Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor zolder indelen met nieuwe tussenwanden:

Zolder indelen met nieuwe tussenwanden

Op de zolder van onze nieuwbouwwoning wensen wij nieuwe tussenwanden. Het betreft een zolder met puntdak. In de dwarsrichting gaat het om een wand van 9,3 meter oplopend van 0 naar 4 meter in het punt van het dak, en weer aflopend naar 0 meter. Om de kamers te maken behoeven we nog twee wanden: 3,6 meter met stabiele hoogte van 4 meter en 1,8 meter met stabiele hoogte van 2,6 meter. In de wanden moeten de kozijnen en uitsparingen komen voor drie deuren.
Onze klant uit Ede (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zolder indelen met nieuwe tussenwanden uit heel Nederland:

Zoldermuren spuiten

Wij laten de zolder indelen met kamers en willen de muren laten spuiten. De muuroppervlakte zijn beton en gipsplaten. Wanden Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Zolder verbouwen

Wij zijn ons aan het oriënteren op de verbouwing van onze zolder. We hebben momenteel een kale zolder in onze woning met aan de voorkant een dakraam. We willen graag een dakkapel laten plaatsen. Verder willen we de zolder laten indelen met wanden, kozijnen en deuren. We overwegen om er ofwel een grote slaapkamer met vliering te laten maken of anders 2 kamers. Er is al een vaste trap naar de zolder. We willen een afspraak maken om onze wensen hier te bespreken en alles in te meten. We ontvangen daarbij graag uw advies en een offerte.

Zolder indelen en aftimmeren na plaatsen van dakkapellen

We hebben onlangs 2 dakkapellen laten plaatsen en willen de zolder nu laten indelen en aftimmeren. Er moeten 2 kamertjes komen met goede geluiddichte tussenwanden, kozijnen en deuren. We willen ook de dakkapellen laten aftimmeren en er spotjes laten inbouwen. Onder het dakbeschot willen we bergruimte met schuifdeuren. Er moet ook een goede ruimte komen voor de wasmachine en droger en de cv-ketel. In elke kamer wil ik een wastafel laten plaatsen en elektra laten aanleggen. Er moet ook een stukje vloer worden opgehoogd. Ik wil de ruimtes schilderklaar laten opleveren. Het is onze wens om dit voor de kerst allemaal af te hebben. We willen een afspraak maken om de klus hier met ons te bespreken en alles in te meten. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Zolder indelen met goede isolatie

Wij willen de zolder indelen in 2 slaapkamers en 1 washok zoals getekend in bijlage. Lichtpunten zitten er al, behalve in het washok. Stopcontacten zitten ook. We willen alleen 1 lichtpunt in de washok en de kamers indelen met 3 deuren in totaal. Graag wil ik weten hoeveel het ongeveer zal kosten. Het huis is volgend jaar pas klaar (nieuwbouw).

Zolder functioneel verbouwen

In november wordt dakkapel geplaatst en willen we onze zolder opnieuw en functioneler indelen en verbouwen. Er moet ook elektra en verwarming geplaatst worden.

Zolder verbouwen en indelen

We willen onze zolder verdelen in 2 kamers, voor zit al een dakraam, en een 'voorgedeelte' waar nu al wasmachine/droger ene kant staat en andere kant CV. Daarnaast willen we achterzijde een dakraam plaatsen. Ik ben benieuwd wat dit ongeveer kan kosten. Er kunnen gipsplaten geplaatst worden als muur maar ik zou graag geholpen willen worden met de keuze.

Zolderverdieping indelen en afwerken in een nieuwbouwwoning

In oktober wordt er gestart met de bouw van onze nieuwe woning, die naar verwachting voor de zomer van 2018 zal worden opgeleverd. Wij zijn de kosten aan het berekenen voor het indelen en afwerken van de zolderverdieping. We willen daar twee slaapkamers, een was-/techniekruimte en een vliering over gehele zolder, zoals op bijgaande werktekening is aangegeven. Het enige verschil met de tekening is dat we de was-/techniekruimte ook afgesloten willen hebben d.m.v. een wand met kozijn en deur. Op de tekening hoort deze ruimte bij de overloop. Het gaat dus om binnenwanden plaatsen, 3 kozijnen met deuren, en het verplaatsen en toevoegen van stopcontacten en lichtpunten. Ook willen we een vlieringvloer over de gehele zolder (cf tekening) Die moet aan de onderzijde worden afgewerkt met gipsplaten en plafondspuitwerk. Ook moet er een houten vlizotrap met luik en extra lichtpunt worden geplaatst. We kunnen al deze onderdelen via meerwerkposten door de hoofdaannemer laten verzorgen, maar overwegen om dit in eigen beheer na oplevering te laten uitvoeren, omdat we dan wat meer keuzemogelijkheden hebben. We ontvangen graag uw offerte. start oktober / oplevering voor de zomer van 2018 - Wageningen / Trebben /

