Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor hordeur in kunststof schuifpui laten maken:

Hordeur in kunststof schuifpui laten maken

Ik heb een schuifpui van 2,50 hoog en de deur is 1,27 breed. Is het mogelijk om voor deze deur een hor (plissé misschien) te laten maken en monteren? Is het mogelijk om voor deze hor een offerte te krijgen? De schuifpui is kunststof.
Onze klant uit Doetinchem (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hordeur in kunststof schuifpui laten maken uit heel Nederland:

Horren monteren in of op kunststof kozijn

Graag laat ik 2 horren plaatsen, 1 hordeur en 1 raamhor op de slaapkamer. Ik moet ze nog wel even aanschaffen maar dat is zo gebeurd. Dus op maat moeten ze komen en geplaatst worden

Hordeur in een kunststof kozijn vervangen

Graag wil ik mijn oude hor vervangen voor een nieuwe hor. Ik heb open slaande deuren en een kunstof kozijn. De oude hor mag gedemonteerd worden en afgevoerd.

Hordeur vernieuwen in een kunststof kozijn

Graag wil ik mijn oude hor vervangen voor een nieuwe hor. Ik heb open slaande deuren en een kunstof kozijn. De oude hor mag gedemonteerd worden en afgevoerd.

Hor monteren in kunststof deurkozijn

Graag laat ik een hordeur monteren. Deze hordeur heb ik aangeschaft en moet nog op maat (0 x 2.10 meter) worden gemaakt en gemonteerd.

Hordeur monteren

Graag zou ik een hordeur willen laten monteren. Het betreft het op maat maken en monteren van een nieuwe hordeur op een kunststof kozijn. De hordeur moet ik nog bestellen. De oude hordeur graag demonteren en afvoeren.

Plissé hordeur inmeten en plaatsen voor kunststof deur

Graag zal ik een rol hor deur willen laten plaatsen

Lamellenhor op maat maken

Ik ben op zoek naar een lamellen hor met de dagmaat van 183x240. Het idee is om lamellen met een lengte van 240 bovenaan aan elkaar te naaien met een zoom. Door deze zoom kan vervolgens een telescoop stang geschoven worden waarna hij tussen de staanders van de kunststof schuifpui worden geklemd. De telescoopstang is bij voorbeeld Sealskin Seallux telescopische douchestang aluminium 125-220 cm 28 mm. Andere ideeën zijn welkom. Een vaste hor is niet mogelijk in verband met huisdieren die in en uit lopen. Daardoor is de bestaande hordeur al een paar keer gesneuveld.

Hordeur op maat maken en monteren

Graag de Bruynzeel hordeur op maat maken en ophangen. Een rolhordeur dat in het kunststof kozijn geplaatst moet worden. De hordeur is al in huis.

Plissé hordeur plaatsen op een kunststof kozijn

Gaarne een plissé hordeur plaatsen in de woonkamer. Op een kunststof kozijn. Ik heb deze reeds aangeschaft, moet nog op maat gemaakt worden en afgesteld.

Hordeur monteren in kunststof kozijn

Ik heb bij Gamma een hordeur gekocht en wil die op de bovenverdieping laten monteren in een kunststof kozijn. Het gaat om het kozijn van een balkondeur die naar buiten opendraait. De hordeur moet naar binnen draaien. Ik ontvang graag uw offerte.