Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hoevelaken te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Hoevelaken heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Hoevelaken u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Hoevelaken of directe omgeving.

77 klanten uit Hoevelaken bevelen een bij Casius in Hoevelaken aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 7,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Hoevelaken bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: overkapping realiseren, 2 trappen dicht maken en op 1ste etage (schuif) deuren monteren, voordeur inclusief kozijn vervangen, vervangen kozijnen/pui, trapbekleding renoveren, ventilatierooster in de schuifpui aanbrengen, vervangen kozijnen, kozijnen vervangen incl HR++(+), dakraam/dakramen, stalen binnendeur maken, stalen deuren monteren, vervangen van trap, harmonicadeuren op maat installeren, vlizotrap vervangen, dichte trap met balustrade plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Hoevelaken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Hoevelaken:

Glaslatten vervangen en houtrot repareren

Wij zoeken iemand die voor aanstaande maandag 16 april een deel van het kozijn en een glaslat kan vervangen ivm houtrot. Het gaat om ong 30 cm kozijn plus een glaslat van ong 80 cm. Zie foto's. As maandag komt een nieuwe vloer, dus is het nodig dat het voor die tijd gebeurt.

Houtlook kunststof kozijnen plaatsen

Wij hebben onlangs een nieuwe woning gekocht waarbij enkele ramen nog aluminium kozijnen en enkel glas hebben. Deze zijn wij voornemend om te vervangen. Wensen: - Kunststof (houtlook) - Kantel/kiepramen - Ventilatierooster - HRR++ glas Ramen: Breedte Hoogte Eetkamer 0,75 1,9 Slaapkamer 1 3,75 1,37 Slaapkamer 2 3,75 1,37 Slaapkamer 3 1,65 1,37 Badkamer 1,95 1,35

Mahoniehouten trap pimpen

We hebben een open trap in de huiskamer. We denken dat de trap van mahoniehout is, maar weten dat niet zeker. We zouden de trap graag een stuk lichter willen hebben, maar willen niet schilderen en juist het hout behouden in lichtere vorm.

Traprenovatieset in de nieuwbouwwoning aanbrengen

Ik wil 2 houten trappen ( elk 15 treden per trap ) in mijn nieuwbouwwoning met laminaat of PVC laten bekleden.

Installatie van een voordeur

De oude deur verwijderen en nieuwe voordeur afgehangen, matglas (isoglas ML710) plaatsen, (veiligheidspakket) hang en sluitwerk, brievenbus aanbrengen en deur moet worden afgelakt. Het betreft een voordeur type CanDo ML710 FSC 201,5 x 88 cm van Praxis. Extra specificaties: Massief hardhouten multiplex platen met twee aluminium tussenplaten Middengrijs gegrond Inclusief weldorpel

Velux MK08 dakramen vervangen

Gezien de korting van 25% op de Velux dakramen wil ik een volledige offerte inclusief vervangen van 2 Velux dakramen hebben. Er zit nu de oude GGL-2 type in en ik denk dat de huidige MK08 model hier ook in past. Afmetingen zijn 78 x 140 cm.

Boeiboorden bekleden met Trespa

Ik wil het overstek van de zijgevel van het huis bekleden met Trespa kleur wit ral 9010. Er zit een uitbouw met puntdak onder de zijgevel, waardoor er een rolsteiger of een hoogwerker gebruikt moet worden.

Veranda en carport plaatsen

Maken van een veranda op maat in achtertuin. De afmeting van deze zal ongeveer 7 meter breed en 3.50 meter diep zijn. Daar gaat ongeveer 1.50 meter voor een berghok vanaf. Aan de achterzijde van de veranda komt een oprit voor een auto, deze moet er als 1 geheel vanaf de straatzijde uitzien met de veranda, maar mag niet volgens de wet overkapt. Deze graag met balken erover, zodat het er mooi uitziet. Hoop dat de omschrijving u aanspreekt om deze op korte termijn voor mij te installeren.

Boeidelen van de dakkapel vervangen

Zijn op zoek naar een timmerman die de zijkanten en de boeidelen van een dakkapel kan vervangen door Trespa delen. De dakkapel is ongeveer 2.5 meter breed en een meter of vier diep. De hoogte is ongeveer 1.25 meter. Ik kan er een foto van mailen.

Draairichtingen bestaande trappen veranderen

Ik wil graag bestaande trappen -beneden En -Naar zolder Van draairichting laten veranderen

Dubbele wand met deur plaatsen op zolder

Ik wil een dubbele wand met een deur laten plaatsen op de zolderverdieping.