Slaapkamers en badkamer maken op zolder

Voor ons nieuwbouw huis zijn wij op zoek naar een vakman die na de oplevering, onze zolderverdieping wil gaan indelen. Wij willen er een kleine badkamer met wastafel en douche maken, 2 slaapkamers en een overloop, waarop ook de wasmachine en droger komen te staan. Op een deel van de zolderverdieping moet een vlizo zolder komen met een vlizo trap. Gedetailleerde tekeningen hiervoor zijn aanwezig. We zijn op zoek naar een offerte voor het maken van de slaapkamers inclusief verwarming, elektra punten en lichtpunten. Ook willen we aan de achterkant een dakkapel laten plaatsen van ongeveer 1800 mm. (vergunning hiervoor is niet nodig). Op de voorkant van het huis is de dakkapel standaard geleverd bij de woning, deze hoeft dus niet meegenomen te worden in de offerte. Daarnaast willen we ook inbouwkasten op 1 van de slaapkamers laten maken en een maatwerk bureau en schappen laten maken. Op de overloop willen we maatwerk kasten om de CV ketel en om de wasmachine heen laten maken. Detailtekeningen zijn hiervoor beschikbaar.

Zolder indelen in kamers

Onder het platte dak van de zolder wil ik de ruimte opdelen met 2 extra kamers en een gangetje. Nu heb ik 2 kamers en ik wil er nog 2 bij met daarin radiatoren, tevens een radiator in de berging. (Hier wil ik later een badkamer van maken). Er hangt nu maar 1 radiator op de zolder. Klant wil graag advies over alles (materialen ook), want ze heeft geen idee wat er mogelijk is.

Zolder indelen en aftimmeren in een nieuwbouwwoning

Onze twee-onder-een-kap nieuwbouwwoning zal in de 2e helft van 2018 worden opgeleverd. We willen daar de open zolder van 6000 x 8866 mm laten indelen en aftimmeren op de volgende wijze: - RUIMTE 1: Aan de voorzijde van de woning een slaapkamer maken met nette afwerking en afgetimmerde schuine wanden - RUIMTE 2: In het midden een kleine badkamer met douchewand maken, zonder leiding- of tegelwerk. - RUIMTE 3: Aan de achterzijde van de woning aan de linkerzijde een opslaghok maken, goed afgewerkt, zodat er in de toekomst gemakkelijk een slaapkamer van te maken is. - RUIMTE 4: Een open ruimte welke je ziet wanneer je via de trap op deze verdieping aankomt. Hier hoeft geen aparte kamer van gemaakt te worden. Wel is dit tevens de technische ruimte. Hier dient de techniek weggewerkt te worden achter een koof of andere constructie, waarbij gemakkelijk toegang kan worden verkregen voor montage en onderhoud van de apparatuur. Tevens dient hier een zeer degelijke en mooie constructie c.q. kast te worden gemaakt waar de wasmachine en droger beiden op circa 60 cm hoogte naast elkaar te kunnen worden geplaatst, met daarnaast een plank / werkblad om schone kleding op te leggen. Onder deze plank dienen een aantal manden te komen voor de vuile was. Zie bijgevoegde foto ter indicatie. - RUIMTE 5: Een beloopbare zoldervloer voor opslag. Toegang door middel van een afsluitbaar luik en een vaste verticale trap vanuit Ruimte 3. In deze ruimte is de afwerking minimaal. Aanleggen van standaard electra (3x 2 wandcontactdozen per kamer) en 1x verlichtingspunt met schakelaar per ruimte wel meenemen in offerte a.u.b. De wanden in de kamers graag behangklaar opleveren. Deuren, loodgieterwerk en tegelwerk NIET in deofferte meenemen en ook de dakkapel en/of het dakraam kan buiten beschouwing blijven.