Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor carport monteren:

Carport monteren

Onderstaande wil ik graag laten monteren. https://www.praxis.nl/tuin-buitenleven/tuinhuisjes-tuinopslag/carports/weka-carport-606-gr-1-5x3m/5653848
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor carport monteren uit heel Nederland:

Garagedeur of openslaande deur in carport monteren

Wij willen graag de carport afsluitbaar maken door middel van een garagedeur of openslaande deuren. Het doel is om de carport in de winter wel voor de auto te gebruiken. De carport is maximaal 3 meter breed en ongeveer 2,20 meter hoog (hoogte van een gewone schuur).

Carport monteren en afbouwen

Carport is een standaard pakket van een gerenommeerd houtbedrijf. Hoeft alleen gemonteerd te worden. Ik wil de carport constructie op industriële zwenkwielen laten monteren, zodat deze verplaatst kan worden indien gewenst. Het voorterrein/ tuin is geheel voorzien van een grindlaag. Concept idee is om 3x stalen H-profielen in de grond te plaatsen, die uiteindelijke fungeren als een baan/ pad waarop de gehele carport naar voren en achteren verplaatst kan worden. Breedte - 7,5 meter Diepte - 5,5 meter Nokhoogte - 2,75 meter - maximaal 3 meter Foto's van de carport, het voorterrein en zwenkwielen zijn bijgesloten 1 extra man kracht is beschikbaar voor de gehele klus

Regenpijp monteren

Wij willen een regenpijpje laten bevestigen vanaf een bestaande zinken dakgoot naar het dak van de carport. De montage aan de dakgoot en het monteren van het nieuwe pijpje kunnen vanaf het platte dak van de carport worden uitgevoerd. Het hoogteverschil van de dakgoot naar het platte dak van de carport is maximaal 1.50 meter. Van de dakgoot naar de muur moet ongeveer 30 a 40 cm worden overbrugd.

Dakbedekking monteren op frame van een carport

Ik wil dakbedekking laten monteren over het frame van een carport. Weet nog niet precies wat er op moet, maar denk aan golfplaten van 76/18 mm. Wil graag advies wat mogelijk is op het licht aflopend metalen frame met houten liggers. Groot 490 cm bij 290 cm. Het loopt volgens mij niet genoeg af. Hier wil ik graag advies over.

Kelder en carport ombouwen naar woonruimte

Momenteel is er al een kelderruimte aanwezig met een hoogte rond 2 meter. Dit is ontstaan doordat de woning een split-level woning is. Aansluitend aan de kelder is ook een carport aanwezig. Dit moet dicht gemaakt worden en tot woonruimte omgebouwd worden. De kelder is rond de 25 m2 en de carport rond de 17 m2. Dit moet omgebouwd worden naar een slaapkamer, woonkamer, keukentje, toilet en douche. Ik zou graag separaat willen weten wat de kosten zijn voor het afwerken van de ruimt en monteren van de keuken en de badkamer. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Lichtkoepel leveren en in carport monteren

Wij hebben een carport met een houten dak met bitumen dakbedekking. We willen in dat dak een lichtkoepel van ongeveer 90 x 150 cm laten plaatsen. Er moet een balk in het dak worden aangepast bij deze klus. We ontvangen graag uw offerte.

Kunststof boeideel aan carport monteren

Ik wil een kunststof boei voor de carport. 33 cm hoog en 6, 2 meter lang, en wil hem graag in een grijze kleur.

Carport laten monteren

Mijn buurman en ik willen een carport laten plaatsen, wij denken aan twee in een constructie, met plat dak, houten of ijzeren of aluminium palen, in mijn carport zit een knik, van de buurman is rechthoekig en hij wil een lichtkoepel, op de foto zie je mijn overkapping van mijn buurman komt er achter. Omdat het afwijkende maten zijn, zal dat ter plekke moeten worden opgenomen.

Dakbedekking op carport maken

Graag prijsopgaaf voor het leveren en monteren van dakbedekking op het platte dak van een nog te bouwen carport. Dak afmetingen 6 x 6 meter. Inclusief afwerken daktrim en 1 x doorvoer regenafvoer recht omlaag. Graag omschrijving te gebruiken materialen materiaal- en loondeel van aanneemsom.

Lichtkoepel in de carport monteren

We willen een lichtkoepel op de carport. Graag op een tijdstip dat direct vooraf gaat aan het aanbrengen van de nieuwe dakbedekking (bitumen).

Partners

Partners van Casius