Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Ermelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Ermelo heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Ermelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Ermelo of directe omgeving.

215 klanten uit Ermelo bevelen een bij Casius in Ermelo aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Ermelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: serie-matige Houtskelet Chaletbouw (eerst 1 daarna mogelijk 22), losstaande houten schuur met serre/veranda, terrasoverkapping realiseren, 3 Kamers op zolder maken, bergruimte en vliering plaatsen, vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen), het leveren en plaatsen van een compleet nieuwe open trap, bekleding trap nieuwbouwwoning, vide realiseren, keerwand plaatsen, achterpui van een woning wijzigen of vervangen, houten kozijnen vervangen, kozijnen en ramen in de erker vervangen, vervangen kunststof kozijnen voor hout, trapkast en inloopkast bouwen, kunststof kozijnen op eerste verdieping plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Ermelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Ermelo:

Binnendeurkozijn vervangen

Ik wil een offerte voor het vervangen van een binnendeurkozijn voor de caravan. Het heeft waterschade opgelopen aan de onderkant.

Dakraam in zolder plaatsen

Ca 1.20 bij 90 om meer licht te krijgen

Trap voorzien van laminaat

Ik ben op zoek naar een expert in het leggen van een laminaten trap. Het gaat om totaal 14 treden. Mochten jullie ook een expert hebben in het leggen/zetten van vloer- en wandtegels, dan hoor ik dat uiteraard ook graag.

Houten bed maken

Ik ben op zoek naar een timmerman die voor mij een bed wil maken van hout. Ik heb een vakantiehuisje in Ermelo en in de slaapkamer wil ik in de breedte van de kamer een bed zetten, maar ik heb slechts de ruimte van ongeveer 1,96 meter. Ik wil dat een ‘ bak”/ bed op pootjes zodat ik mijn matras (120 x 20 cm) erop en een bedbox eronder kan zetten.

Tussenwanden plaatsen

Ten behoeve van de badkamer: 1 wand 1. 75 meter hoog 2. 20 meter 1 wand 1. 00 meter hoog 2. 20 meter 1 wand 1. 60 meter hoog 2. 20 meter 1 wand 0. 90 meter hoog 2. 50 meter 1 wand 1. 80 meter hoog 2. 50 meter voorzien van isolatie en elektra. Systeemwand aluminium profielen en afwerking gipsplaat. In langste wand schuifdeur plaatsen 0.90 cm

Koepel plaatsen op recreatiewoning

In de uitbouw van mijn recreatiewoning wil ik graag een koepeltje laten bouwen op de badkamer, aangezien we daar geen raam in hebben zitten. Het betreft een plat dak. De koepel hoeft niet groot te zijn, ongeveer 50 bij 50 cm, maar moet wel open gezet kunnen worden.

Chalet met kunststof panelen laten bekleden

Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor het vervangen van houten bekleding van ons chalet van 10,5 x 3,6 x 2,5 door kunststof bekleding met daartussen isolatie. De werkplek is goed bereikbaar en het afval gooit de klant zelf weg.

Rooflite M4A dakraam aanbrengen

Klant heeft een Rooflite M4A dakraam besteld bij GAMMA. De maatvoering is 78 bij 98 centimeter. Het dakraam moet geplaatst worden in de aanbouw van een gelijkvloerse vakantiebungalow. Het volgende moet worden uitgevoerd: met maken / inzagen van een sparing in de stalen dakplaten en de onderliggende dakplaat en het afvoeren van de vrijkomende materialen. Klant weet niet of het ook nodig is om raveling aan te brengen. Graag hoort de klant graag wat de bovenstaande werkzaamheden gaan kosten. Klant ontvangt graag op korte termijn een offerte. Als dat niet lukt dan zal ze de bestelling van het dakraam annuleren.

Arcabo Orlando chalet renoveren

Mijn Arcabo Orlando chalet heeft houtrot er zit nu Canexel op. Ik zou het graag opnieuw willen laten bekleden met kunststof. Het huisje is 4 bij 10 meter en ongeveer 2 meter hoog. Ik heb een schuifpui met glazen ramen en veel ramen.

Afdak aan de schuur laten maken

Achter in de tuin staat al een schuurtje en daarnaast wil ik een afdakje, zodat je er eventueel kan zitten en je was laten drogen. Het bovendeel mag transparant golfplaten zijn, zodat het licht er goed door heen kan komen. Het gaat om grofweg 3 bij 3 meter. Deze zal gemaakt worden óf aan de schuur, óf op 4 staanders.

Afdak van aluminium of hout maken

En afdak van aluminium liggers of hout. Dak met polycarbonaat platen melk wit van kleur. Van ongeveer 3.07 bij ongeveer 3.10 dit is tussen 3 muren in. Dan bij de laagste kant en afsluiting van de tocht meteen en goot voor regen water. Er is tevens en water regen afvoer buis binnen 10 cm te plaatsen.

Klompenhok bouwen aan een stacaravan

Ik wil graag een klompenhok aan mijn chalet aan laten bouwen. De lengte zal 3 meter worden, de breedte 2.5 meter en de hoogte ongeveer 2.70 meter. Het moet geïsoleerd en van hout worden en komt onder een bestaande luifel.

Scheidingswand op zolder maken

Graag willen wij een scheidingswand laten maken tussen het wasgedeelte en de slaapkamer op zolder. De wand zal ongeveer 5 meter breed worden en wij willen in de wand graag een deur geplaatst hebben.

