Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Doetinchem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Doetinchem heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Doetinchem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Doetinchem of directe omgeving.

570 klanten uit Doetinchem bevelen een bij Casius in Doetinchem aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Doetinchem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen kozijn inclusief HR++ beglazing, diverse raamkozijnen en een aantal volledige kozijnen vervangen, meerdere timmerklussen in een nieuwbouwwoning, voorpui woning kozijnen vervangen, trappen vervangen, 2 bedden maken, garagedeur vervangen door pui met ramen en deur, vervangen kozijnen en dubbelglas, houten trap plaatsen, nieuwe garage bouwen, trapopgang van VvE opknappen, meerdere trappen in casco woning realiseren, spiltrap vervangen in een massief eiken trap, slaapkamer opsplitsen door middel van gipswanden en een deur plaatsen, twee wenteltrappen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of garage- en carportbouw in Doetinchem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Doetinchem:

Slaapkamerramen veranderen

Ik ben op zoek naar iemand voor het veranderen van boven ramen van gewoon naar klapraam, omdat ik rolluiken wil plaatsen. Ik ontvang graag een offerte.

Voordeur inkorten

Wegens aanleg van vloerverwarming en daardoor verhoogde dekvloer, moet onze voordeur een stuk worden ingekort, met ongeveer 3 cm. Ook de dorpel zal iets moeten worden opgehoogd. Tevens zijn er een drietal opdek binnendeuren die ook ingekort of vervangen moeten worden. De nieuwe cementdekvloer ligt er al, hier komt echter nog een nieuwe tegelvloer op te liggen. Uitvoering graag zo snel mogelijk ivm andere werkzaamheden.

2 harmonicadeur plaatsen

Het betreft 2 keer een harmonicadeur, iedere deur bestaande uit 2 panelen van 60,4 cm en 260 cm hoog. Dat betekent dus twee panelen-deur die naar rechts open klappen en een 2 panelen-deur die naar links open klappen. In het totaal moeten de twee deuren een breedte van 240 cm overbruggen.

Bedrijfsdeur vervangen en afhangen stompe deur

Vakman voor het vervangen van een bestaande deur. Graag identiek zoals op de foto gezien wij dit pand moeten opleveren. De stompe deur is circa 92,4 x 230,5 cm. Het kozijn is van staal. De scharnieren aan de zijkant kunnen wellicht overgezet worden. Graag zien wij een offerte voor het vervangen van de deur en H+S inclusief plaatsen/afhangen tegemoet.

Trapkast maken

Wij willen graag een trapkast laten maken. Het kan volgens mij ook met een houten raamwerk. Kunt u dit ook voor ons maken?

Fakro dakraam plaatsen

Graag wil ik een offerte opvragen voor het plaatsen van een Fakro dakraam (134x140) in een schuindak. Alle materialen zijn reeds aanwezig, het gat in het dak moet nog wel gemaakt worden.

Dakraam vervangen

Oud dakraam vervangen. Het raam is 114 x 118 cm. SK06 van Velux. Tevens het rolluik wat bij het dakraam zit, verwijderen en later terugplaatsen als het nieuwe raam erin zit. Bij voorkeur binnen 10 dagen. Eventueel laat ik het rolluik door iemand anders eerst verwijderen.

Tuinschermen plaatsen en schuurtje bouwen

Voor onze achtertuin (5,70 meter breed) hebben wij een schutting met afsluitbare poort nodig (er staat nu niets). Ook aan de zijkant van de tuin moet een schutting komen met daarvoor een schuurtje. Klant overweegt geen standaard schuurtje of blokhut te koop bij de GAMMA te laten plaatsen, maar een schuurtje te laten maken. Graag komt klant met een timmerman of hovenier in contact om te opties en mogelijkheden te bespreken. Klant zal de materialen aankopen bij GAMMA.

Kozijnen vervangen met HR++ glas

Kozijnen vervangen van 3 ramen 1e verdieping. Ramen ongeveer 125x110 Graag draai-kiep ramen, hout met Hr++ glas en als optie horren.

Velux SK06 tuimelraam vervangen

Ik wil mijn oude venster GGL606 vervangen naar VELUX Tuimelvenster GGL SK06 en gootstuk 114 x 118 cm

Hordeur in kunststof schuifpui laten maken

Ik heb een schuifpui van 2,50 hoog en de deur is 1,27 breed. Is het mogelijk om voor deze deur een hor (plissé misschien) te laten maken en monteren? Is het mogelijk om voor deze hor een offerte te krijgen? De schuifpui is kunststof.

Moderne veranda van aluminium plaatsen

Ik wil aan de schuur een veranda bouwen. Liefst vergunningsvrij in aluminium. De breedte moet worden 5 meter en de diepte diepte 2.50 meter. Het liefste wil ik glas op het dak, de spie aan de linkerzijde matglas polycarbonaat. Rechterzijde spie lichtdoorlatend. Twee opties: S glas of polycarbonaat helder.

