Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Heerde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Heerde heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Heerde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Heerde of directe omgeving.

35 klanten uit Heerde bevelen een bij Casius in Heerde aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 7,9/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Heerde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: renovatie houtwerk atrium, het vervangen van de trap en het plaatsen van een traplift, vervangen alle ramen van de woning, kunststof kozijnen plaatsen, een houten constructie dakopbouw realiseren, gevel in oude staat herstellen, 7 Binnendeuren en 7 kozijnen vervangen, overkapping realiseren, kozijn vervangen door kozijn met terrasdeuren, zij -en bovenlichten + tussenmuur verwijderen, schuifdeuren maken onder schuin dak van zolder, vervangen kozijnen inclusief dubbel glas, 2 traprenovaties inclusief schilderwerk, 4 Kozijnen vernieuwen, plafond van zolder aftimmeren en isoleren, timmerwerk aan de "poort" van de tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in Heerde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Heerde:

Rechte trap installeren

We willen voor ons nieuwe huis, een 2 onder 1 kap een offerte ontvangen voor een open trap van de begane grond naar 1e verdieping en van 1e verdieping naar 2 verdieping. De voorkeur gaat naar een rechte trap met plateau zodat er eenvoudig een draaiing van 90 graden kan worden gemaakt. De houten trap dient te worden geschilderd in een grijze kleur. Er zijn tekeningen beschikbaar indien gewenst.

Montage van een zweefdeurkast

Ik heb belangstelling voor de witte Delta zweefdeurkast 222x200x65cm 499. -, die ik op deze website heb gevonden. Is het mogelijk om deze ook in elkaar te laten zetten, wat zijn daarvan de kosten en hoe kan ik dat regelen als ik zou besluiten de kast te kopen?

Onderkant van het kozijn repareren

Onderkant kozijn repareren en zijkant Iet bij de deur

Buitenkozijn met taatsdeuren plaatsen

Ik wik taats buitendeuren met geïsoleerd glas. Opening 2.300 mm breed en 2.600 mm hoog. Omdat het het een bedrijfspand is moet minimaal 1.400 mm van de breedte met bijvoorbeeld 2 deuren opengedraaid kunnen worden. Aan de onderzijde met 80 cm blind zijn. Mijn voorkeur is aluminium met een slank profiel, met glas.

Raam door tuindeuren vervangen

Wij hebben een nieuwe woning gekocht waarbij we een groot raam (ongeveer 1.75 breed en 1.50 meter hoog) willen laten vervangen voor kunststof tuindeuren met horren, deze kosten kunnen we mee laten nemen in onze hypotheek. Het raam dat er nu in zit (kunststof) zal tevens afgevoerd moeten worden tegen een vergoeding daar deze nog in orde is. Het is (nog) niet mogelijk om een datum in te plannen voor inmeten daar we in een vroeg stadium zitten.

Dakramen afwerken en aftimmeren

Recentelijk zijn er 2 kleine schuine dakramen in ons dak gezet. Aan de binnenkant moet dit nog netjes afgetimmerd worden.

Stompe deuren vervangen

Het betreft het vervangen van twee stompe deuren, inclusief hang- en sluitwerk. Eventueel dienen er ook nog 3 hoeken van de dakgoot vervangen te worden op 2 meter hoogte.

Inbouwkasten op zolder maken

Ik wil graag ladekasten laten maken langs de schuine wanden op zolder. Aan 2 kanten. Met lades en deuren ervoor. Breedte van de kasten 1.5 a 2 meter en 1.3 a 1.5 meter hoogte. Diepte op de vloer ongeveer 1 meter. Aansluitend op het schuine deel, geen uitstekend deel aan de bovenzijde.

Houten schuur verplaatsen

Schuur afbreken vervoeren en weer opbouwen houten schuur / garage 3 bij 7 meter

Praktijkruimtes bouwen

Binnen een bestaande ruimte van 10x9m moeten 4 wanden (met (geluids)isolatie) en twee deuren geplaatst worden. Verder moeten er 2 wastafels met aan-en afvoeren gemaakt worden. Ook zal er het een en ander (binnen) geschilderd moeten worden. Het worden twee praktijkunits. Startdatum in overleg afhankelijk van snelheid.

2 raamkozijnen maken en plaatsen ...

2 raamkozijnen maken en plaatsen (hard)hout of scandinavisch lariks

We hebben plannen om een garage te ...

We hebben plannen om een garage te zetten, waarbij we een stenen garage t.o.v. hout willen vergelijken. Afm. LxB 7x4 meter, met puntdak, pannen dak en mogelijkheid voor zolder. Min. 1 raam aan de zijkant en zijdeur. Openslaande dubbele deur aan voorzijde (liefst met ruiten). Compleet met (eenvoudige) dakgoot. We hebben al offerte ontvangen van standaard garages (in rabat uitvoering), echter willen ons breed orienteren. Optie smeerkelder en optie voor schuin dak aan één zijde voor 2 meter dajklengte door te laten lopen naar zijkant, zodat dit kan fungeren als houtopslag.

Het voorportaal moet vervangen worden. ...

Het voorportaal moet vervangen worden. Is nu van hout en niet goed geisoleerd. Moet in steen opgezet worden en voorzien van spouwmuur. Ook moet er een hardhouten kozijn in waarvan de onderdorpel van kunststof is gemaakt. Ook moet er en nieuwe hardhouten voordeur in. Voordeur met zijlicht voorzien van dubbel glas. Stukje plat dak (bitumen) Oppervlakte ongeveer 2,5 mtr 2

Ons dak wordt geïsoleerd. Daarvoor moet ...

Ons dak wordt geïsoleerd. Daarvoor moet de betimmering worden verwijderd en later mogelijk weer aangebracht. Ook gedeeltelijke zoldervloer isolatie.

Maken van nieuwe hardhouten trap op een ...

Maken van nieuwe hardhouten trap op een nieuwe plaats. Trapgat maken en daarbij een Vide van ca. 10 m² Hieromheen moet een ballustrade gemaakt worden. De trap moet L-vormig zijn met waarschijnlijk een tussen plateau. Comfortabele op- en aantrede. Hardhouten tredes en dichte witte schutboarden. E.e.a. te realiseren in een 100 jaar oude boerderij. Uitvoering eind oktober/ begin november. Vanaf medio oktober is pas sleutel van het huis beschikbaar, dus eerder de klus bekijken is niet mogelijk