Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor klompenhok aan chalet:

Klompenhok aan chalet

Graag een globale richtprijs voor een klompenhok 2x 1,5 voor ons chalet. Geen ramen. Huidige voordeur kan overgezet worden naar ingang klompenhok. Graag met water en stroom voor wasmachine.
Onze klant uit Garderen (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor klompenhok aan chalet uit heel Nederland:

Klompenhok aan chalet

Ik wil graag een klompenhok aan een kunststof chalet laten bouwen. Grootte 1.2 x 2 meter. Deur is reeds aanwezig.

Een klompenhok aanbouwen

Ik zoek een specialist voor een kleine aanbouw. Het gaat om een klompenhok 2.20 bij 1.50 aan bestaand chalet. Plat dak. Met 1 deur en 1 of 2 kiepramen. Geïsoleerd met elektra en geiser omlegging van chalet in klompenhok om de hoek. Liefst van kunststof. Buitenkant een kraan.

Klompenhok aanbouw

Ik wil graag een klompenhok aangebouwd hebben aan mijn nieuwe chalet die op een recreatiepark staat. Afmeting ongeveer 2.50 x 1.50 m. Ik wil een plat dak, dakbedekking wil ik graag advies over. Vergunning is niet nodig. De gevel willen we met kunststof bekleed. Elektra en leidingen zijn niet nodig. Graag een prijsindicatie/offerte.

Beoordeling van ons klompenhok aan een chaletje

Ik ben op zoek naar iemand die een lekkage op kan sporen in een klompenhok, in ons chalet. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Dak chalet vervangen

Nieuw dak chalet 4 x 11 meter en klompenhok ca. 3 m2. Betreft iets hellend dak van bitumen in leivorm. Nieuw dak mag eventueel over het oude geplaatst worden. Kleur iets van grijs antraciet. Chalet is houtbouw red ceder Plaats Harskamp. Camping midden Veluwe. Moet netjes worden afgewerkt (goten, daklijsten etc). Ik denk zelf aan metalen dakplaten in pannenkoek Of misschien is iets anders wel beter.

Klompenhok bouwen bij een chalet

We willen graag een klompenhok aan ons chalet 4meter lang 2,70meter breed en 3. 00 meterhoog geïsoleerd aftimmeren binnen doen we zelf wel met opening voor deur en raamkozijn dat doen we zelf met witte schroten aan buitenkant eventueel ook Electra aanleggen voor stopcontacten en verlichting

Open klompenhok plaatsen bij chalet in Nijkerk

Ik wil een open houten klompenhok laten plaatsen bij een chalet in Nijkerk. De afmetingen zijn 2 meter breed, 2 meter diep en 2.5 meter hoog. Er moet een trapje/opstap worden gemaakt. Er moeten 2 wanden opkomen van ongeveer 80 cm hoog. Het moet los geplaatst worden tegen het chalet. Kan iemand op basis van deze gegevens een prijsindicatie doen?

Klompenhok bij een chalet maken

We hebben een chalet (rianto) van 10 meter lang, we zijn op zoek naar een klompenhok van 2,30 breed en 2,00 meter diep en de hoogte van de chalet. Wat zou dat ongeveer kosten?

Klompenhok bouwen aan een stacaravan

Ik wil graag een klompenhok aan mijn chalet aan laten bouwen. De lengte zal 3 meter worden, de breedte 2.5 meter en de hoogte ongeveer 2.70 meter. Het moet geïsoleerd en van hout worden en komt onder een bestaande luifel.

Dakbedekking vervangen

Chalet met schuurtje en klompenhok. Schuurtje en klompenhok moeten worden voorzien van nieuwe dakbedekking schuur 245cmx243cm 245cmx122cm klompenhok 140cmx300cm