Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Elburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Elburg heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Elburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Elburg of directe omgeving.

23 klanten uit Elburg bevelen een bij Casius in Elburg aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Elburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 10x bergingsdeuren vervangen tbv vve, 4 seizoenen pui plaatsen, veranda realiseren met plexiglas dak, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, dakraam plaatsen en doorbraak maken, houten kozijnen en ramen vervangen door kunststof, onderdorpel buitendeur, schuifdeur en raam vervangen door natuurstenen dorpel, zachtboard plafond laten vervangen, vervangen kozijnen, zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken, pergola realiseren in de achtertuin, houten trap plaatsen, op maat gemaakte keukenkasten met trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Elburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Elburg:

Plaatsen van plafond in carport en inbouwspots

Plaatsen van een carport plafond van trespa inclusief raggelwerk. Afmetingen breedte; 3,60 met uitloop naar 4,10 en lengte,3,90. Tevens plaatsen van 4 inbouwspots met bewegingssensor. Graag prijsopgaaf inclusief materialen maar exclusief de spots.

Bedstee laten maken

Ik wil graag een bedstee onder een schuine wand op zolder laten maken, samen met een kast er aan vast en lades eronder, in documenten gaat het om de onderste foto.

Kunststof tuimelraam plaatsen

Wij willen een kunststof tuimelraam laten plaatsen. De afstand tussen de balken is 114 cm. We dachten zelf aan een maat 55 x 78 cm maar mag eventueel ook groter.

Lamelhordeur inmeten en plaatsen

Ik wil graag een lamel (hor) laten inmeten en eventueel laten plaatsen. Het kozijn is 87 bij 199 cm binnenwerk. Voor de goede orde moet ik nog wel even melden dat wij kunststof kozijnen hebben waar NIET in geschroefd mag worden.

Hordeur op maat maken en monteren

Graag zou ik 1 hordeur willen plaatsen op de begane grond. De hordeur heb ik laatst al in huis gehaald, maar ik zou hem graag op maat gemaakt willen hebben en thuis laten monteren.

Trap renoveren

Ik wil graag dat er wat met de trap gebeurd. Ik heb nu verf gekocht maar misschien kan dat niet?. er zitten nog veel lijmresten op die er moeilijk afgaan. Zou de trap dan beter met zeil kunnen of laminaat?. of kan jullie klusjes man het toch gewoon verven, en wat kost het?. de trap is nog kaal.

Dakraam vervangen en zonwering monteren

We willen graag een oud dakraam van Velux vervangen door een nieuwe, model SK06 van 114 x 118 cm. Gootstukken en manchetten zijn mee besteld. Optioneel laten we ook graag de elektrische zonwering monteren. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Houten deurluifel plaatsen

Graag zou ik een houten deurluifel boven de voordeur plaatsen

Trap bekleden

Ik wil graag onze trap voorzien van een andere look, het liefst een hout look, dus de treden en het schutboard vernieuwen /bekleden. Er zitten twee hoeken in de trap. De trap heeft 13 treden. De trap is nu geschilderd en heeft halve maantjes erop.

Schuurdeur verplaatsen

Ik heb een houten schuur in de tuin staan. De deur wil ik graag naar een andere kant laten verplaatsen. Het ontstane gat wil ik dan graag laten dichttimmeren met horizontale planken die precies lijken op de planken van de schuur, zodat het een mooi geheel wordt.

Trap monteren

Ik wil graag een trap laten monteren.

Stenen garage laten bouwen

Naast ons huis willen we graag een stenen garage laten bouwen. We zijn ons nu aan het oriënteren op de mogelijkheden, maatvoering en gewenste uitvoering. Wij laten ons daarbij graag adviseren en nodigen bedrijven graag uit voor een vrijblijvend gesprek.

Rolluiken of zonwering op dakramen plaatsen

Is het ook mogelijk dat er zonwering of rolluiken aan de buitenkant van de dakramen geplaatst kan worden en waar moet ik dan rekening mee houden? Het gaat om 4 dakramen M04, 78 x 98 cm, en 1 dakraam U04, 134 x 98 cm. Ik denk bij de U04 in ieder geval aan een uitvoering op zonne-energie in verband met moeilijke bereikbaarheid. Het zijn allemaal Velux dakramen.

Vals plafond laten plaatsen

Wij gaan een winkel aankopen en willen daar de volgende klussen laten uitvoeren: 1. Plaatsen metal stud plafond winkel, afmeting 8,5 x 12 meter. 2. Plaatsen van metal stud wand met deur, afmeting 8,5 x 3 meter. 3. Pleisteren 70 m2 wanden. (Er zit nu pleisterwerk op, maar dit graag weer even strak trekken)

Nieuw Velux dakraam plaatsen

Bestaan velux dakraam vervangen voor een velux dakraam uk 8, afmetingen zijn gelijk. Betreft zolder verdieping

Kozijn van de schuurdeur vervangen

Ik wil graag het kozijn van onze schuurdeur vervangen. Hiervan is de onderdorpel geheel weggerot. Graag zou ik deze van hardhout willen hebben. De afmeting van de deur is 82 x 211,5 cm. De afmeting van het kozijn buitenmaats is 93 x 222,5 cm. De deur zal na de werkzaamheden weer afgehangen moeten worden.

Trap laten stofferen

Wij willen graag onze dichte draaitrap van 13 treden gestoffeerd hebben, incl. zijkanten, en dan nog een stukje tapijt voor een klein overloopje (1 bij 2 meter). Wij willen graag antracietkleurig tapijt. Betreft ook het leveren van het tapijt.

Sloten plaatsen in deuren

Er moeten 2 sloten in 2 binnendeuren worden geplaatst en 2 veiligheid op legsloten in 2 deuren, verder een slot op een schutting deur. Sloten mogen ook geleverd worden. Vanaf 2 mei kan het gedaan worden.

De carport is op de hoek van de tuin ...

De carport is op de hoek van de tuin behorende bij een hoekhuis. Het gehele gebouw bestaat uit een carport en buitenkamer. De straatzijde moet dicht middels een stenen muur en tussen de carport en buitenkamer moet ook een muur. Het geheel moet tegen de bestaande garage komen. Tevens moet er een toogdeur komen halve wegen de muur tussen de carport en buitenkamer en in de muur aan de straatzijde (nabij de garage). De lange zijde richting het huis moet open blijven. Adviezen/ideeën altijd wenselijk.

Samen met de buren willen wij de ...

Samen met de buren willen wij de bestaande houten bergingen vervangen door een bakstenen berging met een puntdak. Dit moet 1 bouwwerk worden waarin een scheidingswand tussen de buren en ons wordt aangebracht. Aan 1 korte zijde dient een kanteldeur te worden geplaatst. De totale lengte is +\- 11,40 meter en de breedte +/- 2,70 meter. De goothoogte is +\- 2,25 meter en de nokhoogte +\- 3,5 meter. Aan een lange zijde komen twee toegangsdeuren (een per ruimte) en twee ramen (1 per ruimte). De andere lange zijde is een blinde muur. Het dak willen voorzien van dakpannen. We willen twee kleuren steen, in dezelfde kleuren als de woning (rood onder, geel boven). Ik heb eventueel al wat tekeningen om te versturen.