakraam (type UK04), 98 x 134 cm, laten plaatsen, en 2 dakramen laten vervangen voor het type CK02, 55 x 78 cm. De afmetingen van de te vervangen dakramen zijn anders dan de CK02. Separaat wil ik graag de kosten weten voor het afwerken van de ramen aan de binnenzijde.

Svedex binnendeuren opmeten en monteren

Ik heb twee Svedex binnendeuren die vervangen moeten worden. De afmetingen stuur ik door via de mail.

Blokhut plaatsen

Blokhut met overkapping-Vermont plaatsen. Betreft 2.50 meter bij 3 meter. Er moet ook een dakgoot aan. Ik zou ook graag advies hebben over welk soort beits er nodig is.

Stalen scharnierdeur en trapleuning plaatsen

Wij ontvangen graag een offerte voor: - het inmeten, produceren en plaatsen van een stalen enkele scharnierdeur met glas, inclusief stalen kozijn, afmeting 265 cm hoog x 100,5 cm breed. Er is nu een houten kozijn. - het inmeten, produceren en plaatsen van een stalen trapleuning bij twee trappen (beide met 2x een draai). Vier delen van 95 + 45 + 240 + 105 cm. Alvast hartelijk dank voor uw reactie.

Daklijst(en) met houtrot na controle vernieuwen

Het huis wordt binnenkort geschilderd. Voor die schilderbeurt is het nodig om alle houten delen op rot te controleren. In ieder geval is er een daklijst aan de voorzijde die zichtbaar rot is en vervangen moet worden. Het gaat hier om het aangezicht van de woning, dus hoogstaand vakwerk is vereist. Het betreft een twee-onder-een-kap woning. Ik schat dat het om zo'n 30 meter daklijst gaat.

Maatwerk schuifdeursysteem leveren en monteren

Wij willen een schuifdeur met een landelijke dan wel natuurlijke uitstraling om ons trapgat af te sluiten. Een hangend systeem lijkt ons het mooiste en het moet wel goed afsluiten ivm geluid en warmteverlies/tocht. De deur moet dus de totale hoogte afsluiten en zal dus maatwerk worden. Afmetingen ongeveer 1 m breed en 265 cm hoog. Links vh trapgat is een muurtje tot aan de keuken van ongeveer 110 cm breed.

Harmonicadeuren van hout plaatsen

Ik wil graag een offerte voor harmonicadeuren. Totale breedte is 240 cm. Hoogte 248 cm. Loopdeur rechts, van binnen gezien. Graag offerte voor houten kozijnen met HR++ glas. In offerte tevens plaatsing meenemen. Hout moet hard hout zijn. FSC gekeurd. Er is genoeg ruimte in de gevel voor de plaatsing.

Stofferen van een dichte trap

Wij hebben een dichte trap met boven een kwart draai en 12 treden. Het tapijt op deze trap willen wij gaan vervangen. Wij zullen zelf het materiaal naar onze smaak hiervoor uitzoeken. We ontvangen graag uw offerte met daarin aparte posten voor het verwijderen van de huidige vloerbedekking en plaatsen van de nieuwe.

Reparatie geleide strip van schuifpui

De geleider van onze schuifpui is dubbel onder de deur gekomen. Hierdoor kon ik de deur niet meer dicht krijgen. Ik heb hierdoor een stuk van de strip weggehaald om de deur dicht te krijgen. Nu schuift de deur erg belabberd. Graag zou ik deze snel weer willen repareren. Wat zouden de kosten hiervan zijn? En wanneer zou deze gerepareerd kunnen worden?

Aanrechtblad schuren en opnieuw oliën

Wij hebben nu een massief eiken keukenblad. Er zit een whitewash lak op. Wij willen graag blank hout terug en dan oliën. Geschatte oppervlak, 7 m2. Er zit een kookplaat in het keukenblad.

Trap bekleden met PVC of vinyl

Ik wil mijn trap graag laten bekleden met PVC of vinyl. Het gaat om een dichte trap, bevat 15 treden met een dubbele draai naar links. Nieuwbouwwoning, dus nog onbeschilderd. Voorkeur voor donkere treden en wit geschilderde wanden (dit laatste kunnen wij zelf eventueel doen). Contact graag via de mail.

