Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Elst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Elst heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Elst u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Elst of directe omgeving.

231 klanten uit Elst bevelen een bij Casius in Elst aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Elst bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen alle kozijnen en deuren, vervangen kozijnen, binnendeuren afhangen, metalen spiltrap(pen) door een vaste trap vervangen, 8 deuren afhangen en scharnieren infrezen in de kozijnen, twee open trappen vervangen, kunststof kozijnen en dubbel glas voor stacaravan realiseren, binnentrap leveren en plaatsen in nieuwbouwwoning, lekkage bij een dak raam repareren, schuifdeur laten plaatsen, kozijnen vervangen, bestaande vaste vlizotrap veranderen naar ene nieuwe dubbelkwarttrap, brandwerende deur plaatsen in horeca zaak, houten kozijnen vervangen, nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Elst staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Elst:

Twee trappen bekleden

Ik wil 2 rechte betontrappen bekleden met hout. De trap van de begane grond naar de 1e verdieping heeft 17 treden, en de trap van de 1e verdieping naar zolder heeft 16 treden. Graag een offerte hiervoor.

Spiltrap vervangen in een massief eiken trap

We hebben op dit moment een spiltrap op een rondvormig gat in ons huis. We willen nu een massief eiken bovenkwart dichte trap zonder leuning. Omdat het gat rond is, wordt het moeilijk qua meeting. De hoogte van grond tot plafond is 2.67 m / breedte 92 en het gat is 2,25 m lang. Graag offertes met daarin mogelijkheden tot bezichtiging voor advies.

Drie ramen omzetten naar draaikiepramen

Graag willen we drie naar buiten draaiende ramen op bovenverdieping laten vervangen door draaikiep ramen. Materiaal hout. Maten ca.: 2 x 86(b) x 128(h) en 1x 65(b) x 140 (h). Tevens voorzien van horren.

Dakraam Velux monteren

Dakraam plaatsen en binnenzijde afwerken. Velux GGU/MKo4 kunststof 78x98. Binnen nu en 3 weken. E.e.a. in overleg met uitvoerder, anders z.s.m. na 10-7-'19 !!!

Opzetstukken monteren op trap

Ik ben op zoek naar een trappenspecialist die op mijn trap, bestaande uit 12 treden en een kwart draai, laminaat opzetstukken kan bevestigen. De opzetstukken zijn al aanwezig.

Tuinhuis plaatsen en schilderen

Ik wil graag een tuinhuis in elkaar laten zetten en schilderen. Ik heb nog geen tuinhuis besteld, dus weet niet hoe groot dit zal worden, maar het zal om een klein tuinhuis gaan. Ik heb een achterom.

Hordeuren inmeten, bestellen en plaatsen

Wij willen rol hordeuren bij openslaande deuren. Hierbij willen wij gebruik maken van de 30% korting die de gamma daar op dit moment voor geeft. Aangezien wij niet zeker van de maten die wij hiervoor moeten aanhouden zouden wij de hordeuren graag willen laten inmeten, bestellen en plaatsen door een vakman. Wij weten niet precies wat de afmetingen zijn.

Voordeur met mat glas inmeten en plaatsen

Ik wil een deur laten inmeten en plaatsen. Het gaat om de Guy met mat glas. In overleg wil ik alles erin laten zetten als een veiligheidspakket, beslag en brievenbuspakket. Ik heb de afmetingen, maar ik ben bang dat ik dat verkeerd gemeten heb. De deur is 201,5 bij 83 cm.

Dakramen plaatsen en afmonteren

2 dakramen laten plaatsen inclusief afmonteren. Dakramen (MK08 - 0.58 x 1.40 m) inclusief EDW reeds in bezit. Ramen worden nieuw in het dak gezet.

Tuinhuisje repareren

Mijn tuinhuisje heeft stormschade. Omdat er 1 kant van de singles weg zijn en het hout nat geregend is, is de dakgoot is verbogen, en de deuren zijn open gewaaid waardoor er een barst in het glas zit. De afmeting van het tuinhuis is ongeveer 3 bij 3 meter met een schuin dak.

Glaswand met deuren van staal plaatsen

Wand van ongeveer 3h bij 4,5 b met schuifdeuren

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een dakraam bestellen met verduisteringsrolgordijn + eventueel montage.

