Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Garderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Garderen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Garderen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Garderen of directe omgeving.

34 klanten uit Garderen bevelen een bij Casius in Garderen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Garderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, overkapping van douglas laten maken, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of garage- en carportbouw in Garderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Garderen:

Klompenhok aan chalet

Graag een globale richtprijs voor een klompenhok 2x 1,5 voor ons chalet. Geen ramen. Huidige voordeur kan overgezet worden naar ingang klompenhok. Graag met water en stroom voor wasmachine.

Stalen deur plaatsen

Het gaat om een enkele deur, met 3 'dwarsliggers' waardoor er 4 ruiten in moeten. De hoogte zal 235 cm zijn en de breedte is 100 cm. Graag willen wij het verschil weten tussen een taatsdeur of scharnierdeur.

Carport maken voor een scootmobiel

Een soort carport voor mijn scootmobiel. Tegen de ingang van mijn schuur maximaal 3 m lang, schuur is hoog minimaal 220 hoog of iets hoger In verband met draaien scootmobiel over de breedte van 3 m slechts 2 palen, ongeveer 2 m breed of iets breder

Trap plaatsen

Ik wil na de zomer een verbouwing laten uitvoeren. Daarbij zal ik zelf de bestaande trap naar de 1e verdieping verwijderen. Ik wil er een nieuwe hardhouten open trap laten plaatsen, voorzien van antislip profielen. Graag ontvang ik een offerte voor het inmeten, leveren en plaatsen van de trap.

Schutting en schuurdeur leveren en monteren

Ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor het leveren van 2 op maat gemaakte deuren inclusief beslag. De maten van de deuren zijn 213x90. Voor de schutting en schuur hebben we onbehandeld douglas gebruikt dus de deuren ook in een houtsoort wat overeenkomt met de kleur.

Schuur bij de caravan repareren

Help Help me schuurtje bij me caravan staat op instorten. Graag ik willen weten of er nog wat van gemaakt kan worden. Mijn eerste aanvraag blijkt niet naar wens te zijn verlopen, dus hier de 2de poging Gr elly {ps en sorry voor het ongemak}

Schuur opknappen

Help help het schuurtje bij me caravan op de camping is er slecht aan toe. Opknappen kan maar wat ga dat kosten is de vraag????

Boeidelen van trespa plaatsen

De houten boeidelen willen wij graag laten vervangen door Trespa boeidelen in de kleur RAL 5011. De afmetingen van de boeidelen zijn ongeveer 6.20 bij 5.60 meter.

Trap bekleden

Op een deels beklede trap moeten nog treden met ondervloerbedekking gelegd worden en de hele trap moet daarna de topvloerbedekking nog krijgen. Het betreft een trap van ongeveer 14 treden. Vóór 26 augustus moet het klaar zijn. Alle bekleding is in huis.