Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor metalen taatsdeur plaatsen:

Metalen taatsdeur plaatsen

Taatsdeur van metaal. Beschikbare breedte 155 cm Deur 115 cm breed 215 hg Zijpaneel overig Zowel deur /zijpaneel onderkant gesloten metaal. Spijlen in deur en zijpaneel. Industriële look met glas en handvat. Prijsopgave inclusief. In meten leveren en plaatsen en btw. Aluminium met slank profiel (met glas). Komt op een stenen vloer, tussen de hal en de keuken moet deze komen.
Onze klant uit Epse (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor metalen taatsdeur plaatsen uit heel Nederland:

Metalen taatsdeur laten plaatsen

Ik wil graag een (metalen) taatsdeur tussen mijn hal en woonkamer. Mijn huidige deur is 90 centimeter breed en 211,5 centimeter lang. Boven de deur zit daarnaast nog een klein raampje van 20 centimeter lang. Weet ik nog niet

Taatsdeur laten maken

Ik wil graag een taatsdeur tussen de hal en woonkamer. Mijn voorkeur gaat uit naar een zwart metalen kozijn met glas. De afmeting in circa 2,60 meter hoog en 1,30 meter breed. Ook zouden we graag een metalen kozijn met zwart glas willen met 2 deuren, links de meterkast deur 80 cm en daarnaast de wc deur van 100 cm de hoogte is gelijk 2,60 meter is dat ook mogelijk? We zijn net begonnen met oriënteren dus ik weet niet wat de opties zijn en of dit mogelijk is. Hij komt op een plavuizen vloer bovenop beton.

Industriële dubbele taatsdeur maken en plaatsen

Voor een nieuwbouw huis in Haren ben ik op zoek naar iemand de metalen industriële dubbele deuren plafonhoogte met glas kan maken en plaatsen.

Zwart metalen glazen scheidingswand plaatsen

Nieuwbouw huis. Gewenst zwart metalen-glazen scheidingswand tussen woon en eetgedeelte woonkamer met hierin 2 openslaande deuren, taatsdeur of scharnier. Deuren tot aan plafond of met bovenlijst van glas. Links en rechts naast de deuren een metaal-glazen omlijsting. Zowel type deur als omlijsting afhankelijk van prijsverschil tussen de opties. Breedte ongeveer 2.40 meter en hoogte ongeveer 2.60 meter.

Taatsdeuren realiseren

Ik wil drie taatsdeuren voor een doorgang van circa 3.20 meter hoog en 1 meter breed. Het gaat om binnendeuren. Elke deur wordt opgebouwd uit drie panelen van elk 80 cm hoog waarin het glas moet worden geplaatst. Boven elke deur komt een vast metalen raamwerk van ook 80 cm hoog en 1.20 meter breed met glas erin. De voorkeur gaat uit naar een taatsdeur waarvan het profiel metaal is dat wordt gepoedercoat.

Metalen taatsdeur laten plaatsen

Ik wil een metalen taatsdeur met draaipunt 90/30 en 4 vlakken in de hoogte. Het moet een deur van aluminium met slank profiel (met glas) worden. De deur moet ongeveer 120 bij 240 cm worden.

Pendeldeur met panelen plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur en vaste panelen tussen de woonkamer en de hal. De voorkeur gaat uit naar metalen deuren. De dubbele deuren moeten samen 1.57 meter dichtten en de panelen zo’n 2 meter. Hoogte is bij beide verschillend. Van de dubbele deur 2.61 meter en van de vaste panelen ongeveer 2.50 meter.

Metalen taatsdeuren laten plaatsen

Wij willen graag een vakman inhuren voor het maken van een metalen taatsdeur: 2,60 hoog bij 2,40 breed. Onderverdeeld in: 2x zijlichten en 2 deuren in gelijke verdelingen. Met glas in het zwart. Bevestigd aan kanaalplaatvloer boven en tegelvloer onder (met vloerverwarming) Aluminium met slank profiel (met glas)

Inbouwen stalen taatsdeur of kozijn met glasverdeling

In onze keuken hebben we op dit moment in een binnenmuur een houten kozijn met een binnendeur en daarboven een raam. We willen op die plek graag een stalen kozijn met een taatsdeur tot aan het plafond. Een andere optie is om daar geen deur te maken, maar alleen een groot metalen of gietijzeren kozijn/raam met glasverdeling. De maten moeten nog even worden opgenomen. We willen graag uw advies en een prijsopgave ontvangen voor de diverse mogelijkheden.

Taatsdeur tussen keuken en woonkamer plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur tussen keuken en woonkamer. Mijn voorkeur gaat uit naar een metalen taatsdeur. De afmetingen zijn circa 2 meter breed en 2,5 meter hoog. Ook graag prijsopgave van de hout uitvoering. Aluminium met slank profiel (met glas)

Partners

Partners van Casius