Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Duiven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Duiven heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Duiven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Duiven of directe omgeving.

397 klanten uit Duiven bevelen een bij Casius in Duiven aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Duiven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren, erkerbank en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Duiven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Duiven:

Schuurdeur verplaatsen

Ik zou graag mijn schuurdeur (houten schuur) willen verplaatsen. (Deur verplaatsen en huidig gat dichten) Het is de bedoeling dat het houten gedeelte van de huidige schuur wordt dichtgetimmerd of een oplossing voor gevonden wordt, en er aan de zijkant waar het groene tafeltje staat een schuifdeur van ongeveer 90cm breed terug komt. De deur schaf ik zelf aan.

Buitendeur aanpassen

Wij willen onze voordeur graag laten aanpassen. Onderste raam eruit en de horizontale panelen doortrekken naar boven richting de brievenbus. Graag willen wij het bovenste glas laten vervangen voor een ander soort glas plus eventueel het deurbeslag vervangen. ** Stapeldorpeldeur. Met panelen doortrekken denk ik dat bedoeld wordt dat uiterlijk op stapeldorpeldeur moet gaan lijken. Of bossingpaneel voorstellen.

Houten binnentrap realiseren

Ik laat een garage met 2 lagen maken, nu wil ik een houten trap laten maken. Ik heb tekeningen, maar er moet wel iemand op locatie komen die de maten opneemt en de situatie even bekijkt. Het plafond is 2.70 m hoog. Er zitten balken in het plafond die afgekort kunnen worden. Het gat heb ik nog niet gemaakt, omdat ik nog niet weet welke afmetingen de trap moet hebben.

Keralit op dakkapel plaatsen

Plaatsen van Keralit op zijkanten & boeiboorden dakkapel ca. 4 mtr breed.

Trap bekleden met pvc of laminaat

Ik wil graag mijn trap met 13 treden laten bekleden met pvc of laminaat. Ik zorg ervoor dat de vakman direct kan beginnen.

Lichtstraat leveren en plaatsen

Lichtstraat plaatsen. Het gaat om twee lichtstraat die wij wensen van 3 meter lang en 1,5 meter breed. Ze moeten geplaatst worden in onze uitbouw van 10x4 meter. Wij ontvangen hier graag scherpe offertes voor.

Taatsdeur plaatsen

Tussen de woonkamer en de hal wil ik graag een taatsdeur laten plaatsen. Het gaat om een drievlak verdeling wil met een verticale deurklink. De breedte is ongeveer 1 meter en de hoogte 2.40 meter. Separaat ontvang ik graag een offerte voor een douchedeur in dezelfde stijl van 70 cm breed en 2.20 meter hoog. Deze deur moet naar buiten toe geopend worden.

Traprenovatie

Wij willen onze trap renoveren met laminaat. We weren nog niet of we de wangen vergen of mee laten bekleden. Het betreft hier een dichte trap met 15 treden. En 2x een 1/4 draai naar rechts. De trap is nu geverfd.

Aluminium horren monteren

Graag laat ik 4 aluminium plissé raam-horren plaatsen op houten kozijnen. Ik heb de raam-horren al in huis. Deze horren moeten nog op maat gemaakt, geplaatst en afgesteld worden. Het zijn 4 kozijnen met verschillende afmetingen.

Achterdeur met kozijn plaatsen in garage

Ik wil een achterdeur met kozijn van hardhout en draadglas plaatsen. Deze moet een 3 punt hang en sluitwerk slot hebben en deze moet ook 211 bij 88 cm worden in Ral 1013.

Draairichting van kozijnen aanpassen

De werking van de twee naar buiten draaiende slaapkamer ramen veranderen in twee naar binnen draaiende ramen. Zogenaamde Duitse kantel/kiepramen met als uitgangspunt zo min mogelijk schade aan het huidige ramen en raamkozijnen.

Traptreden van een vaste trap vervangen

Graag wil ik de traptreden van een vaste trap vervangen. Het gaat hier om 13 treden van een open trap die van de begane grond naar de eerste verdieping gaat. De trapboom loopt tot de zolder. Desnoods de hele trap laten vervangen. Uitvoering in eikenhout. Ik wil geen renovatie door middel van planken op de traptreden maar in zijn geheel vervangen.

Deur vervangen door raam

Wij willen graag een buitendeur laten vervangen door een raam dat open gezet kan worden. Het mag klap/kantel zijn, maar ook een gewoon raam.

