Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Geldermalsen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Geldermalsen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Geldermalsen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Geldermalsen of directe omgeving.

69 klanten uit Geldermalsen bevelen een bij Casius in Geldermalsen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Geldermalsen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: alle kozijnen en de voordeur voorgevel door kunststof, renoveren balkon houtrot, vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap, kozijnen en voordeur jaren 30 woning vervangen, nieuwe trap realiseren, trespa plaat bevestigen, lichtstraat aan ramen plaatsen, 14 stuks, tuinpoort van oprit herstellen/ opnieuw plaatsen, inclusief frame en planken, garage na stormschade vervangen/ herstellen, verwijderen vlizotrap, trapgat maken en plaatsen van vaste trap, opening schuur verbreden voor motor, vervanging kozijn BG-1e, dubbele houten kozijnen en HR++ ramen vervangen, kozijn dakkapel en kozijn binnendeur vervangen, en nieuw dakraam plaatsen, pergola bouwen in achtertuin, schutting verwijderen en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in Geldermalsen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Geldermalsen:

Louvredeuren op maat laten maken

Ik wil graag 2 open Louvre deuren (links + rechts) van gebruikt steigerhout laten maken . Hoogte: 260 cm Breedte: 30 cm

Buitenkeuken van Douglashout laten maken

Ik wil graag een buitenkeuken van douglashout laten maken. Deze moet 2m breed zijn en 2 kastjes met deurtjes bevatten. In het middendeel moet ruimte zijn om een weber 57 gbs in te plaatsen. Buitenkeuken dient op zwenkwieltjes geplaatst te worden. Bereikbaar door de woning. In het keukenblad wil ik twee natuursteen tegels als werkblad terugzien.

Vaste trap naar zolder laten maken

Op dit moment hebben wij een vlizotrap. Deze willen wij graag laten verwijderen en hier zal dan een vaste trap geplaatst moeten worden. Het trapgat in de betonvloer zal moeten worden uitgebreid.

Trapleuning plaatsen

Wij doen het beheer van een huurwoning boven een winkel. Wij hebben van de huurder begrepen dat er daar een trapleuning ontbreekt. Wij willen voor het plaatsen van een nieuwe trapleuning graag een offerte ontvangen. Er kan een afspraak worden gemaakt met de huurder voor het inmeten van de leuning. Deze is bereikbaar via het mobiele nummer in de aanvraag.

Slechte kozijnen vervangen of opknappen

Slechte kozijnen vervangen of misschien kunnen ze nog opgeknapt worden. Het gaat om de voordeur, boven zitten er ook twee erg slecht zijn. Het gaat om houten kozijnen. Het uitbreken van een muur, zodat de keuken bij de woonkamer komt. We weten niet zeker of het een dragende muur is.

Poorten met deuren laten plaatsen

Graag uw offerte voor het plaatsen van 2 manshoge hardhouten tuinpoorten/deuren van 90/100 centimeter breed met daarnaast een stuk manshoog vlechtdraad. Deuren met daarnaast vlechtdraad moeten aan 2 kanten naast ons huis worden geplaatst ter afsluiting van de tuin. Aan 1 zijde van het huis moet 2,00 m worden overbrugd aan de andere zijde 1.20 meter. Aan deze zijde willen wij ook een extra stukje vlechtwerk van 90 cm breed/manshoog in een hoek van 90 graden met de tuindeur en het daarnaast komende vlechtwerk.

Dorpel reparatie

De onderdorpel van houten deurkozijn met zijlicht is aan vervanging toe omdat dat in een slechte staat is. Het mag door hout of kunststof vervangen worden.

Raamsponning vervangen en gat boren

Betreft kelderraam;het onderste stuk v.d. sponning en een stukje omhoog is verrot; verkurkt en houtworm. Moet vervangen worden. Ook moet er een gat geboord worden in de muur van binnen naar buiten voor een stroomkabel.

Vervaging buitendeurdorpel liefst door ...

Vervaging buitendeurdorpel liefst door knst oid staanders(hardhout) zijn nog goed

We hebben een gezamelijke schuur achter ...

We hebben een gezamelijke schuur achter het huis; daar is het dak van verrot dus moet er een nieuw dak op. We willen tevens het dak wat verhogen zodat het beter afloopt en de schuur aan de binnen kant wat ruimer wordt.

In een loods een hok timmeren van circa ...

In een loods een hok timmeren van circa 3 bij 4-5 m en een hoogte van 3 meter. Hok voorzien van 2 openslaande deuren ivm binnenrijden pallets (2-3). Afh. van de prijs aantal legbordstellingen plaatsen. Indien mogelijk elektriciteit plaatsen in dat hok, stopcontacten plus lamp, electra dicht in de buurt. Als het zou kunnen uitvoering januari 2008.

Ik wil in de vrijstaande berging, aan de ...

Ik wil in de vrijstaande berging, aan de zijkant een buitendeur laten plaatsen. Dit betekent dat er een opening in een enkelsteense muur dient te worden gezaagd. Ik wil een offerte om die opening te maken en om de buitendeur inclusief kozijnen te plaatsen. De hardhoutenbuitendeur wil ik bij Praxis bestellen en het kozijn via deze weg of ook via Praxis. Ik weet alleen niet of dat kan. Het betreft een stompe deur. De hoogte 201,5 en breedte 83 of 88 cm.

3 binnendeuren moeten vervangen worden. ...

3 binnendeuren moeten vervangen worden. Geen standaard maat. Deuren moeten op maat gezaagd worden. Hang-en sluitwerk is belangrijk.

Vervanging van de achterbuitendeur en ...

Vervanging van de achterbuitendeur en vervanging van het keukenraam. En graag dubbele beglazing. Overzetten van bestaande sloten naar nieuwe deur en nieuwe raam. Verven wordt door ons zelf gedaan.