Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor drie ramen omzetten naar draaikiepramen:

Drie ramen omzetten naar draaikiepramen

Graag willen we drie naar buiten draaiende ramen op bovenverdieping laten vervangen door draaikiep ramen. Materiaal hout. Maten ca.: 2 x 86(b) x 128(h) en 1x 65(b) x 140 (h). Tevens voorzien van horren.
Onze klant uit Elst (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor drie ramen omzetten naar draaikiepramen uit heel Nederland:

Draairaam omzetten naar draaikiepraam

Ik ben op zoek naar iemand die een aantal draairamen en eventueel deuren kan omzetten naar een draai kiep systeem. De ramen zijn bij andere buren al eens gedaan dus mogelijk. De deur hebben we uw advies voor nodig. In totaal willen we 6 ramen en 4 deuren laten omzetten. Graag hoor ik van u hoeveel dit zou gaan kosten.

Naar buiten draaiende ramen veranderen naar kantelkiepramen

In mijn huis heb ik 3 ramen die naar buiten draaien. Graag zou ik deze ramen willen omzetten naar naar binnen draaiende kantelkiepramen. Deze ramen bevinden zich op de 3e en 4e verdieping. Daarnaast is één kozijn toe aan renovatie, want er is houtrot. Mijn woning is ook bereikbaar via achterom. Uitvoering tussen 1 juli en 31 juli.

Ramen ombouwen naar draaikiep

Wij zouden graag twee bestaande naar binnen openslaande ramen willen omzetten naar draaikiepramen. De ramen en kozijnen zijn van hout. Het hout is nog in goede staat. De ramen zijn voorzien van onderverdeling met HR++ glas. We willen in ieder geval het glas en de kozijnen behouden. Idealiter behouden we ook het raam, zodat alleen het draaikiep-mechanisme op locatie wordt ingebouwd (als dat mogelijk is). De ramen zijn circa 80 x 100 cm.

Grote aanbouw laten plaatsen

Voor een vrijstaand huis waar we een bod op hebben uitgebracht wil ik een offerte voor een grote aanbouw. Het gaat om een aanbouw van 8 bij 3 meter, over de hele breedte van het huis. Met in de zijgevels ramen zodat we veel lichtinval binnen hebben. Met openslaande deuren. Het mag met een plat dak uitgevoerd worden. De binnenzijde afwerken. Elektra doortrekken. De radiatoren omzetten. De doorbraak van de gevel, bij de keuken, moet uitgevoerd worden en de gevel ondersteunen. Met gemetselde gevels in een witte steen. Er staat al een aanbouw/serre en daaraan vast een garage. Die moeten plat. Hoe deze gefundeerd zijn is onbekend.

Ramen omzetten

Ik zou graag willen weten of het mogelijk is om onze ramen (houten kozijnen) die nu naar buiten draaien of die ook omgezet kunnen worden zodat ze naar binnen draaien.

Ramen naar draaikiep omzetten

Vier ramen, twee kleinere en twee wat grotere, in de slaapkamer moeten omgezet worden van naar binnen openslaand naar draaikiep. Houten kozijnen. Het beslag hiervoor is reeds aanwezig.

Verbouwing van dijkwoning. Huidige ...

Verbouwing van dijkwoning. Huidige garage en bijgebouw omzetten naar slaapkamer, badkamer en entree. Om deze bestemmingswijziging mogelijk te maken dient de gehele aanwezige dakconstructie te worden opgehoogd en het dak dient compleet te worden vervangen. Daarnaast dienen de andere bijgebouwen, tw. slaapkamer en badkamer opnieuw te worden heringericht. Oriënterend gesprek met de gemeente gevoerd. Totale oppervlakte is ca. 75m2.Ik ben op zoek naar een partner die dit gehele traject van A tot Z kan begeleiden en uitvoeren. Wzh bestaan uit; Badkamer, gevel, sloop, tussenwanden, loodgieterswerk, elktra, verlichting, tegelwerk, ramen, deuren, toilet, mogelijk huidige fundatie aanpassen, metselwerk, goten, regenpijpen, stucwerk, isolatie, tekenwerk.

Alle kozijnen in het pand (bj ca 1912) ...

Alle kozijnen in het pand (bj ca 1912) vervangen (liefst alleen de binnenramen, maar indien noodzakelijk het gehele kozijn) en voorzien van dubbelglas terugplaatsen Kozijnen in hout in dezelfde stijl, Glas-in-lood behouden en ook boven plaatsen 2x pui met dubbele openslaande ramen (2x236x234= 2xca 5,5m2) 3x deuren en kozijnen (2.20x80) omzetten in 1 deur (80x220) en 1 dubbele pui (157x220) 3x kleine ramen (2x50x55, 60x60 =3x1,2m2) 10x grote ramen (2x115x188, 2x80x235, 113x225, 2x122x225, 80x190, 2x124x190 = 10xca 2,5m2) Binnen en buiten volledig afwerken Binnen en buiten volledig schilderen (incl aflakken en incl voordeuren en dakrand)

we willen een aanbouw van de keuken naar ...

we willen een aanbouw van de keuken naar de schuur afmeting is 2.50 meter bij 2.15 graag willen we de kunststof deurkozijn met ramen enz omzetten dat dat de doorgang blijft. graag ook een dak kapel er op. Ook waren we aan het denken aan een glazen dak. We weten nog niet wat we beter kunnen doen of van hout of stenen. aan 1 zij kant staat al een stenen muur. We willen ook de deur van de schuur aan de andere kant hebben.

gesloten ramen omzetten in openslaande ...

gesloten ramen omzetten in openslaande ramen 3x per raamkozijn ca 60x110cm