Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Beuningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Beuningen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Beuningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Beuningen of directe omgeving.

233 klanten uit Beuningen bevelen een bij Casius in Beuningen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Beuningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: deuren en ramen met kozijnen vervangen en een nieuw ventilatiesysteem plaatsen, vervangen kozijn inclusief HR++ beglazing, diverse raamkozijnen en een aantal volledige kozijnen vervangen, meerdere timmerklussen in een nieuwbouwwoning, trappen vervangen, 2 bedden maken, garagedeur vervangen door pui met ramen en deur, vervangen kozijnen en dubbelglas, houten trap plaatsen, nieuwe garage bouwen, trapopgang van VvE opknappen, meerdere trappen in casco woning realiseren, spiltrap vervangen in een massief eiken trap, slaapkamer opsplitsen door middel van gipswanden en een deur plaatsen, twee wenteltrappen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in Beuningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Beuningen:

Open trap plaatsen

Onze nieuwbouw woning wordt half december opgeleverd. Hier willen wij graag een open trap laten plaatsen van vurenhout wat in de grondverf is gezet. Verder moet er een antislip strip geplaatst worden. De hoogte is 2.91 meter en het trapgat ongeveer 3 meter bij 85 cm.

Open trap plaatsen

Ik wil een open trap laten plaatsen in mijn nieuwbouwwoning en deze vervolgens laten schuren. Het gaat om een houten trap. De trap is recht.

Boeiboord met Plastisol bekleden

Ik zoek een gevelspecialist voor het bekleden van mijn boeiborden met plastisol. Het gaat om een vrijstaande woning (begane grond + 1e verdieping, 2e verdieping met schuin pannendak) met overstek , woning is 9. 5 meter bij 7 meter. Onderkant boeiboord dient ook vervangen te worden en het boeiboord voor de garage 6,5 x 0,30 m. momenteel is de wand bekleed met multiplex. Het werk moet plaatsvinden aan alle vier de kanten van de woning. De woning is goed bereikbaar.

Schuurdeur repareren

Er is ingebroken bij mijn in de schuur en nou zou ik graag willen weten of dit te herstellen is ofdat het prijstechnisch meschien verstandiger om een nieuwe te plaatsen. Schuurtje los van het huis.

Open trap dicht maken met deur of schuifwand

We willen graag onze trap die vanuit de woonkamer naar de eerste verdieping loopt af laten sluiten met schuifdeuren. Eén met glas, voor de trap en één met houten panelen voor de trapkast. We hebben vloerverwarming over de gehele benedenverdieping, dus in de vloer boren is geen optie. De afmetingen van het af te sluiten deel zijn: Hoogte: 2.65 meter, breedte: 2.64 meter en dat is inclusief de plinten. De plinten van de woonkamer zijn 2 cm breed en de plint in de keuken is 1 cm breed. Graag een offerte.

Traprenovatie met laminaat

Onze (dichte) trap is bekleed met vloerbedekking. Graag zouden wij willen dat deze eraf gehaald wordt, de trap geschuurd wordt en gerenoveerd met laminaat. Het zijn 12 treden. Hoeveel kost dit? En hoeveel kost het als wij zelf de bekleding eraf halen en zelf schuren?

Nieuwe voordeur met nieuw kozijn plaatsen

Het voordeurkozijn moet vervangen worden en ik wil er een nieuwe voordeur in. Het moet gemeten worden zodat het goed besteld kan worden en na levering worden geplaatst. Het kozijn en de voordeur is nu van hout en dient van Meranti te worden. De voordeur moet worden geleverd met een 3-puntsluiting, een glaspaneel en eventueel een brievenbus.

Vervangen bestaand dakraam

Het vervangen van een Velux dakraam voor een nieuw Velux dakraam. Maat 114 x 140 cm SK08.

Onderdorpels vervangen

Het betreft een hal, waarvan bij deur en houten raamkozijnen een zestal (onder)dorpels moeten worden vervangen. In twee delen: een deel met drie ramen en een deur en een deel met twee ramen. Daarbij zou het om kunststof of stenen dorpels kunnen gaan. Ik zou graag een prijsopgave ontvangen van een erkend bedrijf, iemand die bij een branchevereniging is aangesloten.

Traprenovatie met Cando overzettreden

Ik wil mijn trap met 13 treden inclusief zijkant renoveren met Cando overzet treden. Het gaat om een gewone trap.

Tafelpoten inkorten

Wij hebben een teakhouten tafel waarvan de poten (9*9 cm) 4 cm moeten worden ingekort. De poten kunnen niet worden gedemonteerd. De tafel is 2 bij 1 meter en 80 cm hoog.

Nieuwe deuren en kozijnen in woonkamer en hal

Er moeten 4 deuren en kozijnen vervangen worden in de woonkamer en hal. Er zitten nu stalen kozijnen in, die verwijderd moeten worden en worden vervangen door houten kozijnen. Ook zit er boven 2 deuren nu glas, wat we niet meer terug willen. We willen graag robuuste, sterke deuren, waarvan 1 met een glaspaneel met melkglas. De offerte graag volledig inclusief, dus ook inclusief hang en sluitwerk, schilderen, afwerking, eventueel herstel van stucwerk en dergelijke.