Velux dakramen vervangen

4 velux dakramen vervangen 2 x GGL CK02 55x78 + rolgordijn 1 x GGL MK04 78x98 + rolgordijn 1 x GGL SK06 114x118 = rolgordijn verduisterend. Het is een 1 op 1 vervanging

Tuinpoort en scherm plaatsen

Ik wil mijn achtertuin afsluiten met een poort met slot en daarnaast een draadscherm. De totale breedte om dicht te maken is 2.6 meter. In overleg schaf ik de materialen aan. Er hoeft geen oude poort of iets dergelijks verwijderd te worden.

Vaste trap naar zolder laten plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder laten plaatsen. Het gaat om een hoogte van 2.60 meter. Er zit nu een vlisotrap. Dit gat moet dichtgemaakt worden en er moet een nieuw gat voor de nieuwe trap gemaakt worden. Ik wil het materiaal graag in overleg met het vakbedrijf, maar wel zo goedkoop mogelijk.

Trapgat maken in een verdiepingsvloer

Ik wil graag een trapgat laten maken in een kanaalplaatvloer en daar moet ook staal aangebracht (dit doe ik zelf) worden. Ik wil wel graag dat u het staal regelt. Het gaat om een normale rechte trap in (deze heb ik zelf geregeld). Het gaat om een gat maken op de tweede verdieping. Het afvoeren en slopen doe ik zelf. Het gaat puur om het maken van het gat en het leveren van het staal.

Dakraampje op zolder vervangen

Wij willen ons zolder dakraam laten vervangen, want het originele dakraam heeft zijn beste tijd wel gehad. De binnenmaat is ongeveer 48 x 42 (cm). Het dakraam is puur voor lichtval in het voorgedeelte van de zolder, dus niets speciaals s.v.p. Betaalbare oplossing, gewoon 1:1 vervangen. Kunt U een offerte geven wat de totaalkosten zijn van de vervanging, volgens mij is de huidige grootte dus te vergelijken met 4 dakpannen (2x2). Ik heb er echter geen verstand van.

Openslaande deuren laten plaatsen

Op dit moment hebben wij 2 vaste ramen en 1 deur in onze achterpui. Deze zouden wij graag vervangen voor 2 ruime openslaande deuren (evt met 2 kleine vaste ramen ernaast als dat moet, maar liever niet) De breedte van het kozijn is 262 cm en de hoogte 216,5 cm. Bijgevoegd een foto van binnenuit en een van buitenaf. Leveren en plaatsen van de deuren (hout). Uitvoeringstermijn in overleg.

Deuren afhangen en traphek maken

7 binnendeuren afhangen. Scharnieren moeten er ook ingemaakt worden en deuren moeten bijgeschaafd worden. Zijn stompe deuren. Deuren zijn aanwezig. Traprek plaatsen en een deel van het traphek maken.

Raamkozijn en zijdeur garage vervangen

Raamkozijn 0,60 hoog x 1,05 breed vervangen. Deur 2,01 hoog x 0,90 breed komt op muur te hangen, zonder kozijn, vervangen. Dichte deur met verticale groef.

Vaste garagewand met deur

Huidige houten garagewand (h 2,20m, b 3,00 m) bestaat uit twee brede deuren waarvan er één is vastgezet en de ander zo is verzakt dat deze niet meer open kan. Ik wil beide deuren vervangen en een vaste wand (met schroten) plaatsen, waarin een goed afsluitbare loopdeur wordt ingebouwd die breed genoeg is om de fiets in en uit te rijden (garage wordt niet gebruikt voor auto). Het afwerken met buiten lakverf kan ik zelf doen.

Schuifdeur maken

Maken van een schuifdeur tussen keuken en bijkeuken. Afmeting 93 cm breed en hoogte 2.20 meter. Materiaal in overleg.

Binnenschuifdeur aanbrengen

Het plaatsen van een schuifdeur tussen keuken en bijkeuken.

Verplaatsen deur in dragende muur

Wij willen een deur verplaatsen in een - denken wij - dragende muur. Huidige deur eruit. Dichtmaken. Nieuwe deuropening maken en deur plaatsen. Huidige deur gebruiken.

Vervangen van een kunststof kozijn van ...

Vervangen van een kunststof kozijn van 3.00 bij 1.50 door een kunsstof schuifpui van 3.00 bij 2. 45, waarbij een kleine buitenmuur afgebroken moet worden. Een verwarmingselement moet dan ook vervangen worden door een kleinere driedubbele radiator bijv.

Wij willen een vaste trap naar zolder ...

Wij willen een vaste trap naar zolder laten realiseren met een rechte trap als het kan ,het oude gat moet dicht gemaakt worden er zullen wat leidingen verlegd moeten worden en we willen de hele eerste verdieping laten stuccen (gladde wanden).