Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor raam in buitenmuur plaatsen:

Raam in buitenmuur plaatsen

Wij willen graag een raam in de zijgevel [buitenmuur v. D benedenverdieping] laten maken. De gemeente geeft toestemming maar het mag geen openslaand raam zijn en brandveilig. Dubbelglas en ca. 1x1M, kunststof kozijnen. Graag zsm een prijsindicatie, eerst per mail! Telefonisch zou alleen evt. 's middags kunnen maar liever eerst een globale indicatie per mail. B.V. D,
Onze klant uit Gendt (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raam in buitenmuur plaatsen uit heel Nederland:

Aanbouw aan woning realiseren

Realiseren aanbouw, variant 1: circa 4 x 2 m, variant 2: circa 4 x 4 m; zie bijgevoegde tekeningen. Fundering, 1 x buitenmuur, 1 x gevel, hout met 1 x raam 150 x 100 (b x h), 1 x doorbraak voor kozijn met binnendeur vanuit woning. Indicatie voor beide varianten.

Raam in buitenmuur zetten

Ik heb te weinig licht in de slapkamer, dus ik wil een raam extra plaatsen, wat zou het kosten, inclusief kozijnen en het raam

Voegwerk aan buitenmuur voorgevel herstellen

Voorgevel / buitenmuur herstellen 3 en 4 hoog. aansluit op het pand van de buren. Het voegwerk moet gedeeltelijk hersteld worden vanwege een lekkage bij raam van de buren 3 hoog.

Uitbouw aan achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw achter realiseren van 3 x 4 meter. Er moet een muur in de keuken eruit van 3 meter en een balk geplaatst ter ondersteuning. Verder willen wij aan het eind van de uitbouw een raam van 3 meter breed en zo hoog als de uitbouw. In de muur die parallel loopt aan de garage muur een raam van 0,5 x 2 meter. De uitbouw moet van steen gemetseld worden en de ondergrond is aarde waar een cementfundering moet komen. Verder komt er een betonnen vloer waar tegels en de keukeninstallatie op geplaatst kunnen worden. De bestaande muur van de garage moet gestuukt worden en de buitendeur van de garage moet aangepast worden naar een binnendeur en het raam van de garage dichtgemetseld. Op de bouwtekening ziet u dat de buitenmuur van de garage een binnenmuur wordt in de aanbouw. We hebben het huis net aangekocht en de overdracht is in april 2018. Wij willen ook de vloer in keuken en woonkamer laten leggen en een keuken laten plaatsen met al het leidingwerk en dergelijk. Indien mogelijk dit ook meenemen in offerte.

Kunststof kozijn met raam in de buitenmuur plaatsen

Ik wil graag een klein kunststof draai-kiep raampje met kozijn in de badkamer laten plaatsen. Er moet een opening in de gemetselde buitenmuur van de zijgevel op de 2e verdieping worden gemaakt. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Raam in buitenmuur plaatsen

Voor meer lichtinval in de keuken willen wij een raam plaatsen. Er heeft destijds een raam/ deur op dezelfde plek gezeten. Dit is dichtgemetseld door de vorige bewoners. Breedte van het raam ongeveer 100 cm. Hoogte nog te bespreken.

Raam in buitenmuur monteren

Wij willen graag een raam geplaatst hebben in een buitenmuur dat gaat grenzen aan de reeds bestaande schuifpui. De afmeting zal ongeveer 1.30 meter breed en 2.40 meter hoog zijn. De pui is van hout maar het raam mag van kunststof zijn met houtlook.

Raam in buitenmuur plaatsen

Er zit een klein raam in de buitenmuur boven de keuken. Ik wil een groter raam. Dit raam kan ongeveer 2 meter worden.

Raam in buitenmuur plaatsen

Ik wil graag een thermopane raam plaatsen in een buitenmuur. Ongeveer 2 meter breed en 2.40 meter hoog. Er moet een gat in de gevel gemaakt worden. Naast waar nu een schuifpui is. De muur naast de schuifpui is 2.25 meter breed. Wat schat u daarvan de kosten? Met dank.

Raam in buitenmuur plaatsen

Ik wil graag een (bloem) raam in de zijmuur van mijn woning. Het gaat om een opening van 180 bij 150 cm. De werkzaamheden zijn op de begane grond en er is zeer goed bij te komen. Graag zou ik deze werkzaamheden op 16 en/of 17 november willen uitvoeren.

Partners

Partners van Casius