Aanpassingen aan zolder en fietsoverkapping

Zolder schotten maken en plaatsen tegen schuine wand van 3 meter lang en een bureau maken van 3 meter lang. Deze lopen evenwijdig aan elkaar. Eventueel gipsplaten plaatsen. Verder in de tuin fietsoverkapping maken en plaatsen. Afmetingen hiervan zijn ongeveer 3 meter bij 2 meter. Materiaal keuze in overleg.

Trapkast laten bouwen

Ik wil graag een trapkast in de woonkamer laten maken onder een dichte trap met gipsplaten wanden en een deur- en deurkozijn erin. Zie hiervoor de bijlage. De afmetingen van de geplaatste wanden moeten worden 195 x 100 cm. Materialen laat ik graag door de timmerman leveren. Dit is bedoelt voor onze nieuwe woning en nodig voor het eind van het jaar.

Schuifdeuren met slot plaatsen

Wij gaan binnenkort verhuizen en willen 2 schuifdeuren (bovenverdieping). Eén voor de trap en één onder zoldertrap met slot plaatsen. Ik heb een zieke vader die Alzheimer heeft en daarom moeten de schuifdeuren ook op slot kunnen, zodat hij 's nachts niet van de trap valt of de zoldertrap neemt en ook de kans daar weer bestaat om te vallen. Ik ben op zoek naar een voordelig timmerman die ook eerlijk en netjes werkt. Voor de materialen moet ik eerst langs Gamma bouwmarkt gaan, ik wil dan alles ook in de basis kopen verven en schilderen daar ben ik wel goed in. Eigenlijk wil ik dat de schuifdeuren goed en stevig geplaatst worden met een slot de rest kan ik zelf afhandelen dus deels zelf doen en deels laten doen. In afwachting van uw antwoord, verblijf ik.

Schade door vuurwerk herstellen

Onze schuur is ontzet door een vuurwerkbom. De deur plus kozijn en enkele planken. Graag een offerte voor de verzekering.

Traprenovatie op trappen aanbrengen

Ik heb reeds een traprenovatie van CanDo in huis voor 2 trappen inclusief schotborden. Graag zou ik dit laten leggen. Betreft 2 trappen van 12 treden.

Dolle zoldertrap monteren

Ik wil graag een offerte voor het aanbrengen van een "Dolle" vlizotrap van Gamma. De trap is van hout en 120 x 70 centimeter groot. Er is nog geen uitsparing gemaakt in de betonnen vloer, de trap is dus nieuw te plaatsen.

Vrijstaande stenen garage bouwen

Nieuwbouwhuis op komst. Onze wens is een garage te bouwen. Graag ontvangen wij een prijsopgave hiervoor. We willen een stenen garage met een standaard garagedeur. We willen graag een garage van 6 bij 3 meter. Onze tuin loopt schuin, we willen graag de garage mee laten lopen met de lijn van de tuin. We zijn nu bezig met de gemeente voor de mogelijkheden.

Boeiboord aan de zijkant van het huis vervangen

De boeiboord heeft een totale lengte van circa 15 meter en is circa 35 centimeter hoog. Op dit moment zit er een houten boeiboord op maar dit mag wat ons betreft een kunststoffen boeiboord worden (geen trespa).

Bij de woning passende carport maken

Graag zou ik de mogelijkheden willen weten voor het plaatsen van een carport. De afmeting is ongeveer 3.30 meter breed en 6.50 meter lang. Ik denk aan aluminium palen met polycarbonaat platen.

Roto draai-/kantelraam repareren

Roto draai-/kiepbeslag repareren. Ik heb op de verdieping in mijn woning een draai-kiepraam met beslag van het merk Roto. Ik kan het raam gewoon sluiten en vergrendelen, maar het sluitplaatje rechtsonder is kapot, zodat het raam niet goed meer open kan. Ik zou dat graag gerepareerd hebben. Als er geen onderdelen te bestellen zijn dan mag het hele mechanisme vervangen worden. Het is een houten raam.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil een vaste trap naar zolder er zit een gat van de flozotrap

Solatube laten plaatsen in het dak

Ik wil een een solatube laten plaatsen in het platte dak. Het is een dak dat is bedekt met bitumen, van 23 jaar oud. Het is een houten constructie dak. Het is om meer licht in de keuken te krijgen. Mijn voorkeur gaat uit naar de 290DS van 35 cm lengte.

Timmerwerk in de woning

Ik wil graag de zolder laten aftimmeren met gipsplaten en de naden kitten, het timmerwerk beslaat ongeveer 45 m2. Ook wil ik een klein keukenblokje met aanleg koud water en afvoer water laten plaatsen. Water en afvoer zijn op zolder aanwezig vanwege de wasmachine. Verder wil ik een een dakraam Fakro PTP-V-U3 kunststof V35 1.34 x 98 centimeter met buiten zonwering en een verduisterend gordijn laten plaatsen. Graag uw offerte inclusief al het benodigde materiaal.