Zwaar lopende schuifpui herstellen

Onze schuifpui is van hout en is ruim 25 jaar oud. Toen wij in het huis kwamen in 1995, zat de pui er net een paar jaar in. Nu is de hefboom raar gaan doen. Hij blijft niet meer goed omhoog staan bij sluiten. En na een tijdje is de deur erg zwaar gaan lopen en piept ongelofelijk. Ik moet hem opbeuren om dit te voorkomen. Dus ik weet niet precies of er wat met de hefboom is of dat het rolmechanisme stuk is? Graag zou ik een indicatie offerte ontvangen van iemand uit onze woonomgeving Doetinchem.

Taatsdeur maken en plaatsen

Graag een taatsdeur in de buiten achtergevel van 2 x 2,40 meter. Aluminium met slank profiel (met glas).

Blad van salontafel inkorten

Ik zou graag het blad van mijn eiken salontafel willen laten inkorten. Dit in verband met verhuizing. De tafel is te groot voor mijn nieuwe woning.

Dakramen laten plaatsen

In ons pannendak willen wij graag 2 dakramen laten plaatsen, 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterkant. Wij willen graag kantel ramen van 1.14 bij 1.18 meter. Deze dienen of van hout of van kunststof te zijn. Het aftimmeren gaan wij zelf verzorgen.

Traprenovatie met extra vraag

Ik wil graag het prijsverschil weten van de 3 traprenovatie opties die ik heb bedacht. Basisgedachte is 'bekleden' met CanDo traptreden Wenge, maar alléén als er daarbij sleuven voor een rubber anti slipstrip kunnen worden ingefreesd. Mijn trap bestaat uit 12 treden, exclusief de opstap naar overloop. Ik woon er nog niet, maar ik heb de breedte van de 1e en de 5e traptrede opgevraagd aan de stootboard kant. Beide waren <90cm. Ik denk daarmee dat de bochttrede ook onder de 100 cm blijven, maar zeker weten doe ik dit niet. Voor de montage zal dit denk ik geen prijsverschil betekenen, uitsluitend in de aanschaf van overzettrede en eventuele stootborden. Trap heeft 2 x een draai, in de Word file treft u 2 foto's van de huidige trap aan. Ik heb de Word file in 2 versies opgeslagen, zodat 1 van de 2 in ieder geval te openen is.

Boeiboorden aanbrengen aan dakkapellen

Ik heb een jaren '30 woning met twee oude dakkapellen. Er zitten nog geen boeiboorden aan en ik ben op zoek naar een timmerman die deze kan inmeten en plaatsen. Ik ontvang graag vooraf een prijsopgave.

Cilindersloten vervangen

Ik wil bij 2 kunststof deuren, voor- en achterdeur huis en 3 houten deuren, 2 schuur en 1 poort alle met dezelfde sleutel open kunnen maken. Dit betekent graag op alle 5 een nieuw slot, is een heel slot nodig of alleen cylinder? die alle ook weer met 1 sleutel te openen zijn.

Trap laten stofferen

Trap stofferen met zijkantjes

Trapkast onder de trap laten maken

Ik wil graag onder een open houten trap een trapkast laten maken met planken en evt verlichting.

Metalen kozijn en binnendeur met glas plaatsen

Ik wil in onze hal een kozijn met binnendeur laten vervangen door een metalen kozijn en een metalen deur met een verdeling met 3 ruiten. Het gaat om een standaard nieuwbouw binnendeur qua maatvoering, in een bestaande woning Ik ontvang hiervoor graag een prijsindicatie.

Beschadigde traptreden herstellen

Tijdens werkzaamheden is er iets zwaars naar beneden gevallen op de zoldertrap, waardoor bijna alle treden (12) beschadigd zijn. We wonen in een nieuwbouwhuis en de trap was net geschilderd. Nu zitten er behalve beschadiging aan t schilderwerk ook diepe putten in. Graag ontvangen we verschillende offertes wat het precies zou kosten om de trap weer netjes te maken zodat we dit kunnen bespreken met de verzekering.

Binnendeur inkorten en afhangen

Het gaat om een opdek-binnendeur (badkamer) met de afmetingen 83 cm x 197 cm. Dit is kleiner dan de standaardmaat (> 200 cm). De deur moet daarom worden ingekort en aan de onderkant worden dichtgemaakt. Verder het afhangen van de deur.

Taatsdeur van mdf met metaal look plaatsen

Graag voor 2 deuropening van 1,85 meter breed en 2,90 meter hoog. Een taatsdeur van mdf (wel mataal look).