Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor blad van salontafel inkorten:

Blad van salontafel inkorten

Ik zou graag het blad van mijn eiken salontafel willen laten inkorten. Dit in verband met verhuizing. De tafel is te groot voor mijn nieuwe woning.
Onze klant uit Doetinchem (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor blad van salontafel inkorten uit heel Nederland:

Kersenhout blad van de eetkamertafel schuren

Het betreft een eetkamertafel van 200x100 cm en een salontafel van 120x120 cm

Glazen blad van salontafel polijsten

Ik wil graag het glazen blad van mijn salontafel polijsten. Het oppervlak is 1,50 x 0,60. Er zitten veel krasjes op, mogelijk zijn er ook een paar te diep, die met het polijsten niet weg zullen gaan.

Glazen tafel laten repareren

Ik heb een salontafel met een rond glazen blad (diameter ca. 25 centimeter, circa 5mm dik) asymmetrisch rustend op een enkele metalen voet (diameter ca. 4 cm). Na een val is de glasplaat losgekomen. De plaat dient onzichtbaar gelijmd te worden. Ook heb ik nog eenzelfde tafel die eerder op een verkeerde manier is gelijmd. Deze zou moeten worden losgemaakt en opnieuw op de juiste manier vastgelijmd moeten worden. Ik kan ze zelf komen brengen.

Glazen salontafel repareren

Het blad is 90 cm in diameter. In het blad zitten een paar lelijke krassen. Wat kost het om dit te polijsten?

Glazen salontafel herstellen

Van onze glazen salontafel is van de linker blad voet één grote stukje en wat kleinere stukjes glas afgebroken. Het gaat om een Holden Salontafel. Uitgevoerd met een bovenblad in gehard helder glas en een grijs onderblad. Afmetingen (lxb) 120x070 cm. Allereerst willen we weten of dit nog te repareren valt en zo ja, hoeveel gaat dit dan ongeveer kosten?

Eiken salontafel laten verkleinen

Mijn ouders willen graag hun donker eiken salontafel laten verkleinen. De tafel is 110 x 70 cm en heeft een eikenhouten blad van 6 cm dik. Het blad is rond afgewerkt. De gewenste maten maten van de tafel zijn 70 x 90 cm of 70 x 70 cm. We ontvangen hiervoor graag een prijsopgave.

Eiken tafel vermaken

Wij willen onze salontafel van 1,20 m. doormidden laten zagen en van de 2 helften willen we 2 nieuwe kleinere tafels gemaakt hebben. Materiaal is licht geolied eiken. In plaats van geolied willen we in ieder geval het blad gelakt hebben. Wij zoeken wel een vakman, geen klusser, dit moet aantoonbaar zijn. Als dit naar wens uitgevoerd wordt volgt eventueel meer werk, 2 kasten en een eettafel met een geolied bovenblad opknappen.

Glasplaat van de salontafel vervangen

Wij laten voor onze salontafel graag een nieuw glazen tafelblad leveren en plaatsen. Het huidige blad was 150 x 90 cm, 6 mm dik, met een kleine radius, geen scherpe hoeken. Het blad is volledig ondersteund. We willen een helder of enigszins getint blad en ontvangen hiervoor graag een offerte.

Salontafel repareren en herstellen

Herstellen van mijn salon tafel. 1 diepe deuk zijkant 1 diepe kras bovenop blad Glazen plaat 30 x 60 cm Bij werken kleine krasjes boven blad

Blad van massieve salontafel schuren en afwerken

Ik heb een massieve eiken salontafel waar het bovenblad gebruikerssporen heeft. Ik wil dit blad graag laten schuren en daarna weer in kleur laten afwerken.

Partners

Partners van Casius