Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Beekbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Beekbergen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Beekbergen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Beekbergen of directe omgeving.

57 klanten uit Beekbergen bevelen een bij Casius in Beekbergen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Beekbergen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren, erkerbank en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of garage- en carportbouw in Beekbergen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Beekbergen:

Slotgat frezen in een deur

Ik heb 2 deuren waar een slotgat in gefreesd dient te worden.

Metalen mechanisme vervangen van houten schuifpui

Ik wil het metalen beslag van een houten schuifpui van een chalet laten repareren (waarschijnlijk is vervanging noodzakelijk). Het bewegende deel van de pui functioneerd niet meer naar behoren en de hefboom kan uitsluitend in de openstaand. De afmetingen van de bewegende deur zijn: b. 1207 x h. 1945 X d. 35 millimeters.

Plissé hordeur monteren

Graag zou ik een offerte krijgen voor het monteren van een reeds bij Gamma gekochte plissé hordeur s700 van Bruynzeel in een opbouwkader (ook reeds gekocht) zodat deze op het kozijn komt. De panelen moeten nog op maat gemaakt worden. Het liefst zo spoedig mogelijk omdat we de oude hordeur al verwijderd hebben.

Blokhut plaatsen

Blokhut Violier monteren, zie website Gamma. Meneer spreekt niet zo goed Engels.

Lichtkoepel in chalet plaatsen

Ik wil graag een lichtkoepel (ongeveer 1 x 1.5 meter) in een chalet om meer warmte en licht te genereren. Momenteel ligt er een plat dak met bitumen. Ik hoor graag of dit mogelijk is en wat de kosten hiervoor zijn.

Dakraam vervangen

Graag wil ik mijn dakraam laten vervangen door een Velux Dakraam, gekocht bij Gamma. Ik heb nog geen passende offerte ontvangen. Het gekochte dakraam heeft dezelfde afmeting als het bestaande: ca. 100 x 100 cm. Ik heb ook een bijpassend gootstuk gekocht wat geïnstalleerd mag worden. Oude dakraam moet ook verwijderd.

Dakraam vervangen door nieuw dakraam

Ik wil mijn huidige dakraam laten vervangen door een nieuwe. Het dakraam is iets groter van 1 m2. De woning heeft een pannendak.

Kozijn en harmonicadeuren leveren en plaatsen

Kozijn met harmonicadeur van hout of kunststof. Een kozijn van 4 meter breed en 2.60 meter hoog. Als het kan dan moet het geplaatst worden tussen twee houten palen van de veranda. Kunt u wat informatie en prijzen toesturen?

Kunststof kozijn met harmonicadeuren leveren en plaatsen

Kunststof kozijn met harmonicadeuren leveren en plaatsen. Afmeting 4 meter breed en 270 meter hoog.

Onderkant van kozijnen vervangen

De onderzijde van de kozijnen is slecht en moet worden vervangen. Het gaat om 2 houten kozijnen van 1 meter per kozijn.

Het betreft twee lichtstraten in het ...

Het betreft twee lichtstraten in het bovenste deel van het hellend dakvlak (hellingshoek van ca 52 graden) over een lengte van ca. 6m en met een hoogte van ca 150cm. Aan beide zijden van het hellend dakvlak zijn de lichtstraten gewenst.

Het afhangen van twee deuren in de ...

Het afhangen van twee deuren in de woonkamer een kozijn is van hout een van staal de ramen en het slot zit er al in. De deur moet op maat gemaakt worden en de deurklink er in gemaakt (het gat)

Overkapping met schuin pannendak vast ...

Overkapping met schuin pannendak vast aan garage incl. bestrating. Lengte 8 meter, breedte 2,5 meter.