Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor achterdeuren vervangen:

Achterdeuren vervangen

Het 3 puntslot van de achterdeuren is afgebroken. 1 Van de deuren lijkt krom te trekken waardoor dit nu gebeurd is. We willen graag nieuwe deuren en die moeten dan ook geplaatst worden. Het gaat om 2 openslaande deuren. De deuren zijn totaal ongeveer 230 bij 182 cm.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor achterdeuren vervangen uit heel Nederland:

4x glas van bovenlichten vervangen

Ik zoek een glaszetter die 4 ramen kan vervangen. Wij hebben bij iemand in Helvoirt geschilderd. Na 6 weken waren zij van mening dat wij van de 4 bovenlichten van de tuindeuren en achterdeuren bekrast hebben met onze schuurmachine. Deze mensen verwachten dat wij deze 4 bovenlichten op onze kosten laten vervangen. Het gaat om 1x 75,5 bij 33,5 1x 79 bij 33,5 en 2x 84 bij 33,5 cm.

Balkonrenovatie

Ik wil graag een offerte aanvragen voor de renovatie van ons balkon. Het balkon is ongeveer 2,5 bij 3 meter (onze helft). De renovatie omvat 2 onderdelen, ten eerste een hardhouten balk vervangen (ivm houtrot) welke op het zuid/zuid-westen zit. Dit is constructie probleem waar in de buurt meerdere mensen problemen mee hebben en niemand heeft nog een goede oplossing ervoor gevonden. Deze houten balk ligt nu op een kunststof rabatdelen (boven de openslaande achterdeuren) en sluit aan de ene kant aan op hout en aan de andere kant op een stenen muurtje. Ten tweede willen we de bodembedekking van het balkon (nu grindtegels) zodanig veranderen dat deze water bestendiger is (er lijkt vocht heveling plaats te vinden) en de tegels zouden vervangen moeten worden door gladde tegels. Graag advies en een offerte.

Achterdeuren vervangen

Na een inbraakpoging wil ik wil mijn 2 achterdeuren inclusief ramen laten vervangen. De deuren zijn 201 x 78 cm. Dubbele openslaande deur.

Deuren herstellen of vervangen na een inbraak

Bij een inbraak via onze openslaande achterdeuren is daaraan flinke schade ontstaan. We willen deze schade laten repareren of indien nodig de deuren geheel laten vervangen. We maken graag op heel korte termijn een afspraak om het werk op te nemen en een offerte te maken. Deze hebben we ook nodig voor onze verzekeringsclaim.

Paneel in een kunststof voordeur vervangen

Ik heb 2 kunststof paneel achterdeuren. Bovenste deel is glas, onderste deel is kunststof paneel. Ik wil graag het kunststofpaneel eruit halen en van boven tot beneden glas plaatsen in beide paneeldeuren.

Balkondeur vervangen

Ik heb een verrotte balkondeur die ik graag wil laten vervangen. De deur is 4.5 cm dik, ongeveer 182 cm hoog en 92.5 cm breed. De juiste maten moeten hier wellicht nog even worden nagemeten. Ik wil een deur merbau balkondeur, borstwering hoogte 66 cm met isolatieglas. Ik heb als voorbeeld de BW70 uit de serie achterdeuren op de site Deuren.nl. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

2 achterdeuren inclusief kozijn vervangen

Graag een offerte voor het leveren en plaatsen van 2 achterdeuren inclusief houten kozijnen en een eenvoudig slot (betreft toegang tot schuur). Specificaties: vuren hout, enkelglas, 83 x 201,5 centimeter, borstwering 90 centimeter. Eventuele deuren zonder glas maar wel met slot mogen ook voorgesteld worden. Behandeling met grondverf mag als meerprijs worden opgegeven.

Deuren leveren en monteren

Ik zou graag twee achterdeuren (stomp) willen vervangen in kunststof of hout. Wat is de prijs hiervan? Klein raampje in de deur.

Deuren vervangen in de garage

Betreft achterdeuren van een garage. Deze willen we vervangen hebben voor de helft vast materiaal (hout of steen) en de andere helft een schuifdeur die achter de andere helft schuift met een solide slot erop gemonteerd (slot is reeds in ons bezit).

Achterdeuren vervangen

Balkondeur en boerendeur vervangen, inclusief meerpuntssluitingen en veiligheidssloten. Boerendeur moet waarschijnlijk iets worden ingekort. Plaatsen tochtvaldorpel bij boerendeur (bij balkondeur al gemonteerd). Deuren en sloten zijn al gekocht.