Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Bemmel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Bemmel heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Bemmel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Bemmel of directe omgeving.

132 klanten uit Bemmel bevelen een bij Casius in Bemmel aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Bemmel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 4 seizoenen pui plaatsen, veranda realiseren met plexiglas dak, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, dakraam plaatsen en doorbraak maken, onderdorpel buitendeur, schuifdeur en raam vervangen door natuurstenen dorpel, zachtboard plafond laten vervangen, vervangen kozijnen, zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken, pergola realiseren in de achtertuin, houten trap plaatsen, op maat gemaakte keukenkasten met trap, hoogslaper laten maken voor volwassenen, kledingkast, opbergruimte, schoenen en garderobe kast realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Bemmel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Bemmel:

Plaatsen tuimeldakraam

Geachte heer/mevrouw, Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een Velux tuimeldakraam type GGL UK08 wit afgelakt. Er is nog geen dakraam in het dak aanwezig. Het dakraam moet 134 x 140 cm worden. Het raam dient op stahoogte geplaatst te worden op de 2e verdieping. Als uitvoerdatum denk ik aan eind maart of begin april, maar dit kan uiteraard ook later. Graag overleg wat mogelijk is. Alvast dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet.

Tyrem dakraam laten monteren + regelen gootstukken

Ik wil graag een dakraam Tyrem 500 wit met afmeting 55 x 78 cm gemonteerd hebben door mijn dakelementen heen (dus het dak uitzagen). Het dak is geplaatst bij de nieuwbouw in 2001. Ik heb zelf het dakraam, maar de gootstukken ontbreken. Indien het mogelijk is deze apart benoemen in de prijsopgave. Het materiaal dat vrij komt van het uitzagen van het dak, kan ik zelf wegbrengen.

Dakraam vervangen

Een velux dakraam vervangen

Traprenovatie met overzettredes

Wij willen onze trap renoveren met overzettredes. Het gaat om een dichte trap met 12 tredes (trap is nu geschilderd).

Horren monteren op houten kozijn

Betreft montage van 2 Bruynzeel S500 plissé horren op 2 naar buiten draaiende ramen, afmeting 86,5 x 131 cm. Daarbij moet, indien noodzakelijk, de bestaande rolgordijnen naar voren worden verplaatst om ruimte te scheppen of een lat worden gemonteerd tegen bovenkant raam om de hor tegen te laten rusten.

Opdekdeuren vervangen door stompe deuren

Ik wil graag vier bestaande, volledig houten, opdek deuren om laten bouwen tot stompe deuren. Daarnaast wil ik graag vier aluminium kozijnen laten vervangen voor houten met bovenlichten zonder glas, maar met een houten paneel. Ik zal via de mail de afmetingen sturen.

Achterdeur met kozijn vervangen

Mijn achterdeur is echt aan vervanging toe, maar helaas kan ik dat niet zelf. Ook het kozijn en de dorpel zijn aan vervanging toe. Ik zit te twijfelen tussen een houten of kunststof deur, wat zijn de verschillen en kunt u de kosten apart in de offerte plaatsen? Het is geen standaard deur, het gaat om de afmeting 1.81 meter hoog bij 0.89 meter breed.

Kozijn vervangen

Wij willen op zolder zijkant van de een hoekwoning een raamkozijn laten vervangen. Momenteel zit er een kozijn van ongeveer 1.38 cm x 0.75 cm aan de binnenzijde gemeten met geheel glas, Het nieuwe kozijn moet een borstwering met rabatdelen van circa 7 cm krijgen en een klapraam naar buiten. We hebben nog geen datum in gedachte zijn er vanavond achter gekomen dat het huidige kozijn wat houtrot vertoond. Zal ergens medio december zijn.

Veranda aan een tuinhuisje maken

Ik wil een veranda aan mijn tuinhuis maken en het dak vervangen. Het tuinhuisje is 4 bij 2,80 bij 2,28 meter. Het huidige dak heeft 6 zelfdragende dakdelen en het dak moet plat worden en de afmetingen zijn 4 bij 2,80 meter. De voorkant moet daarna worden uitgebreid met 3 bij 2,80 meter. Er moet 1 dichte wand in de aan te bouwen veranda geplaatst worden en de wandplaten zijn tong/groef en 28 mm dik.

