Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor louvredeuren op maat laten maken:

Louvredeuren op maat laten maken

Ik wil graag 2 open Louvre deuren (links + rechts) van gebruikt steigerhout laten maken . Hoogte: 260 cm Breedte: 30 cm
Onze klant uit Geldermalsen (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor louvredeuren op maat laten maken uit heel Nederland:

Louvredeuren op maat laten maken

Ik zou graag een offerte ontvangen voor drie louvre deuren op maat. deur 1; 2230 mm bij 445 mm deur 2 ; 2230 mm bij 610 mm deur 3 ; 2230 mm bij 445 mm Wat zijn de mogelijkheden qua hout en bewerking? Ik neem aan dat dit zonder beslag en deurgrepen is en dergelijke. Ik ontvang graag een prijsopgave en de bestel- en garantieprocedure.

Maken van louvre deuren op maat (grenen en of mdf)

Ik wil graag louvredeuren op maat laten maken en laten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. 8 stuks van 33,3 cm bij 79 cm 2 stuks van 41,2 cm bij 195,5 cm Gaarne prijs van grenen en of ook mdf.

Louvredeuren op maat laten maken

Op zoek naar Louvredeuren. Ik ontvang graag een offerte voor het leveren en plaatsen. 2 stuks ieder 35,5 x 190,5 cm 2 stuks ieder 42 x 194 cm

Louvredeuren op maat

Ik heb 2 dichte witte louvre-deuren nodig van 180 hoog en 36 breed, aan welke prijs moet ik dan denken? (het mogen eenvoudige deurtjes zijn). Graag hoor ik ook de kosten voor het inhangen van de deurtjes.

Kast voorzien van louvredeuren

Graag willen een kastenrij laten maken onder een schuin dak en deze voorzien van louvredeuren. Lengte is ongeveer 5 meter en hoogte wordt 1.80. Graag een offerte voor de hoeveelheid louvredeuren op maat die nodig zullen zijn. Exacte maten zullen besproken worden.

Louvredeuren op maat laten maken

Ik ga binnenkort de badkamer verbouwen. Om dit mogelijk te maken moet de huidige "normale' binnendeur eruit, want deze draait naar binnen (stalen kozijnen). Daar is geen plek voor in het nieuwe badkamer design vanwege ruimte gebrek. Dit wil ik oplossen met twee louvre-deurtjes die alleen naar binnen kunnen openen en wegvallen bij 'gesloten stand' in de huidige kozijnen. Graag louvre-deurtjes met een middenprofiel/lat op heuphoogte waar een slot en twee deurknopjes te monteren valt. De binnen maten van het kozijn: 776 x 1935. Dus graag louvredeuren van elk 384 x 965 incl omranding. (hierbij zit wat speling in om de draai te maken en te sluiten)

Louvredeuren op maat laten maken

Ik wil graag de deuropening naar onze werkkamer afsluiten met twee louvredeuren (dicht), met scharnieren die naar twee kanten werken (Hawgood deurveer scharnieren). De binnenmaat van het deurkozijn is h 188, b 86, waardoor de deuren h 188 en b 43 dienen te zijn.

Louvredeuren op maat laten maken

Het betreft een set van 2 louvredeuren. Hoogte van de deuren 175,8 cm. breedte van 1 deur 25. Graag leveren met een kader van 3 cm waar de deuren in opgehangen kan worden. Totale breedte kader is (2 x 25)+(2 x 3)= 57 cm. Hoogte kader is 178,8 ( 175,8 voor de deur en 3 cm dikte van het kader)

Louvredeuren op maat laten maken

Graag zouden wij 2 Louvre deuren van 60 cm breed en 226 cm hoog willen laten maken, met open panelen graag. De deuren graag van steiger hout. Het gaat om een 2 luik.

Louvre deuren plaatsen

Ik wil graag witte louvredeuren op maat gemaakt. 180 breed bij 220 hoog. Gaat dienen als roomdivider tussen eet en woonkamer. Bij voorbaat dank.