Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor verplaatsen kamerdeur:

Verplaatsen kamerdeur

Ik wil graag de toegangsdeur met kozijn van de gang naar de kamer ongeveer 1 meter laten verplaatsen. Vervolgens wil ik de wand laten afwerken. Het gaat om een houten kozijn van normale afmeting.
Onze klant uit Dieren (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verplaatsen kamerdeur uit heel Nederland:

Woonkamer glad en strak maken

Wij gaan een nieuwe keuken plaatsen en de kamerdeur verplaatsen. We willen de muren glad hebben in de woonkamer. Daarna gaan we het zelf schilderen. Wanden: 80 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Buitendeur lakken en woonkamer behangen

Graag had ik een vrijblijvende offerte voor: - het lakken van een voordeur en een overkapping. - het behangen van de woonkamer (circa 70 m2), hal (maximaal 20 m2) en trapgat met een klein stukje op de eerste verdieping. - de plafonds van de woonkamer en hal en de trapleuning verven. - het vervangen van de deuren begane grond (kamerdeur-keukendeur-kelderdeur). Het zijn geen standaard maat deuren. Kunt u helpen met het verplaatsen van het meubilair?

Deur vervangen en stopcontact verplaatsen

Voor een nieuwe keuken moet een deur vervangen en verplaatst worden en een stopcontact op een andere plek komen: Een kamerdeur vervangen voor een tochtvrije schuifdeur. En het raam boven de deur dicht maken. Het kozijn van de originele deur verwijderen. De deuropening iets verbreden. Het is geen dragende muur. Daarnaast in de keuken een stopcontact verplaatsen. Uitvoering in februari 2016.

We willen de kamerdeur verplaatsen in de ...

We willen de kamerdeur verplaatsen in de gang richting buitendeur. Hierdoor zal de binnentrap als het ware in de kamer komen. Het bestaande kozijn en binnendeur gebruiken en misschien de deur vervangen doorgedeeltelijk glas.

Keukenvloer tegelen, nieuwe kastjes, ...

Keukenvloer tegelen, nieuwe kastjes, tegelwerk wanden, dakraam plaatsen, woonkamer wanden spakken, kamerdeur verplaatsen, halwanden spakken, toilet tegelen, badkamer tegelen, nieuwe wastafels maken, afvoeren van puin, plaatsen nieuwe binnendeuren (5x)

Het verplaatsen van de kamerdeur.

Het verplaatsen van de kamerdeur.