Inloopgarderobe op maat maken

Ik zou graag geheel vrijblijvend offerte ontvangen voor een garderobe op maat. Inclusief indeling. Wij twijfelen nog over schuifdeuren bij het hem/haar gedeelte. Voor openslaande deuren is te weinig ruimte. De afmetingen zijn: Schoenen /schapjes: 2.50 x 1.40 x 0.3 / 0.45 meter Hem: 2.50 x 1.75 x 0.6 meter Haar: 2.50 x 2.10 x 0.6 meter

Vlizotrap laten installeren

Wij zijn bezig met de aankoop van een woning. Wij willen hier graag een vlizotrap laten installeren naar onze zolder. Het luik is al aanwezig, maar klapt momenteel naar boven (richting zolder) open.

Agnesplaten laten monteren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten bekleden van twee schuine dakdelen op zolder. Ik wil de binnenkant van de dakdelen laten bekleden met met Agnes prefab platen en sierlijsten. Het betreft ongeveer 10 m2, deels boven trapgat. Wellicht ook isoleren. Uitvoering is gewenst op de korte termijn.

Schilderklaar verlaagd plafond maken

Verlaagd plafond maken met gipsplaten in keuken. Lengte van 3520 mm en een breedte van 2200 mm. Ik wil ook graag een tweetal spotjes laten plaatsen.

Pui in achtergevel monteren

Ik wil graag een pui laten monteren. Tussen de keuken en de tuin. Een pui van 6 meter lang en 2.20 meter hoog. Ik heb een wand van 7.50 meter, hierin wil ik graag met twee deuren en de rest van de wand moet helemaal van glas worden. Ik wil graag advies over de mogelijkheden.

Aluminium harmonicadeur monteren

Ik wil graag een aluminium kozijn met harmonicadeuren. Ik wil graag een van 6 meter bij 3.25 meter hoog.

Trap met laminaat laten bekleden

Ik wil graag mijn trap met laminaat laten bekleden. Het gaat om een trap met 15 treden en 2 keer een kwart draai erin.

Dakraam laten vervangen

Ik wil graag een dakraam laten vervangen, afmetingen zijn ongeveer 62,5 bij 96 cm. Het dakraam wat er nu in zit is geen Velux raam. De vakman dient het raam in te meten, te leveren en te plaatsen.

Fakro dakramen monteren

Wij hebben 3 Velux dakramen welke alle drie aan vervanging toe zijn. Vanwege het prijsverschil, maar ook vanwege alle goede recensies die wij over Fakro lezen, zouden we deze graag willen laten vervangen door Fakro ramen? Is dit mogelijk, en zou u mij een offerte kunnen sturen voor 3 fakro ramen (inclusief verduisteringsgordijnen) inclusief montage? De dakramen van Velux die wij nu hebben, zijn van het volgende type: GGL M08.

Deur binnen laten afhangen

Ik wil een binnendeur laten afhangen. Een stompe deur. De deur is niet gekocht.

Meubels in greywash laten maken

Ik heb een grote eettafel, de lengte is 1.80 meter, de breedte is 90 cm. lengte en de tafel heeft 4 blokpoten. Ook heb ik een oud kastje in donkerbruin hout. Ik wil deze graag in greywash maken. Wie kan helpen met schuren? Het is voor mij lastig met mijn astma (stof).

Vaste trap leveren en monteren

Graag een offerte voor een vaste trap van 1e verdieping naar zolder ter vervanging van vlizotrap. De zolder is voorzien van een houten vloer. Twee keer een draai in de trap, 180 graden.

Windveer plaatsen op een schuurtje

Op een klein schuurtje dient een windveer geplaatst te worden.

Bestaand zolderraam vervangen

Bestaand zolderraam vervangen. Bestaand zolderraam moet eruit worden gehaald, afmeting is ± 137 x 74 cm. Vervolgens een nieuw zolderraam plaatsen. De offerte graag inclusief raam met dubbelglas. Het gaat om een zolderraam, niet om een dakraam. Het zit wel in de buiten zijmuur, dus ik denk dat een steiger noodzakelijk is. Tevens onderdorpel vervangen van een voorraam, grootte 240 cm.

Purilan dakraam vervangen

Het gaat om het vervangen van een 4 pans Purilan dakraam. Het oude raam is enige tijd geleden aan de bovenkant afgebroken en moet vervangen worden. Dak met raam is in 2005 nog gerenoveerd, dus zou nog binnen de garantie vallen, maar dat bedrijf bestaat niet meer.

Kunststof kozijnen met houtnerf plaatsen

1 of 3 kozijnen, RAL 9001 met houtnerf, HR ++, dauerlufter, maten: H x B = 138,5 x 66,8 cm. Betreft het leveren en plaatsen van deze kozijnen.