Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor lichtstraat op een plat dak realiseren:

Lichtstraat op een plat dak realiseren

Ik zoek een vakman die een lichtstraat kan realiseren in het dak van de uitbouw. Momenteel zit hier een kleine lichtkoepel in, die dient verwijderd te worden. De lichtstraat moet ongeveer 200 bij 800 cm groot worden. Dit werk moet plaatsvinden aan de achterzijde van een tussenwoning. Het gaat om een houten dak.
Onze klant uit Harderwijk (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lichtstraat op een plat dak realiseren uit heel Nederland:

Uitbouw aan achterzijde

Gemetselde aanbouw, maatvoering circa 520 x 400 cm. Er is nog geen fundering. Met heipalen en met staal. Ik woon aan het water. Kleigrond. Er is nog geen tekening. Aanbouw met een plat dak en een lichtstraat erin. Zijwanden gemetseld, achter een pui met glas en een loopdeur.

Plat dak (plaatselijk) verhogen

Wij hebben een huis met 1 verdieping en een plat dak, het plafond is echter in de badkamer te laag. We zijn aan het inventariseren wat hiervoor de beste oplossing is. De volgende opties zijn naar ons idee mogelijk: - volledig verhogen plat dak (+/-45 m2) - ophogen van alleen de badkamer (+/- 2x2,20 m2) - plaatsen van een lichtstraat in de breedte van het huis boven de overloop en badkamer Wij horen graag wat uw professionele kijk is op de genoemde opties en of er nog opties zijn die wij niet hebben bedacht. Mocht u hiervoor meer informatie nodig hebben neem gerust contact met ons op.

Uitbouw achterzijde

Wij zijn benieuwd naar de mogelijkheden om een uitbouw te laten plaatsen tussen de bestaande uitbouw van de buren (3,5 diep en 5 meter breed). Het zou daarbij dan gaan om een plat dak, evt met lichtstraat. Er is alleen een heipaal aanwezig maar geen fundering. Inclusief fundering dus. Graag zien wij deze in een houten skelet bouw, inclusief een laminaatvloer gestucde muren elektra.

Lichtkoepel of straat plaatsen in een plat, betonnen dak

ik heb een betonnen plat dak, bestaande uit platen van 250 x 470 cm. Om meer licht in mijn woonkamer te krijgen ben ik mij aan het oriënteren naar de technische mogelijkheden. Voor een lichtstraat van ca. 120 x 300 cm in een betonnen dak plaatsen (dus dak (bitumen) openen, betonplaat inzagen, lichtstraat monteren, afwerken. Aan welke kosten moet ik hiervoor denken, excl. lichtstraat zelf.

Uitbouw achterzijde woning

Graag wil ik een vrijblijvende offerte aanvragen voor een aanbouw volgens onderstaande specificaties. Wilt u de optionele zaken apart vermelden op de offerte aub? 1) Uitbouw aan de achterzijde van de woning 2) Afmetingen: 500 cm breed x 250 cm diep met plat dak 3) Er moeten vermoedelijk 2 heipalen geplaatst worden ivm met de klei ondergrond 4) Er is aan beide zijden geen uitbouw aanwezig 5) Buitenkraan en zonwering zijn aanwezig en moeten weer geplaatst worden op de uitbouw 6) Er hoeft geen lichtkoepel of lichtstraat geplaatst worden 7) Er moet een kunststof kozijn geplaatst worden van circa 340 cm 8) Indeling kozijn: schuifdeur of schuifpui met aan beiden zijden een muurtje van ca 80 cm tbv een radiator 9) Aanbrengen smeervloer 10) Gevel doorbraak 11) Afvoer van puin van de doorbraak Optioneel: Stucen van de aanbouw ( wanden en plafond) Plaatsen van de 2 radiatoren aan beiden zijden van het kozijn Afwerken binnenzijde aanbouw met gipsplaat Aanleg 2x dubbele wandcontactdozen met centraaldoos in het plafond Plaatsing 2 of 4 spotjes in plafond Overig: Achterzijde woning is bereikbaar via de steeg. Bijgaand stuur ik u de foto's van de huidige situatie Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd en zie uw offerte graag tegemoet.

Aluminium lichtstraat laten plaatsen in een houten plat dak

We willen graag een aluminium lichtstraat laten plaatsen van 4110X1500. Het dak is een platdak van hout met bitumen van 7 x 5 meter. Wij hebben al een lichtstraat gezien, deze willen wij in overleg met de vakman aanschaffen. Wij hebben gehoord dat het ongeveer 4 weken zou duren voor deze gemaakt kan worden.

Lichtstraat in overkapping plaatsen

Het gaat om een houten overkapping van 3 bij 4,25 meter waar een plat bitumen dak op zit. Er moet een lichtstraat van 1 x 1,70 meter in komen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Dak isoleren en lichtstraat plaatsen

Plat dak isoleren van buitenaf inclusief het plaatsten van een lichtstraat van 2 licht straten van 1 meter bij 3 meter. Oppervlakte dak 50 m2 (hout)

Uitbouw achterzijde

Wij willen uitbouwen aan de achterzij van ons woning. Dit zal ongeveer 6-6,5 meter breed zijn en 3 meter diep. Ik wil de kozijnen van ons aluminium overnemen ( geen kozijn nodig. Het zal een plat dak krijgen en er moet geheid worden. Ik wil stenen gemetseld hebben zoals op de foto ( voorbeeld van de overburen deze zal ik mee sturen ) stenen metselen zij kanten en zoals op de foto de voorkant. Het mag casco opgeleverd worden. Afhankelijk van de prijs denk ik aan een lichtstraat.

Verbouwen bestaand serre dak

We hebben een serre uit 1997 met aluminium schuifpui en plexiglas dak. We willen van het dak een plat dak (met EPDM-dakbedekking) maken met 1 grote lichtstraat (zadeldak van circa 300 x 100 cm) erin voor het benodigde licht. Het dak moet verder van binnen worden geïsoleerd en het plafond worden afgewerkt met inbouw spots. Dit alles moet dus op de bestaande serre gerealiseerd worden. De serre is 5,2 bij 3,75 meter. Het idee is om dit in het voorjaar van 2020 te realiseren, als er een vakman is die dit eerder kan valt dit te overleggen.

Partners

Partners van Casius