Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Harderwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Harderwijk heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Harderwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Harderwijk of directe omgeving.

334 klanten uit Harderwijk bevelen een bij Casius in Harderwijk aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Harderwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: afdak naast hoekhuis en veranda achter hoekhuis maken, 7 kozijnen op begane grond vervangen, raamkozijn verwijderen, gevel deels dichten en nieuw raamkozijn plaatsen, zwevende trap vervangen, plaatsen kunststof kozijnen, gat zagen en vaste trap naar zolder plaatsen, gevelbekleding stacaravan en kozijnen vervangen, terras en boeidelen vervangen en overkapping realiseren, vaste, rechte trap realiseren, deur plaatsen in dragende muur, vervangen houten kozijnen door nieuwe van kunststof met dubbelglas, vervangen achterkant garage inclusief waterafvoer, vaste dichte trap plaatsen en trapkast realiseren, dakraam zolder, vervanging binnendeuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Harderwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Harderwijk:

Lichtstraat op een plat dak realiseren

Ik zoek een vakman die een lichtstraat kan realiseren in het dak van de uitbouw. Momenteel zit hier een kleine lichtkoepel in, die dient verwijderd te worden. De lichtstraat moet ongeveer 200 bij 800 cm groot worden. Dit werk moet plaatsvinden aan de achterzijde van een tussenwoning. Het gaat om een houten dak.

Overkapping realiseren

Nieuwbouwwoning, overkapping in de vorm van pergola met lamellendak. Over gehele achterzijde 8,50 meter breed waarvan 5.5 meter achter woonkamer en 3,5 meter achter de garage. Diepte 3,5 meter. Wellicht om kosten te drukken, over 5.50 meter verstelbare lamellen en achter garage vaste dakbedekking.

Binnendeur op maat + afhangen

Het betreft een Cando binnen deur stomp, van woonkamer naar de gang begane grond. Deze deur wil ik op maat laten plaatsen en afhangen.

Taatsdeur plaatsen in de woonkamer

Ik wil graag een taatsdeur (zwart aluminium met slank profiel) over de gehele breedte van de muur in de woonkamer. De woonkamer is 5.75 meter breed en 2.60 meter hoog. Vanwege de breedte moeten er waarschijnlijk twee vaste glazen frames aan weerszijde geplaatst worden en dan twee openslaande deuren in het midden.

Stalen achterpui met openslaande deuren of schuipui

Onze achterpui is 350 cm lang en 250 cm hoog. Naast 2 ramen tot op de grond willen we 2 openslaande deuren of een schuifpui. De hele pui moet echter als uitstraling hebben van 4 gelijke ramen tot op de grond.

Hordeur monteren

Ik wil graag een rol hordeur in de buitendeur laten monteren.

Bureau laten bouwen

Ik wil een bureau laten bouwen. 2 planken op hangen, deze zijn in mij bezit. 1 bureauplank, 2 bureaukasten in elkaar zetten met elk 2 lades, 2 chromen poten. Deze zijn in mijn bezit. Het bureau blad moet ik nog kopen.

Tomsgates hondenluik laten plaatsen in deur

Ik zoek iemand voor het plaatsen van een hondenluik in een deur. Ik schat ongeveer 30 à 45 minuten werk.

Binnendeuren afhangen

Ik wil graag als verrassing voor mijn ouders een klus af (laten) maken. Het betreft het afhangen van 2 deuren.

Traprenovatie uitvoeren

Ik wil graag de trap van mijn woning renoveren. Ik heb een offerte voor de materiaalkosten. Het betreft namelijk 14 treden en 13 stootborden.

Tussenwand met deur laten plaatsen

Ik wil graag een tussenwand in de garage met een hoogte van 224 cm en 288 cm breed, inclusief een rechtsdraaiende deur. Materiaal gips, metalen profielen en isolatie.

Houten poorten repareren of vervangen

Ik heb 2 houten toegangspoorten waarvan de palen waaraan het hek hangt rot zijn. Er moeten 4 palen 15 x 15 vervangen worden en deklatten van de beide poorten moeten vervangen worden.

Kwart vaste trap plaatsen

Ik wil graag een vaste trap plaatsen naar zolder. Heb alleen het onderste deel nodig. De kwart.

Vlonder in een tuinhuis maken

Graag wil ik een offerte ontvangen voor een vlonder in en doorlopend aan mijn tuinhuis. De binnenmaat is 3 meter bij 6 meter breed. Aan de voorzijde wil ik in plaats van 3 (ene helft) meter, 3.50 meter uitbouw hebben met een trap van 1 trede. En bij de de andere helft geen 3 meter maar 4.50 meter (uitbouw). Bovendien moet het terras op 30 cm hoog gebouwd worden (piket paaltje om de 40 cm). Daarnaast wil ik 1 zijde dicht laten maken met Zweeds Rabat hout (10 planken van 3 meter). Dit alles in Douglas hout met geïmpregneerde balken. Het meeste heb ik al.

