Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor reparatie en herstelwerk aan tuinhuis:

Reparatie en herstelwerk aan tuinhuis

Ik wil graag een lat van mijn tuinhuisje laten vervangen. Het betreft een lat waar een ruit op rust, deze is verrot.
Onze klant uit Ede (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor reparatie en herstelwerk aan tuinhuis uit heel Nederland:

Renovatie/reparatie pannendak met allerlei klein werk aan schoorstenen

Mijn huis (1971, aanbouw 1981, over volle breedte en lengte, uitgebouwd met zelfde pannen) heeft 3 lessenaarsdaken. Alle 3 goed beloopbaar en goed bereikbaar. Opbouw; dakelementen van 80 mm dik met Pur iso. Dun vliesje, panlatten en betonnen sneldekkers. 2 schoorstenen, 3 doorvoeren. 1e dak 60 m2 is al herdekt met nieuwe dampdoorlatende waterkerende laag. Deze hoeft enkel nagelopen en goed schoongemaakt worden. Geen lekkageproblematiek. Weinig werk aan (uurtje) 2e dak 60 m2 geen lekkages, wel veel mos. Moet goed nagekeken worden incl wat herstelwerk aan voegwerk schoorsteen (en impregneren) ook check ivm mogelijkheid zonnepanelen. Is een groot vlak op zzw dus ideaal hiervoor. 3e dak 60 m2 blijkt al jaren te lekken. Door vlies eronder lang gemaskeerd. Een rij pannen, 2 pannen onder de nok blijkt op dubbele panlatten te liggen. Daardoor een overlap in deze rij van hooguit een cm. (?!?!) Daardoor jaren lang meer of minder water onder de pannen. Meeste kwam wel in de goot vanwege vlies, behalve waar dat vliesje is beschadigd. Dus een paar rotte plekken in geïsoleerde elementen. En veel panlatten rot. (Daardoor ontdekt, pannen zakte weg) Ivm budget geen ruimte voor complete renovatie. Ik wil de pannen herdekken, vlies en oude latten weg, nieuwe tengels, miofol/tyvek eroverheen spannen, nieuwe panlatten, nu wel goed uitgelijnd en pannen terug (incl vervanging van 15/20 beschadigde exemplaren). Nokafwerking onder plank waar dakbedekking op zit deze loshalen, flexim weg (valt er onderuit) en vanonder die plank lood tot op de bovenste rij pannen. Diezelfde plank aan buitenzijde voorzien van gemoffeld Alu profiel (soort daktrim maar dan op maat gemaakt, is aanwezig, enkel erop schroeven. Een zijde kantpannen hergebruiken, andere zijde aansluiten op dak buren. Boeiboorden en windveer in goede staat, geen rot. Ja, zit zelf in t vak maar kan het fysiek niet zelf. Je hebt van mij geen last, kan wel meedenken en weet hoe het hoort.

Herstelwerk na waterschade in huis

Er is sprake van waterschade aan het plafond na waterlekkage. De lekkage kwam uit een condens afvoerpijp van de CV die doorgerot was. Deze is inmiddels vervangen. Ook is er schade opgetreden aan gipsplaten die verwijderd moesten worden om lekkage te vinden en de reparatie te kunnen uitvoeren.

Onderzoek/reparatie lekkage raamkozijn

Ik woon in een appartement op de 3e verdieping. Bij regen druppelt er water bij de luchtroosters bij het raamkozijn naar binnen. Het stucwerk erboven dat met de vensterbank meeloopt is ook vochtig en uitgezet. Voor mijn verzekeringsclaim moet een offerte worden verzorgd. Ik wil de oorzaak van de lekkage laten vaststellen en daarna herstelwerk laten verzorgen.

Gevel herstelwerk en tuinmuur maken

We hebben een start laten maken voor een puntgevel restauratie en tuinmuurtje reparatie op 10 juli 2017. Echter het is nog steeds niet klaar. Vandaar dat we graag een nieuwe offerte ontvangen voor het afronden van dit project. De gevel, met betonnen sierwerk, moet zowel aan de binnenkant als de buitenkant, opnieuw hersteld worden. Ik kan u foto's opsturen van de huidige situatie. Locatie is goed bereikbaar.

Reparatie aan een betonnen schoorsteen

Ik woon in een tussenwoning met 2 woonlagen en een plat dak. Op dat dak staat een gezamenlijke betonnen schoorsteen voor mijn woning en de buren. In die schoorsteen lopen ventilatiekanalen voor de keukens, badkamers en toiletten. Er is beton afgebrokkeld en de ijzeren wapening is zichtbaar. Ik heb nu op die plek lekkage in mijn woning. Graag laat ik hier even door een vakman naar kijken. Ik ontvang graag uw plan van aanpak voor het herstelwerk en een offerte.

Herstelwerk aan een schuurdak

Bij mijn woning staat een vrijstaande garage met een plat dak van 5,5 x 3 meter. Er is onlangs een mierennest verwijderd onder het platte dak. De mieren hebben toegang gekregen door een verrot boeiboord. We hebben geconstateerd dat er lekkage is in een hoek van het platte dak en dat er ook een klein stuk van een houten balk is aangetast. Er ligt bitumen dakbedekking zonder grindballast op het dak en dat is ongeveer 19 jaar oud. De mierenverdelger heeft een stuk van het gipsplafond aan de binnenzijde opengemaakt en gezien dat het daar boven flink nat is. Ik laat de constructie graag onderzoeken door een timmerman en ontvang daarbij graag uw advies voor reparatie. Ook de dakbedekking moet worden beoordeeld en mogelijk worden vervangen.

Funderingsherstel onder een portiekflat

Ik woon in een portiekflat met 3 woonlagen en 3 bewoners. We hebben dus een kleine VvE. Deze VvE is aan het onderzoeken op welke wijze de fundering gerenoveerd kan worden. 1 van de dragende H-balken onder het huis blijkt flink doorgeroest en daar zal mogelijk een stuk van vervangen moeten worden. Verder is er midden onder het huis een plek waar een H-balk is begonnen met roesten en waaronder het metselwerk is weggezakt. Wellicht is er nog meer reparatie van de fundering nodig, het ziet er over het algemeen vrij slecht uit. We maken graag een afspraak met een aannemer om de klus hier te komen bekijken. We staan open voor uw advies voor het herstelwerk en ontvangen graag uw plan van aanpak en een gedetailleerde offerte.

Herstelwerk na lekkage

Herstel werkzaamheden van vocht/schimmel plekken na schade van verstopte condens afvoer van een cv installatie. Afsteken oud stuc/spuitwerk reparatie van muren ed.

Lekkage in de badkamer opsporen en reparatie verzorgen

Ik heb een lekkage in de badkamer en die is zichtbaar door grote waterkringen in het plafond beneden. Ik denk dat de oorzaak gezocht moet worden bij het hangende toilet of bij de douche. Ik wil de oorzaak graag op korte termijn laten opsporen en herstelwerk laten verzorgen. Indien mogelijk met zo min mogelijk breekwerk omdat de hele ruimte betegeld is.

Natuurstenen bordestrap herstellen

Wij wonen in een pand uit 100, een beschermd stadsgezicht, waar herstelwerk aan een natuurstenen bordestrap nodig is. Er zitten scheuren in enkele treden en voor de veiligheid zijn die treden nu getut. Enkele treden moeten geheel vervangen worden. Verder is er aan een trapje naar een souterrain ook een reparatie nodig. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw plan van aanpak en offerte.