Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor nieuwe deur in de stacaravan plaatsen:

Nieuwe deur in de stacaravan plaatsen

Onze deur van onze stacaravan is opengebroken. Het is een standaard Engelse caravandeur van RVS. Bij het slot is het helemaal verbogen, tevens is het kozijn waar het palletje in valt verbogen. Nu is mijn vraag: wat kost het om te maken c.q. volledige vervanging? Ik kan u foto's door sturen.
Onze klant uit Hoenderloo (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe deur in de stacaravan plaatsen uit heel Nederland:

Deurhor monteren in kunststof kozijn

Wij zouden een hor willen kopen voor ons tuinraam met dubbele deur die naar buiten toe draait in onze chalet (stacaravan)en vroegen ons af op hoeveel het zou komen om dit door jullie te laten plaatsen

Stacaravan renoveren

Wij willen onze stacaravan laten renoveren. Buitenkant bekleden met kunststof, puntdak van golfplaten dakpannen model erop, kunststof kozijnen en deur. Binnenkant nieuwe kleine keuken en plafond. P.s. geen telefonisch contact aub

Binnenwand plaatsen in de stacaravan

Ik wil graag een binnenwand met deur laten plaatsen in mijn stacaravan, de wand is 180 breed en 210 hoog, de deur zal ongeveer 50/55 cm breed , zijn en 210 hoog. Ik ben erg benieuwd naar de kosten hiervoor

Badkamer in de stacaravan renoveren

Ik wil graag de badkamer in onze stacaravan laten renoveren. Huidige badkamer sloop ik er zelf uit. Nieuwe badkamer moet nieuwe douchebak/scherm en kraan, wastafel /kraan en toilet (niet hang) bevatten. Afmetingen circa 1,50 x 1,50 m en 2,10 hoog. Klein raampje in een van de wanden, deur tegenoverliggend naar buiten draaiend. Afwerking wanden en vloer bij voorkeur strak (wit), geen expliciete voorkeur voor materiaal. Graag voorstel met splitsing materiaal /arbeid. Evt inkoop van sanitair door mijzelf. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet eerst besproken worden.

Klompenhok vergroten en toegangsdeur verbreden

Ik wil graag het klompenhok vergroten zodat de wasmachine er ook in kan. Plus aansluiting hiervoor plus weer de stopcontacten voor de koelkast en wasmachine en de deur van de stacaravan iets breder maken in verband met een rolstoel. Ik wil weten of dit mogelijk is of dat we moeten sparen voor een nieuwe. Wij zijn vrijdagen, zaterdagen en zondagen bijna altijd in Ermelo.

Vloer van een klompenhok vervangen

Er is lekkage geweest tussen de voordeur van de stacaravan en het aangebouwde klompenhok; de vloer bij de deur van het klompenhok buigt door. Het is waarschijnlijk een houten of hardboard vloer met isolatie waar zeil op ligt. Ongeveer 1 x 1.20 meter.

Hardhouten deur in de stacaravan plaatsen

Ik wil graag een nieuwe hardhouten stacaravan deur. De deur is 74 cm breed, 193 cm hoog en 3.50 cm dik. Ik wil graag een deur met glas. Het kozijn is in orde en hoeft niet vervangen te worden.

Stacaravan renoveren

Renoveren stacaravan: - Kozijnen en deur vervangen - Douchecel plaatsen - Misschien nog meer De stacaravan is 11 x 3 meter groot en alles is van hout.

Kunststof kozijnen met glas in de stacaravan plaatsen

Ik wil graag een vrijblijvend offerte ontvangen voor het leveren en plaatsen van een aantal kunststof kozijnen een deur in onze Willerby stacaravan. Deze nieuwe kozijnen dienen inclusief dubbelglas geplaatst te worden. De kozijn maten zijn: Raam 1: br. 191,5 cm, hoogte: 100 cm Raam 2: br. 64 cm, hoogte: 100 cm, met draai / kiep raam Raam 3: br. 64 cm, hoogte: 100 cm Deur: br. 84 cm, hoogte: 195 cm

Aluminium deur in de stacaravan vervangen

Ik ben op zoek naar een aluminium deur voor in de stacaravan, de maten van de deur zijn: 58.5 cm breed x 175.5 cm hoog, 2.5 cm sponningdiepte. De maat van het kozijn is: 64 cm breed, 181 cm hoog, 6 cm diep. Graag een offerte inclusief plaatsingskosten.