Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor installatie van een voordeur:

Installatie van een voordeur

De oude deur verwijderen en nieuwe voordeur afgehangen, matglas (isoglas ML710) plaatsen, (veiligheidspakket) hang en sluitwerk, brievenbus aanbrengen en deur moet worden afgelakt. Het betreft een voordeur type CanDo ML710 FSC 201,5 x 88 cm van Praxis. Extra specificaties: Massief hardhouten multiplex platen met twee aluminium tussenplaten Middengrijs gegrond Inclusief weldorpel
Onze klant uit Hoevelaken (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor installatie van een voordeur uit heel Nederland:

Defecte video- en intercominstallatie repareren

Ik ben bestuurslid van de VvE. Ons gebouw bestaat uit 15 appartementen en is opgeleverd in april 2005. In 2007 hebben wij onze intercominstallatie uitgebreid met een video-installatie. Sinds geruime tijd is het videobeeld dusdanig vervormd dat de persoon aan de voordeur niet te herkennen is. Wij hebben de indruk dat dit euvel te maken heeft met de aanleg vorig jaar van een deurautomaat. Wij hebben geprobeerd dit euvel zelf op te lossen. Dit is tot op heden niet gelukt. Daarom willen we dit laten uitvoeren door deskundigen.

Warmtepomp bij rijtjeshuis plaatsen

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Standaard jaren 50-60 rijtjeshuis Verbruik op dit moment: - 764 m3 gas (ook voor gasfornuis) - 2284 kWh stroom (keukenboiler) - houtkachel geïnstalleerd (backup / redundantie). - Piekverbruik dmv. Een douche met warmteterugwinning (voor wat het waard is), kan indien nodig verbeterd worden (normale douchekop). Verdere isolatie is mogelijk, dus bij kantelpunt beide opties aanbieden. Installatie mogelijk op diverse posities (hoger/lager - voor/achter): Technisch fraaiste is de trapkast zodat verticale leidingen (horizontaal te weinig oppervlak) vanaf de weg aangelegd kunnen worden. Uiteindelijk uitvoering zoals mij het voor staat (mits haalbaar): - Aanleggen grondleidingen (vanaf weg, zie Google streetview) - Aanleggen warmtepomp (voormuur, kruipkelder 3 meter tot aan kelderkast) - Aansluiten naar CV-leidingen (lopen via de voormuur, net langs de voordeur) - Beetje sloop en hakwerk geen probleem.

Klussen in huis

Ik wil graag een aantal zaken in mijn woning laten monteren. Het betreft de installatie van 4 rolgordijnen, waarvan 1 rolgordijn op maat gemaakt moet worden. Tevens het monteren van 1 buitenlamp voor aan de berging en een anti-inbraak strip op de voordeur.

Keuren van de elektrische installatie

Wij gaan onze meterkast laten verplaatsen (dichter bij de voordeur) en stroom, gas en water opnieuw laten aansluiten. Ik heb begrepen dat de installatie in de nieuwe meterkast gekeurd moet worden, hier ontvang ik graag een offerte voor. Is deze keuring overigens verplicht of alleen nodig vanwege verzekering? Betreft allen het verplaatsen van een bestaande installatie naar een nieuw te maken meterkast.

Diepteaarding slaan

Slaan van een aardpen naast de voordeur en aansluiten op elektrische installatie. De werkplek is goed bereikbaar.

Aardpen / aardelektrode laten slaan

Ik wil dat er een aard elektrode in de meterput achter de voordeur wordt geslagen met daaraan 8 meter koperen draad op rol, geschikt voor woonhuis installatie 1 fase met hoofd zekering van 35 ampère.

Defecte video installatie en intercom repareren

Wij kunnen niet meer zien wie er aanbelt en vanuit onze videofoon kunnen wij de voordeur niet meer openmaken. Graag laten wij dit controleren en repareren daar waar mogelijk.

Aardpen slaan

Voor een nieuwe groepenkast in een oude jaren twintig woning moet een aardepen worden geslagen. Gaat om een installatie van acht groepen achter twee aardlekschakelaars. Vlakbij de kast is open toegang tot de zandbodem via het luik bij de voordeur.

Horecakeuken laten plaatsen

Ik wil een winkelpandje van 49 vierkante meter dat voorheen een bloemenzaak geweest. De helft rechterzijde van winkel vanuit voordeur, ongeveer 28 vierkante meter wil ik ombouwen tot horecakeuken eventueel met afzuiginstallatie en apparatuur. Installatie van gas en riolering enzovoort. Specifiek wil ik weten hoeveel het kost om ruimte 28 vierkante meter te betegelen. Pandje wordt afhaal/bezorg van Aziatisch keuken.

Deurbelinstallatie aanbrengen bij appartementen

Ik wil graag een bestaande bel installatie voor 4 gebruikers vervangen. In de onderstaande vragen zie ik dat je tot 3 kunt kiezen, maar ik probeer het toch maar. Ik heb aan de voordeur een paneel met 4 bellen en een intercom. Daarnaast heb ik binnen op de verschillende verdiepingen huistelefoons hangen die kunnen communiceren met de voordeur en die eventueel ontgrendelen. Heeft u voor mij een dergelijke installatie? Ik heb een voorkeur voor een draadloze oplossing, maar bedraad mag ook. Ik sta ook open voor een installatie die met internet werkt. Ik zit in een klassiek pand.