Kunststof kozijn in dakkapel en een tuimelvenster plaatsen

Wij hebben een hoekwoning gekocht, waarvan wij op 2 augustus de sleutel krijgen. Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat 2 klussen op kan pakken, inclusief de levering van de materialen. 1)Het gaat om het leveren en plaatsen van een kunststof kozijn in een dakkapel, met de volgende specificaties; - 2,73 x 1,08 meter- kozijn - 0,7 x 1,08 meter draai/kiep raam (2 maal links/rechts) - 1,33 x 1,08 meter vast raam (midden) - HR ++ beglazing - Kleur binnenkant: Wit - Kleur buitenkant: Groen - Ventilatierooster op het vaste raam (1,33 meter) - Hang- en sluitwerk (zonder sloten) Deze afmetingen zijn indicatief, dus zullen ter plaatse nagemeten moeten worden. Plaatsen is inclusief het regelen van een steiger etcetera. 2. Het leveren en plaatsen van een kunststof tuimelvenster / dakraam er vervanging van een bestaand raam met dezelfde maten, met de volgende specificaties; - maat dakraam 1,28 x 1,33 meter - HR ++ beglazing - Kleur binnenkant: Wit - Kleur buitenkant: Groen - Handgrepen - Bij voorkeur ook een ventilatie mogelijkheid. De afwerking aan de binnenzijde verzorg ik zelf. Graag in de offerte specificaties van de voorgestelde merken/materialen opnemen. Ook graag duidelijk vermelden wat de garantievoorwaarden zijn. Uitvoering bij voorkeur op 3,4 of 5 augustus i.v.m. overige geplande werkzaamheden in deze woning. In overleg is het werk op een andere datum in te passen. De offerte mag eventueel ook gericht zijn op 1 van de 2 opdrachten.

Nieuwe trap laten plaatsen

Wij hebben een woning gekocht, waarvan eind mei de overdracht plaats vindt. Er is daar in de hal op de begane grond een open trap met 13 treden, die wij willen vervangen. We willen weer een open trap, maar in een moderne licht houten uitvoering. De huidige trap is gedeeltelijk te zien op Funda. We maken graag een afspraak om de trap in te meten en ontvangen daarna een offerte.

Dakraam vervangen

Het dakraam, Roto, van 107 bij 111 centimeter dient te worden vervangen door een nieuw kunststof raam.

Systeemwanden plaatsen op een kantoor

Wij zoeken een vakman die kantoorruimtes kan maken met behulp van systeemwanden. De wanden zijn reeds geleverd, het gaat alleen om het plaatsen van een lange systeemwand met glas en een isolerende tussenwand zodat er twee gescheiden ruimtes ontstaan. Wij zoeken iemand die dit goed en met spoed kan uitvoeren.

Chalet bekleden met gevelbekleding

Buitenzijde van een chalet op de Veluwe opnieuw bekleden. Het gaat om 1 wand van 16 meter lang en 2,5 meter hoog.

Meterkastdeur vervangen

Een nieuwe deur in voor de meterkast hangen. De bestaande deur is 75 x 210 x 1 centimeter het liefst met een zo laag mogelijk gewicht. De bestaande deur is van spaanplaat maar de nieuwe liever in een ander materiaal desnoods in MDF. De deur moet aan 3 opdek scharnieren worden opgehangen maar het is geen opdekdeur maar een vlakke plaat.

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

Ik wil graag een prijs indicatie voor wat betreft het plaatsen van een kattenluik met chipcode in een kunststof deur met dubbel glas. De maat van het glas is: 60 cm hoog en 68 cm breed. Foto eventueel beschikbaar.

Kozijn vervangen in een vakantiewoning

Het betreft een vakantiehuisje. Het kozijn laat water door en komt binnen op de houten vloer terecht. Het is het raam rechts naast de voordeur. Geschatte afmeting: 60 x 100 cm. Om verdere schade beperkt te houden graag zo snel mogelijk een nieuw kozijn plaatsen. Eventueel het glas overzetten. Schilderen hoeft niet. Graag een offerte voor het vervangen van het kozijn.

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een dakraam laten vervangen. Er zit nu een dakraam van 45x55cm. Deze lekt, daarom wil ik het huidige dakraam laten verwijderen en wil ik er een nieuwe in laten plaatsen van 78x55cm. Het gat zit er dus al, het moet alleen verbreed worden. Het dakraam moet ook besteld worden. Het dakraam hoeft geen luxe te zijn. Een standaard dakraam is voldoende. Graag willen we de binnenkant afgetimmerd hebben, hoeft niet perse geverfd te worden. Hoop dat dit voldoende informatie is om een offerte op te laten sturen naar mij.

Kunststof kozijn plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie voor het leveren en plaatsen van 3 kunststof kozijnen. De afmeting is 1.39 bij 1.49 meter, profiel cube, draai/kiepramen. Het raam dient blauw te zijn en het kozijn glad crème.

Verhoogde zandbak maken voor een gehandicapte

Voor mijn gehandicapte zus zou ik graag een zandbak willen waaraan ze op een stoel kan zitten zodat ze zittend met zand kan spelen. Dus op zithoogte, mooi groot (1,5 meter breed/lang 80 cm diep? )) en van veilig hout zonder splinters etc. Weerbestendig en van goede kwaliteit. Met handige deksel.

Raam door houten paneel vervangen

Het raam naast de deur zal vervangen moeten worden door een houten paneel met een kattenluikje. Het glas dient verwijderd te worden en afgevoerd. De afmeting is ongeveer 1 bij 1 meter.