Wandkast van underlayment laten maken

Graag willen wij een wandkast op maat laten maken van bij voorkeur underlayment. Deze kast moet tussen een buitenmuur en een koof worden geplaatst. De breedte van de kast is 304 cm, de diepte is 27 cm en de hoogte tot aan het plafond is 265 cm. De kast moet, op een open nis na voor de televisie, helemaal dicht worden met drukdeurtjes. Het aantal deurtjes/vakken/schappen is nader af te stemmen, maar het liefst een gering aantal. Wij hebben enkele voorbeeldafbeeldingen beschikbaar. We ontvangen graag een prijsindicatie.

Taatsdeur leveren en plaatsen

Ik wil een taatsdeur laten plaatsen en ontvang daarom graag een offerte voor zowel de uitvoering in hout met glas als de uitvoering in een slank profiel van aluminium met glas. De deurmaat is 250 cm hoog en 160 cm breed. Ik ontvang graag een offerte per email.

Scheidingswand met deur plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een gipsen scheidingswand op zolder kan plaatsen met een deur erin. Het afwerken/plamuren etc doen we verder zelf. Het liefst ook iemand die meteen vanuit 1 bestaand stopcontact ij de inbouwkast een extra stopcontact kan plaatsen in de gipsmuur.

Tricoya boeiplank plaatsen

Betreft de vervanging van een boeiplank aan de bovenkant van een lessenaarsdak (in de lengte), inclusief de kopse kanten van de boeiplanken over de breedte van het huis. Te gebruiken materiaal: Tricoya. Totale lengte: circa 12,5 m. Af te lakken in licht grijs. Daarnaast vastzetten van een regenpijp en afdichten van 2 lekkages in de dakgoot. De werkzaamheden zitten op circa 9,5 m hoog. Naast het huis is uitbouw van circa 6,5 lang. Hier dient rekening mee te worden gehouden bij het opstellen van een steiger of het gebruik van een hoogwerker. Graag de situatie ter plekke bekijken voor het uitbrengen van de offerte.

Schuifdeurkast tussen twee muren maken

Wij willen graag een schuifdeur met ,opberg,kast tussen twee muren. Breedte: 334 cm Hoogte: 263 cm In de kast komen voornamelijk planken. Wij zijn op zoek naar een goedkoper alternatief voor bijvoorbeeld de Lundia-op-maat-kasten die bijvoorbeeld Gamma aanbiedt.

Monza kast monteren

Ik wil graag een Monza kast van 1,80 meter breed laten monteren. Wat is de prijs hiervoor?

Plinten zagen, kitten en schilderen

Ik ben op zoek naar iemand die voor ons de plinten tegen de muur wilt kitten op de begane grond en de eerste verdieping. Bij voorkeur willen we ook dat deze plinten direct geverfd worden. Het gaat om 120mm hoogte plint, in hardhout. De planken zijn gedeeltelijk al op maat gezaagd voor de beneden verdieping en nog niet voor de eerste verdieping. De ongezaagde planken zijn 4,90 lang. Het gaat om hardhouten plinten en deze komen langs de muur maar ook in verstek langs de deuren zodat de plinten helemaal door lopen. Wij hebben de plinten en de kit en de verf. Het gaat om 80 vierkante meter woonruimte waarin de plinten geplaatst moeten worden. Plattegrond van de woning is beschikbaar.

MDF kast maken

Het betreft het maken van twee kasten van elk 2,73 meter breed en 2,60 meter hoog zonder achterwand. Met draaideuren en keukenscharnieren. De kasten dienen van MDF gemaakt te worden en het ontwerp ligt klaar.

Tuindeur met hang- en sluitwerk monteren

De tuindeur dient inclusief hang- en sluitwerk gemonteerd te worden. Daarnaast moet er een televisiebeugel voor een flatscreen geplaatst worden.

Geluidsisolerende wand plaatsen

Ik wil graag een zwevende geluidsisolerende voorzetwand laten plaatsen. Afmeting ongeveer 5 meter breed bij 2.65 meter hoog. Betreft leveren/maken en dan plaatsen.