Draaiende delen van houten kozijnen vervangen

Wij hebben een huis waarvan de kozijnstijlen zelf nog wel goed zijn, alleen de raamwerken en de draaiende delen zijn slecht en enkel glas. We willen een offerte voor het vervangen hiervan. 5 kozijnen van circa 1,2 x 2 meter en 5 kozijnen van circa 1,2 x 1 meter.

Deur en kozijn omdraaien

Ik wil mijn huidige kozijn en deur omdraaien. Het liefst geen nieuwe onderdelen. Het is een binnendeur van 90 bij 211,5 cm ongeveer.

Schuifpui vervangen door houten buitendeuren

Ik zou graag mijn schuifpui (het schuif gedeelte) willen vervangen door twee houten buitendeuren. De vakman is verantwoordelijk voor het leveren van de deuren. De materiaalkeuze wil de klant graag met de vakman overleggen. De voorkeur gaat uit naar hout.

Deuropening zagen en kozijn met deur plaatsen in een betonnen muur

Wij willen een deur laten plaatsen van de keuken naar de garage. Er moet een deur opening gezaagd worden.

Trapkast met deur en schuiflade onder dichte trap maken

In mijn nieuwbouwhuis wil ik graag onder mijn dichte trap een kast met deur laten maken, daarnaast ook iets van een schuiflade (d.m.v. een rail bijvoorbeeld, voor schoenen etc.) onder het lagere deel van de trap. Alles strak afgewerkt en in RAl 9010 afgeschilderd. Deur/kruk/paumelles in bezit, deze dienen verwerkt te worden (en dus niet additioneel mee te worden genomen in de offerte). Ik heb een bestand bijgevoegd met de afmetingen, waaraan te denken, maar ook in de tweede tab foto's van hoe het er ongeveer uit zou moeten zien. Graag hiervoor een scherpe offerte (inclusief tekening).

Vloerbedekking verwijderen van houten trap

Tapijt verwijderen van een houten trap met 14 treden. De vloerbedekking ligt verlijmd. Al een jaar of 20. Geheel kaal maken, ook lijmresten moeten weg omdat de trap geschilderd gaat worden.

Schuifdeur plaatsen

Ik wil een schuifdeur laten plaatsen in de wand tussen mijn keuken en werkplek. Er zit nu geen deur. De hoogte is 2.60 meter en de breedte is 1.20 meter. Graag bovenaan een stukje gips plaatsen waardoor de doorgang iets lager wordt en de rail mooi weg gewerkt kan worden. Verder een deur van MDF plaatmateriaal en een schuifdeur railsysteem plaatsen. Wat betreft de afwerking van het MDF, dit kunnen we eventueel zelf doen. De woning is van houtskeletbouw.

Traprenovatie plaatsen op een dichte trap

Wij willen binnenkort het tapijt van onze trap verwijderen en er daarna laminaat traprenovatie op laten plaatsen. Het gaat om een dichte trap met 13 treden. De trap is recht en heeft boven een kleine draai. We ontvangen graag een aanbieding voor zowel het materiaal als de montage.

Plafond verlagen in de keuken

Wij willen een verlaagd plafond in de keuken ten behoeve van het plaatsen en wegwerken van een eiland-afzuigkap. De afmeting is ruim 12 m2 en dan graag voorzien van 6 dimbare LED-spots, die door ons zelf aangeschaft worden. Elektra dient vanaf lichtpunt naar plaats waar de afzuigkap komt, circa 1 meter, worden doorgetrokken.

Trapleuning maken en plaatsen

Een rechte trapleuning met 8 rechte, platte spijlen maken en deze plaatsen. Materiaal: hardhout in kleur van de trap. Vanaf de eerste kwartslag tot aan de muur op de eerste verdieping.

Buitendeur vervangen

De garage buiten deur is verrot. Er moet een nieuwe deur in, eventueel hardhout maar kunststof of vurenhout mag ook. De afmeting van de deur is ongeveer 211 x 88 cm en de afmeting van het glas is ongeveer 66 x 140 cm. Het hang en sluitwerk kan eventueel over gezet worden. Indien dit niet mogelijk is hoor ik dit graag van de vakman. De deur is naar buiten draaiend en het slot zit rechts vanaf de buitenzijde gezien. Verder heeft de deur 3 scharnieren en een gewoon slot. Aan de binnenzijde zitten er 2 extra opbouw sloten. Graag ontvang ik een gespecialiseerde offerte voor het afhangen van de deur en een prijs van een kunststof deur of hardhouten deur.

Velux dakraam vervangen

Bestaande Velux GGL 8 vervangen door een nieuw exemplaar in de witte uitvoering. Aftimmering vervangen door nieuwe aftimmering. Schuin dak is van beton, met daarop pannen.