Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Ede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Ede heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Ede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Ede of directe omgeving.

956 klanten uit Ede bevelen een bij Casius in Ede aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Ede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 4 seizoenen pui plaatsen, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, zachtboard plafond laten vervangen, vervangen kozijnen, zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken, pergola realiseren in de achtertuin, houten trap plaatsen, op maat gemaakte keukenkasten met trap, hoogslaper laten maken voor volwassenen, kledingkast, opbergruimte, schoenen en garderobe kast realiseren, het leveren en plaatsen van 3 spiltrappen, steile trap vervangen, 8 Betonnen prefab lichtschachten voor kelder maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Ede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Ede:

Reparatie en herstelwerk aan tuinhuis

Ik wil graag een lat van mijn tuinhuisje laten vervangen. Het betreft een lat waar een ruit op rust, deze is verrot.

Tuinhuis reparatie

Een aantal planken in mijn blokhut zijn aan het doorzakken of beginnen te rotten. Zo ook een paar hoekranden waar duidelijk sprake is van wegrotten. Ik denk dat het in totaal om hooguit 8 planken gaat (volgens mij omvang hut max. 3 bij 3).

Deurpost vervangen

De deurpost incl. deur van de badkamer moet in zijn geheel vervangen worden. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Kozijn met raam vervangen

Wij willen graag boven 1 raam met enkel glas vervangen door een kunststof kozijn met HR++ glas, het kozijn is 156 bij 134 cm.

Vervangen 3x Velux tuimelraam

De vervanging betreft 3 x Velux dakraam/tuimelraam GGL-2, deze zijn van hout en ik wil kunststof. Ik denk dat dit moet worden GGU MK08, 78 x 140 cm. Deze dakramen zijn verdeeld over 2 kamers, 1 in 1 kamer en 2 in 1 kamer De 2 in 1 kamer dakramen zijn min of meer aan elkaar gekoppeld. Buiten is de maat van de goot 19 cm, tussen de kozijnen gemeten.

Schuifdeuren (eenvoudig om spullen achter op te bergen) plaatsen

Ik wil een nis in de kamer afschermen middels schuifdeuren, deze mogen eenvoudig zijn aangezien het een opslagkamer is en alleen dient om de spullen uit het zicht te plaatsen. Afmetingen: 2,63 hoog en 3,68 breed. Krijg graag advies hoeveel deurpanelen dan raadzaam is om te gebruiken. Offerte inclusief de schuifdeuren.

Secustrip plaatsen

Wat kost montage van een Secustrip op de voordeur en op de achterdeur? Kunt u mij hierover informeren?

Elf binnendeuren inmeten en afhangen

Wij willen 11 binnen deuren laten in meten en nadat ze geleverd zijn afhangen. Het betreft opdekdeuren waarvan drie met glas (model Anouk en Maurice van Lundia). Wij zijn dus opzoek met spoed naar een vakman die deze deuren in Ede wil inmeten zodat ze zo snel mogelijk besteld kunnen worden en eind oktober afgehangen inclusief montage van beslag en sloten.

Horren en lamellen in schuifpui inmeten en monteren

- Het gaat om deurhorren in 2 kamers met schuifpui. Breedte per kamer ruim 1,60 m (steeds 2 delen) - Tevens ophangen lamellen, totaal 2x schuifpui van ongeveer 5,40 breed. - Inclusief opmeten in beide gevallen.

Raamhor monteren

Graag laat ik 1 raamhor monteren. Zoals op bijgevoegde foto te zien is, is er sprake van een niet-standaard kozijn. Ik weet niet hoe de hor in deze situatie het beste bevestigd kan worden. Het deel wat open kan is ongeveer 60 cm breed en 116 cm hoog.

Schuifdeur op maat laten plaatsen

Ik wil graag zelf schuifdeuren van Storemax gaan bestellen bij Praxis. Deze deuren zullen voor een bestaande kastenwand geplaatst gaan worden. De hoogte van de kast is 2.36 meter en de breedte 2 meter.

Deur met kozijn en frame op zolder maken

Ik wil graag een deur naar mijn zolder maken. Hiervoor moet nog een compleet frame gebouwd worden en hierin een kozijn inclusief deur gemonteerd worden. Tevens moet de complete trap naar zolder dicht worden gemaakt (de ruimte tussen de tredes).

