Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor schuifdeuren (eenvoudig om spullen achter op te bergen) plaatsen:

Schuifdeuren (eenvoudig om spullen achter op te bergen) plaatsen

Ik wil een nis in de kamer afschermen middels schuifdeuren, deze mogen eenvoudig zijn aangezien het een opslagkamer is en alleen dient om de spullen uit het zicht te plaatsen. Afmetingen: 2,63 hoog en 3,68 breed. Krijg graag advies hoeveel deurpanelen dan raadzaam is om te gebruiken. Offerte inclusief de schuifdeuren.
Onze klant uit Ede (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuifdeuren (eenvoudig om spullen achter op te bergen) plaatsen uit heel Nederland:

Storemax kast monteren

Ik heb een Storemax kast van 240 cm breed x 260 cm hoog gekocht. Deze bestaat uit 3 schuifdeuren. Aan de linkerkant komt een zijpaneel (rechterzijde is muur). Het interieur is eenvoudig: 2 legplanken per deel (3 delen in totaal) en daaronder een roede.

Schuifdeuren op zolder maken

Wij willen onze huidige schotten vervangen in de plaats daarvoor willen we graag schuifdeuren. Zo kunnen we eenvoudig de rommel opbergen. De ruimtes zitten aan beide kanten van de zolder. Beide kanten zijn 3.20 m lang, de hoogte 88 is cm. Exacte maten moeten nog opgemeten worden. De schuifdeuren willen we graag met middels een rol systeem gebruiken. Per kant willen we 4 a 5 schuifdeuren. De huidige schotten moeten nog weggehaald worden. We zijn nu een beetje zoekende of we dit zelf kunnen doen of willen laten doen. Ik zie de offerte graag tegemoet.

Inbouwkast maken

Voor het huis van mijn dochter in Leidsche Rijn ben ik op zoek naar een timmerman die een inbouwkast in een slaapkamer kan maken, de juiste maten weet ik nu nog even niet maar die kan ik u later doorgeven. Ik dacht 3.5 meter breed en 2.80 meter hoog. Het zou een kast worden van wand tot wand en van plafond tot vloer, met eenvoudig binnenwerk met hang en leg-gedeelte en met schuifdeuren ervoor. Graag hoor ik van u of dit mogelijk is, of u per uur werkt of per aangenomen opdracht, en of het mogelijk is dit te realiseren begin juni. Ik wacht uw reactie graag af.

Voorzetramen voor schuifdeuren laten maken

Ik ben op zoek naar een timmerman die voor mij een voorzetraam kan maken/plaatsen... aan de buitenkant van oude schuifdeuren die erg tochten en het bijna onmogelijk is om dit te isoleren, heb al van alles geprobeerd en ben het zat! Het is de bedoeling de dit voorzetraam aan de buitenkant komt. De schuifdeuren komen uit op een balkon dus een ladder oid is niet nodig. Het gaat om een eenvoudig systeempje met plexiglas delen in een houten frame oid.... en dat ik het er in de zomer er weer af kan halen.

Huidige situatie Een logeerkamer en een ...

Huidige situatie Een logeerkamer en een slaapkamer worden gescheiden door een dubbele wand van enerzijds planken, afgewerkt met hardboard en anderzijds planken, afgewerkt met schrootjes met daartussen een nis, in gebruik als kast. In de wanden zit een schoorsteen en elektriciteit. Beide slaapkamers hebben een gestuct plafond. Gewenste situatie Een kastenwand, voor de helft te openen naar iedere slaapkamer. Draai- of schuifdeuren van plaatmateriaal/glas/spiegel. Eenvoudig interieur van goede kwaliteit. Werkzaamheden De huidige wanden moeten in verband met het stucplafond voorzichtig gedemonteerd worden, hetzelfde geldt voor de montage. Oplevering: uiterlijk binnen twee maanden. Met garantie.

Een inbouwkast van 243cm hoog x 300cm ...

Een inbouwkast van 243cm hoog x 300cm breed x 66cm diep. (dit is de ruimte waar de kast ingebouwd moet worden. Er moeten 3 schuifdeuren komen. 200cm leggedeelte (2/3) en 100cm (1/3) hanggedeelte. Materiaal hout/spaanderplaat. Uitvoering zo eenvoudig mogelijk.

Muurdoorbraak ter grootte van een brede ...

Muurdoorbraak ter grootte van een brede deur. Reparatie stucwerk in verband met het maken van de doorbraak. Plaatsen schuifwanden van The Doors. Totaal 2*4 schuifdeuren. Dit wordt door The Doors uitgevoerd. Aanleg kleine natte cel (douche + wastafel, klein wandje metselen, betegeling, afvoer eenvoudig op bestaande afvoer aan te sluiten). Aanleg electra ten behoeve van verlichting; verplaatsen enkele stopcontacten. Schilderen (waterschade) en inrichten halfronde kamer als werkkamer (standaard meubilair waarschijnlijk niet goed toepasbaar). Buiten herstel van een kleine goot van een schuurtje.