Stalen 3-vlaks taatsdeur plaatsen

Wij willen graag een taatsdeur ter afscheiding van hal en woonkamer. De ruimte waar de deur in mag komen is: hoog 209,2 cm x breedte 128,5 cm. Materiaal: staal. Ik weet niet of de ruimte hiervoor geschikt is. Over drie weken wordt de boerderij opgeleverd dan zou u kunnen komen kijken (in onderling overleg).

Rotte dorpel vervangen door een DTS dorpel

De onderdorpel van de schuifpui over een lengte van 5.75 meter vervangen. En om de hoek 2.40 meter. Eventueel de vijf staanders circa tot 15 cm hoogte vervangen door DTS, als dat kan.

Plaatsen van grote Velux dakramen

2x Velux dakraam van 114x160 cm monteren in het zolderdak op de 2e verdieping van een nieuwbouwwoning. Buren hebben soortgelijke ramen laten monteren. Montage is inclusief het maken van een opening voor het dakraam? Als het kan zo snel mogelijk maar de levertijd van de ramen is ongeveer 2 weken.

Tafels laten schuren en lakken

Wij willen twee tafels laten schuren en lakken. Het gaat om een eettafel van 120 x 240 cm en een salontafel. We laten de tafels graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Zoldertrap laten monteren

Wij zijn bezig met het aankopen van een woning inclusief winkel.De vaster trap op de eerste verdieping naar zolder zit op een onlogische plek en deze zouden wij graag willen verwijderen. Hierna zal er een nieuwe houten trap geplaatst moeten worden. Het oude trapgat dient te worden gedicht en een nieuwe gemaakt in de houten vloer.

Lekkage onder de voordeur verhelpen

Er komt water onder de voordeur naar binnen waardoor het parket vernield is en de voordeur klemt door dit alles. Er lijkt water onder de dorpel door te komen. Graag zou ik de oorzaak hiervan weten en iemand vinden die dit voor mij kan oplossen. Graag ontvang ik een offerte.

Houten draairamen op maat maken

Wij willen graag 2 nieuwe houten draairamen laten maken. Raam 1 heeft een breedte ongeveer 84 cm en een hoogte van ongeveer 124 cm. Raam 2 heeft een breedte van ongeveer 99 cm en een hoogte van ongeveer 115 cm.

Kunststof harmonicadeur plaatsen

Ik wil graag een harmonicadeur geplaatst hebben in de ruimte van de keuken naar de studiehoek. Er is aan beide kanten genoeg ruimte om een ingevouwen deurdeel kwijt te kunnen. Ongeveer 2.40 meter breed, exclusief zijdelen waar de ingevouwen deur zit ongeveer 2.20 meter breed en 2.15 meter hoog.De voorkeur gaat naar wit of houtkleurig.

Trap renoveren

Ik wil graag de trap naar de 1e verdiepingen renoveren, er ligt nu tapijt op. Het gaat om een open trap met 13 treden en 2 bochten. Graag zou ik op de treden en de stootborden hout laten plaatsen.

Opbergruimte op zolder herstellen en isoleren

Op zolder hebben wij schuifdeurtjes gemaakt aan de beide schuine kant om daarachter opbergruimte te creëren, echter zit er te veel ruimte tussen de boven- en de onderkant waardoor deze deurtjes uit de rail vallen. Het liefst zouden we willen zien dat de deurtjes in een soepel lopende gefreesde geleider verschoven worden. Misschien moet daarachter ook nog geïsoleerd worden, aangezien het in de winter wel wat koud is. De ruimte is 5 meter breed. Het zit onder een schuin dak. De hoogte zal ongeveer een meter zijn.

Zolderraampje dichten en nieuwe Velux ramen plaatsen

Vanwege de plaatsing van zonnepanelen moet een zolderraampje aan de ene kant van het dak verwijderd worden en met een of meerdere dakpannen worden "gesloten". Aan de andere kant van het dak moeten twee Velux-dakramen worden geplaatst. Het gaat om nieuw te plaatsen dakramen (er zit nu nog niets). Het zal gaan om ramen van 1 bij 1 meter ongeveer.

Aluminium harmonicadeur als toegangsdeur naar badkamer laten maken

Ik wil graag een harmonicadeur als toegangsdeur tot de badkamer. De maten heb ik vooralsnog geschat op een breedte van 1 meter en een hoogte van 2.10 meter. Satin glas.

Onderhoud en herstel aan diverse deuren

De voordeur sluit en opent niet meer zo goed, 2 kamerdeuren gaan niet meer dicht en de beschadiging aan een deur dient gerepareerd te worden.