Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor installatie van een voordeur:

Installatie van een voordeur

De oude deur verwijderen en nieuwe voordeur afgehangen, matglas (isoglas ML710) plaatsen, (veiligheidspakket) hang en sluitwerk, brievenbus aanbrengen en deur moet worden afgelakt. Het betreft een voordeur type CanDo ML710 FSC 201,5 x 88 cm van Praxis. Extra specificaties: Massief hardhouten multiplex platen met twee aluminium tussenplaten Middengrijs gegrond Inclusief weldorpel
Onze klant uit Hoevelaken (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor installatie van een voordeur uit heel Nederland:

Keuren van de elektrische installatie

Wij gaan onze meterkast laten verplaatsen (dichter bij de voordeur) en stroom, gas en water opnieuw laten aansluiten. Ik heb begrepen dat de installatie in de nieuwe meterkast gekeurd moet worden, hier ontvang ik graag een offerte voor. Is deze keuring overigens verplicht of alleen nodig vanwege verzekering? Betreft allen het verplaatsen van een bestaande installatie naar een nieuw te maken meterkast.

Diepteaarding slaan

Slaan van een aardpen naast de voordeur en aansluiten op elektrische installatie. De werkplek is goed bereikbaar.

Aardpen / aardelektrode laten slaan

Ik wil dat er een aard elektrode in de meterput achter de voordeur wordt geslagen met daaraan 8 meter koperen draad op rol, geschikt voor woonhuis installatie 1 fase met hoofd zekering van 35 ampère.

Defecte video installatie en intercom repareren

Wij kunnen niet meer zien wie er aanbelt en vanuit onze videofoon kunnen wij de voordeur niet meer openmaken. Graag laten wij dit controleren en repareren daar waar mogelijk.

Aardpen slaan

Voor een nieuwe groepenkast in een oude jaren twintig woning moet een aardepen worden geslagen. Gaat om een installatie van acht groepen achter twee aardlekschakelaars. Vlakbij de kast is open toegang tot de zandbodem via het luik bij de voordeur.

Horecakeuken laten plaatsen

Ik wil een winkelpandje van 49 vierkante meter dat voorheen een bloemenzaak geweest. De helft rechterzijde van winkel vanuit voordeur, ongeveer 28 vierkante meter wil ik ombouwen tot horecakeuken eventueel met afzuiginstallatie en apparatuur. Installatie van gas en riolering enzovoort. Specifiek wil ik weten hoeveel het kost om ruimte 28 vierkante meter te betegelen. Pandje wordt afhaal/bezorg van Aziatisch keuken.

Deurbelinstallatie aanbrengen bij appartementen

Ik wil graag een bestaande bel installatie voor 4 gebruikers vervangen. In de onderstaande vragen zie ik dat je tot 3 kunt kiezen, maar ik probeer het toch maar. Ik heb aan de voordeur een paneel met 4 bellen en een intercom. Daarnaast heb ik binnen op de verschillende verdiepingen huistelefoons hangen die kunnen communiceren met de voordeur en die eventueel ontgrendelen. Heeft u voor mij een dergelijke installatie? Ik heb een voorkeur voor een draadloze oplossing, maar bedraad mag ook. Ik sta ook open voor een installatie die met internet werkt. Ik zit in een klassiek pand.

Intercomsysteem in een appartementencomplex repareren

Gegevens: Appartement met 14 woningen en vier woonlagen. Bouwjaar pas volledig bewoond in 2013. Huidig systeem Golmar Platea Plus Beeldintercom (Geen kleurenscherm). Probleem: Zeer slechte beeldkwaliteit bij alle bewoners, maar niet iedereen ergert zich hier aan. Vraag: Staat Golmar hierom bekend? Is reparatie/herstel mogelijk, en zo ja wat zijn de totale kosten. Eventuele beslissing hierover wordt genomen in de algemene vergadering in mei aanstaande. Eventuele foto's van de huidige installatie, zowel bij de ingang en de bedrading in de kast bij de voordeur en ook de binnenpost kunnen zo nodig gemaild worden.

Slaan van de aardpen

Bestaande situatie is een in ongeveer 1995 geheel vernieuwde installatie met 6 groepen en aardlekschakelaar 40 A 0.03. Aarddraad in waterput vlak achter voordeur aangesloten op buitenwaterleidingnet. Ondanks dat destijds alles was goedgekeurd schijnt er toch een aardpen te moeten komen. Ik heb in de waterput een dunne buis eerst ongeveer 50 cm flink moeten stampen en toen 100 cm glijdend door natte grond tot op de zandwal waarop het huis staat, geen palen. In totaal dus 150 cm tot zandwal. Bestaande aardleiding uit meterkast kan direct overgezet worden van waterleiding naar pen. Mijns inziens in totaal 15 min werk, exclusief voorrijden. Graag een scherpe offerte.

Bedrade voordeurbel installeren

Bij mijn voordeur wil ik een deurbel laten installeren. Er heeft er ooit een ingezeten maar die doet het totaal niet meer. Voor mijn voorlamp heb ik reeds een zwak stroomtransformator reeds in mijn meterkast zitten mocht dit interessant zijn. Anders een neiuwe installatie. Hebben jullie voordeurbelsystemen op voorraad of moet ik er zelf voor eentje zorgen?