Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor tiental kozijnen en deuren vervangen:

Tiental kozijnen en deuren vervangen

We willen onze kozijnen vervangen, zowel binnen en buiten, inclusief deuren en ramen (HR++) mits dit nodig is. Het gaat om 13 houten kozijnen die vervangen moeten worden door een kunststof variant. 10 deuren, waarvan 2 buitendeuren. En ook onze kantel dakraam op zolder willen we laten vervangen. Werkzaamheden bevinden zich deels op bovenverdieping, dus moet er mogelijk een steigerbouw geplaatst worden. Tevens willen we graag advies over rolluiken en zonwering.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tiental kozijnen en deuren vervangen uit heel Nederland:

Kozijnen en ramen vervangen van een uitbouw

Ik zoek een kozijnenspecialist die een tiental kozijnen van een uitbouw kan vervangen. De bestaande kozijnen hebben houtrot. Ik zou deze 5 rechte en 5 schuine ramen inclusief kozijnen willen laten vervangen door nieuwe/kunststof kozijnen. Ik wissel graag verdere informatie uit met de vakman.

Renoveren en isoleren van oude enkelsteen boerderij

Een oude boerderij enkelsteen aan de buitenzijde isoleren. Grondoppervlakte is ongeveer 200 m². Het is een klein boerderijtje uit 1910 met er aan vast een doorgang naar een bakhuis. Huis moet totaal worden gerenoveerd, inclusief een nieuw dak. Ook de kozijnen in kunststof en hr++ dubbel glas nieuw monteren. Het zijn al gauw een tiental kozijnen. Vloeren eruit en isoleren. Het betreft deels een betonnen vloer en een houten gedeelte.

Tiental houten kozijnen leveren en plaatsen inclusief dubbele tuindeur

Ik wil een dubbele houten tuindeur en ongeveer 10 houten kozijnen laten leveren en plaatsen voor een woonboerderij.

Buitenschilderwerk van deur en klein tiental kozijnen

Ik wil de volgende buiten schilderswerkzaamheden uitzetten aan de juiste vakman: Het gaat om minstens 9 houten kozijnen, en kozijn van dakkapel en een voordeur met kozijn. Offerte inclusief al het voorwerk en materialen graag.

Aluminium kozijnen plaatsen

Het plaatsen van een tiental aluminium kozijnen, waarbij enkele hele grote. Betreft renovatie van een bungalow. Ikzelf help mee want ik heb 35 jaar gewerkt met alu kozijnen. Maar voor de grote kozijnen heb ik hulp nodig. Kozijnen leveren we zelf aan. Zoek een eenmansbedrijf/ZZP'er.