StoreMax kast inmeten en monteren

Het opmeten en maken van een kast van 3.60 meter en 0. 60 meter diep van StoreMax

Tapijt van trappen verwijderen

Wij hebben een verzoek voor werkzaamheden die die wij graag willen laten uitvoeren. De trap beneden willen wij volledig vrij laten maken van tapijt en de trap boven vrij maken van trapmatten, beide trappen hebben 12 treden. Wat gaat dit aan arbeid, materiaal en benzine kosten? Hoeveel dagen is men hiermee bezig? De bovenstaande klus graag uitvoeren in de week van 10 t/m 14 september. Wellicht ook het opnieuw bekleden van de trappen.

Zolder indelen met nieuwe tussenwanden

Op de zolder van onze nieuwbouwwoning wensen wij nieuwe tussenwanden. Het betreft een zolder met puntdak. In de dwarsrichting gaat het om een wand van 9,3 meter oplopend van 0 naar 4 meter in het punt van het dak, en weer aflopend naar 0 meter. Om de kamers te maken behoeven we nog twee wanden: 3,6 meter met stabiele hoogte van 4 meter en 1,8 meter met stabiele hoogte van 2,6 meter. In de wanden moeten de kozijnen en uitsparingen komen voor drie deuren.

Vaste trap naar de zolder bouwen

Er zit nu een vlizotrap naar de zolder. Deze wil ik daar weg halen en er moet een nieuw gat komen in de houten zoldervloer. Hier wil ik dan een simpele trap (waarschijnlijk moet er een draai in komen om ruimte te winnen). Graag advies na de bezichtiging. De hoogte van de etage tot de zolder is 2.60 meter.

Wand met deur plaatsen

Ik wil een wand van 173,5 cm met een deur erin van 93 cm laten plaatsen. Gipsplaten en deur ga ik zelf kopen.

Kledingkast demonteren en opnieuw in elkaar zetten

Ik heb een kledingkast met schuifdeuren, de Alpha 150. Hij is gemonteerd maar niet goed afgemaakt. De deuren hangen onder los en ik heb nog veel schroefjes over. Er mankeert en ontbreekt van alles aan. Mijn vraag is kunt u deze kast gedeeltelijk demonteren en opnieuw in elkaar zetten? Nu kan ik niks met de kast.

Opmeten, leveren en monteren van een schuifdeur

Voor een (boog) opening in de muur tussen halletje en gangetje (afmetingen hoogte 220 cm en breedte 86 cm) van ons 50-er jaren huis willen wij graag een Lundia schuifdeur (barnsysteem). De muur waarlangs de deur moet schuiven, heeft een plint die 2 cm uitsteekt, dus daar moet de deur ongestoord langs kunnen.

Afdak in de tuin maken

Afdak in de tuin 3meter×4meter

Metalen trap laten monteren

Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap. Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen. Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke metalen trap. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We zoeken een rechte metalen trap met eventueel houten of glazen treden met balustrade van staaldraad. Balustrade niet alleen aan weerszijden van trap maar ook om vide op 1e verdieping. Trap moet ruim genoeg zijn om 2 mensen elkaar te laten passeren. Trap staat vrij in hal en gaat van begane grond naar 1e verdieping. Ik kan ook een tekening mailen.

Kast in elkaar zetten

De klant wil graag de Kim kast van de GAMMA. De kast is in 2 kleuren beschikbaar, de klant wil graag de gene die wit van kleur is.

Dakraam of dakkoepel plaatsen

Dakraam / koepel laten plaatsen op licht hellend bitumen dak. Bij voorkeur raam dat open kan. (kunststof)

Gipsplaten plafond aanbrengen

Ik overweeg gipsplaten op plafond te laten aanbrengen in onze jaren 70 woning. In totaal is het 28,5 m2, verdeeld over 2 plafonds, een van circa 24 m2 en een van circa 4,5 m2. Het is nu een verlaagd schrootjes plafond met daar onder een houten raamwerk. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Bekleding van vaste hoekbank vervangen

Het plaatsen en vernieuwen (inclusief afvoer) van bekleding vaste hoekbank in recreatie chalet. Het betreft een 8 tal zit- en rug kussens (circa 60 cm breed) en een hoek zit - en rug kussen (hoek 180 graden circa 90 cm breed). Tevens dienen van 6 stuks gewone simpele houten stoelen de zittingen vernieuwd te worden. Het betreft een recreatiechalet dus stof moet een zware kwaliteit hebben.