Overkapping in de tuin laten plaatsen

Ik heb een overkapping gekocht. Ik wil de zijkanten graag dicht hebben. Ik heb een aluminium overkapping met een kunststof dak. De overkapping is hoger dan de schutting. Bij regen komt het water naar binnen. Ik wil dit graag dicht laten maken. Dit gaat om ongeveer 120 cm hoog. De overkapping is 2.75 meter hoog en de schutting is 1.80 meter hoog.

Afdak maken voor een houtopslag

Vervanging van 14 bitumen (3,8 m2) golfplaatjes op mijn houtopslag. De oude zitten met spijkertjes vast en kunnen gemakkelijk los gewipt worden. Makkelijk bereikbaar met huishoudtrap. Verwijderen en afvoeren oude plaatjes en op maat zagen nieuwe plaatjes en aanbrengen met speciale nagels.

Trespa boeiboord bij de hoekwoning vervangen

Vervangen boeiboord hoekwoning met trespa. Het zal rond de 12 meter zijn. Op de hoogte van de zolderverdieping dus een lange ladder of hoogwerker is nodig. Ik kan er een foto van mailen.

Dubbele buiten/achterdeur plaatsen

Ik zoek een timmerman die voor een goede prijs 2 buitendeuren kan maken van 63 cm breedte/ 201 cm hoog. De kozijnen hebben een afwijkende maat dus het wordt maatwerk. Ik wil de deuren met een uitsparing voor het glas. Dit dient een smalle rechthoekige vorm te krijgen.

Landelijke houten veranda plaatsen

Ik zou graag een mooie landelijke houten veranda aan mijn huis achter willen hebben van goed en robuust hout. De afmeting is 600 x 300 of 350. Hoogte van het huis is ong. 250. Heb nog een balkon achter namelijk daar moet die onder polycarb dak warmte werend indien mogelijk graag zou ik horen wat dit zo ongeveer zou gaan kosten inclusief de montage en in wat voor tijdsbestek het gedaan zou kunnen worden zou voor ons in mei ongeveer moeten gebeuren

Koven maken en afwerken

Ik wil 2 koven laten plaatsen. Het gaat om 1 koof in de keuken, waarvoor de gaskraan verplaatst moet worden. Verder gaat het om 1 koof in de slaapkamer. Daarvoor moet een stopcontact verplaatst worden. Er moet daar ook wat stucwerk worden bijgewerkt. Ik ontvang graag een offerte.

Houten toegangspoorten repareren

Ik heb 2 eiken toegangspoorten waarvan de palen waaraan het hek hangt rot zijn. Het gaat om 4 palen van 15 bij 15. Twee staan 1 meter boven de grond en 2 1,5 meter. Verder moeten de bovenlatten van beide hekken vervangen worden. 1 x 185 bij 10 cm en 2 x 175 bij 10 cm. Alles in eiken of hardhout.

Badkamerplafond vervangen

Ik heb waterschade gehad aan het plafond in de badkamer. Dit is een verlaagd plafond van gips. Hier zitten 3 spotjes in gemonteerd. Nu moet dit vervangen worden voor nieuw gips en 3 spotjes inclusief het opnieuw schilderen van het plafond. De afmeting is 200 x 185 cm en een schuine wand met dakvenster van 185 x 135 cm. De offert zal worden ingediend bij de verzekeringsmaatschappij, hier na dient de vakman het werk uit te voeren.

Kunststof kiep-/schuifdeur repareren

De kunststof kiepschuifdeur (fabricaat Trocal serie 900 vlakprofiel) is in 1999 geplaatst en schuift wel, maar is niet meer op de juiste manier te sluiten. Tevens zijn 7 ramen draai-kiepramen welke ik wil laten controleren. Een raam gaat helemaal niet meer open en een ander kozijn sluit ook niet na behoren. Alle ramen en kozijnen zijn ook van kunststof. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Afhangen van een achterdeur

Het betreft het laten vervangen van een achterdeur door een Merbau deur. Plaatsen van isolatieglas in deze deur en aanbrengen van een slot en deurbeslag.

Dakraam en uitzetraam vernieuwen

Het betreft een offerte aanvraag voor het vervangen van een bestaand dakraam met enkel glas, door een Velux dakraam van 114 x 118 centimeter. Ook wil ik graag een uitzetraam van 45 x 55 cm door een Fenstra dakraam laten vervangen.