Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor draairichting van kozijnen aanpassen:

Draairichting van kozijnen aanpassen

De werking van de twee naar buiten draaiende slaapkamer ramen veranderen in twee naar binnen draaiende ramen. Zogenaamde Duitse kantel/kiepramen met als uitgangspunt zo min mogelijk schade aan het huidige ramen en raamkozijnen.
Onze klant uit Duiven (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draairichting van kozijnen aanpassen uit heel Nederland:

Deuren en kozijnen laten vernieuwen

Woning bouwjaar 2002/2003, 2 standaard- deuren verwijderen inclusief de metalen kozijnen. Monteren van nieuwe houten kozijnen en nieuwe deuren. Draairichting deuren is de kamer in. In verband met de ruimte moet de draairichting de kamer uit zijn. Inclusief afvoeren van oude materialen. Werkzaamheden kunnen vanaf 30 juli van start gaan.

Draairichting van ramen veranderen

Ik wil van 3 ramen de draairichting laten veranderen. De kozijnen zijn op de eerste etage en hebben een afmeting van ongeveer 120 bij 70 cm.

Hogere kozijnen en deuren monteren

Ik heb momenteel in mijn woning houten kozijnen met opdekdeuren. De woonkamerdeur is rechtsdraaiend en de toiletdeur linksdraaiend. Ik wil de draairichting van beide deuren precies andersom. Bovendien wil ik hogere deuren, omdat ik zelf nogal lang ben. Ik ga bij Gamma nieuwe stompe houten kozijnen kopen met stompe deuren van 211 cm hoog. Ik wil de bestaande kozijnen laten verwijderen en de muuropening aan de bovenzijde laten vergroten. Daarna moeten de nieuwe kozijnen en deuren geplaatst worden. Ik zoek een timmerman die hier een offerte voor kan verzorgen.

Draairichting van ramen in dakkapel wijzigen

Het gaat om 3 naar buiten draaiende ramen in een dakkapel waarvan ik de draairichting wil laten veranderen. De afmeting is 110 x 87 centimeter per raam. Gewenst is: een vast raam in het midden en links en rechts naar binnen draaiende ramen. De houten kozijnen zijn voorzien van nieuw dubbel glas.

Renovatie van deuren en kozijnen

Ik heb een aantal timmerklussen in mijn woning. Ik wil de draairichting van de buitendeur laten omdraaien, zodat die naar buiten open gaat. Er moet een deur in de hal naar woonkamer gerenoveerd worden en een deur in de hal naar de eetkamer. De laatste deur moet worden afgehangen en het kozijn moet gerenoveerd worden. Er moet ook lijstwerk worden aangebracht op 4 deurkozijnen.

Draairichting van deuren aanpassen

Ik wil graag voor twee slaapkamers de draairichting laten aanpassen, de deuren draaien nu naar binnen open en ik wil graag dat ze naar buiten open gaan. De opdekdeuren zijn van hout en de kozijnen van metaal.

Binnendeuren vervangen

Het vervangen van een tweetal "stompe" binnendeuren in houten kozijnen. Bij een van de deuren dient de draairichting gewijzigd te worden. Draait nu richting woonkamer moet richting hal. Afm.huidige deuren: B*h=88*231 cm. -Nieuwe deuren "Livingdoors" type LD6504 C profilering met hoge borstwering. Maatvoering: 88*231 cm & 83 *231cm. of gelijkwaardig. -Meranti latten ten behoeve van ombouw kozijn woonkamer/hal. -Bestaand beslag kan hergebruikt worden. -Glas los bijleveren. Bij voorkeur door u geleverd.

Draairichting van raam wijzigen

Ivm met het plaatsen van rolluiken voor het raam willen we de draairichting van een raam veranderen of van een vast raam een draaikiep raam laten maken. Beide ramen zijn 75cm bij 125cm en zijn van (hard) hout. Het huis en de kozijnen zijn 4 jaar oud. Graag prijzen per raam.

Plaatsen van 8 nieuwe ...

Plaatsen van 8 nieuwe binnendeuren Veranderen draairichting van 3 binnendeuren / kozijnen aanpassen 1 binnendeur passend/sluitend maken + slot plaatsen Deuren zijn reeds aanwezig. De rest via offerte.