Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor slotgat frezen in een deur:

Slotgat frezen in een deur

Ik heb 2 deuren waar een slotgat in gefreesd dient te worden.
Onze klant uit Beekbergen (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor slotgat frezen in een deur uit heel Nederland:

Slotgat in buitendeur frezen

In onze achterdeur hebben wij helaas geen slot, geen klink oid. Alleen 2 knippen. Dit is natuurlijk erg onhandig. Wij zoeken iemand die het slot er in kan frezen en ook de deurklink erop wil maken.

Slotgat in een binnendeur frezen

Ik wil 3 binnendeuren kopen maar er zitten geen slotgaten in. De deuren zijn smaller dan normaal dus er gaat een smaller beslag in. Ik zoek daarom iemand die dit voor mij in de deuren kan frezen.

Slotgat frezen in een deur

DRIEPUNTSSLUITING infrezen in voordeur/kozijn (er zit nu een opzetslot op de deur).

Slotgat frezen in een deur

In een industriële tussendeur moet aan de zijkant een slot gefreesd worden op korte termijn. Mvrgr Anne

Slotgat frezen in een deur

Slotgat in opdekdeur maken en 2x gat voor scharniertjes boren. Het gaat om dezelfde (binnen)deur.

Slotgat frezen in een deur

Verplaatsen 6 x slotgat naar 1,5 meter hoogte in nieuwe stompe deuren; Verplaatsen 2 x slotgat naar 1,5 meter hoogte in bestaande deuren opdek); Verder moeten de deuren van een dubbele openslaande nooduitgang omgewisseld worden (links moet naar rechts en blijft in gebruik, rechts moet naar links en wordt aan 1 kant dicht getimmerd - moet aan de buitenkant nog uitzien als deur). Tevens moet er op de rechter deur een slot op wat van binnenuit altijd open kan en een cijferslot op de buitenkant om de ruimte af te sluiten.

Slotgat frezen en de stompe binnendeuren afhangen

Ik heb 2 stompe binnendeuren gekocht. Het zijn massieve paneeldeuren. In 1 zit het slotgat al. In de andere moet het gat er nog ingefreesd worden. Ook moet die deur 1,5 cm smaller gemaakt worden. Hierna zullen beide deuren afgehangen moeten worden.

Slotgat in hardhouten deur laten frezen

Een slotgat in een hardhouten deur frezen (en een slot plaatsen). In principe gaat het alleen om het slotgat maken. Ik wil daarna de deur zelf beitsen voordat ik de deur op zijn plek hang.

Slotgat frezen/bijwerken in oude grenen binnendeur

Wij willen een standaard nieuw slot plaatsen in oude deur. Het gat van het oude slaat is te klein, niet passend voor het nieuwe standaard deurslot wat we hebben aangeschaft.

Slotgat in buitendeur frezen

Voor een buiten/schuurdeur moet er een slotgatfrezing gemaakt worden. Het is een houten deur met alleen een gat voor een cilinder. Een 55 mm slotgat. Graag zo spoedig mogelijk. Graag zo snel mogelijk een prijsopgave en ook de uitvoering. Het is voor een klant van Gamma. In de bouwmarkt dient het gat gemaakt te worden, voordat de deur uitgeleverd gaat worden. Graag tijdens kantooruren bellen of mailen.

Partners

Partners van Casius