Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor kastdeuren plaatsen voor inloopkast :

Kastdeuren plaatsen voor inloopkast

Ik wil graag in het souterrain twee kastdeuren plaatsen om zo een gat te dichten. In de bijlage heb ik het een en ander uitgewerkt voor meer duidelijkheid en ideeën. Wens gaat uit naar louvredeuren of dichte klassieke deuren. Dit gaat mij zelf niet lukken en wil graag hulp inschakelen. Alvast hartelijk dank voor de reacties.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kastdeuren plaatsen voor inloopkast uit heel Nederland:

Sie Matic kastdeuren in orde maken

We hebben een 13 jaar oude Sie Matic keuken. Er zijn 2 kastdeuren niet in orde. Kunnen jullie nieuwe draaimechanisme/scharnieren bestellen en komen plaatsen?

Ensuite kasten en deuren plaatsen

Wij willen een ensuite laten plaatsen, uitsluitend door iemand die dit aantoonbaar vaker heeft gedaan. Het betreft een afscheiding tussen keuken en woonkamer. De breedte van de kamer is 5,05 meter en de hoogte van de kamer circa 2,40 meter. De kasten komen aan weerszijden, voor een deel open en deels met kastdeuren. De schuifdeuren in zwart (Hout, staal of eventueel een ander materiaal), kasten en afwerking worden wit. Plaatsing tussen 2 en 13 april. Plaatsing op aanwezige houten vloer. Graag ontvangen wij een prijsindicatie en omschrijving van eerder uitgevoerde projecten. Plaatsing en oplevering ergens in de eerste helft april.

Badmeubel en aanrechtblad opnieuw lamineren

De laminering op de deuren en laden van ons badkamermeubel laat op verschillende plaatsen los. We willen dat het oude laminaat van alle panelen wordt verwijderd en nieuw laminaat in de kleur wit/hoogglans naadloos wordt aangebracht op front en randen. Het betreft in totaal vijf panelen, dikte 1,8 cm, maten naar boven afgerond: fronten van de twee laden zijn 80 cm bij 24 cm, en van de drie kastdeuren zijn de maten respectievelijk 84 cm bij 30 cm, 48 cm bij 30 cm en 24 cm bij 30 cm. Zo nodig kan ik de panelen zelf demonteren en terugplaatsen. Kunnen de scharnieren blijven zitten of moeten die ook verwijderd? Moet ik de zaken zelf brengen of worden ze gehaald en gebracht? De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt in overleg met de klant door de vakman gedaan.

Uitgebreide verbouwing en renovatie

Het liefst komt er een vakman langs voor deze klussen. Ik heb veel klussen. Alle binnendeuren afwerken en beslag er goed op, alle ramen nieuwe uitzetijzers erop, nieuwe badkamer, deurtjes afwerken en sluitingen erop, kastdeuren inzetten, een nieuwe keuken eventueel, binnenwerk schilderen, echt een waslijst. Graag zou ik offertes laten maken, aparte voor al die losse klussen, aparte voor badkamer, aparte voor keuken en aparte voor schilderwerk. De hele badkamer moet eruit, plafond moet gespoten worden, alles moet betegeld worden, wastafel en douche moet geplaatst worden. De badkamer is ongeveer 3 x 3 meter. Er moet een volledige keuken verplaatst worden. Alle leidingen moeten omgezet worden naar een andere kamer. Ook moet er betegeld wordt. Waar de tegel staat moet een leivloer eruit, vloerverwarming erin en dan weer de vloer erin plaatsen. Ik weet niet om hoeveel m2 schilderwerk het gaat.

Glas in een kast laten zetten

Ik wil graag in twee kastdeuren glas laten plaatsen. Het originele glas is gebroken. Het gaat om twee deuren en het glas bestaat uit één deel (dus twee glasplaten). Het originele glas was 3 mm dik.

Schuifdeuren in de hal plaatsen

Wij willen in de kleine hal achter de voordeur van de woning de oude kastdeuren laten verwijderen en 2 schuifdeuren laten plaatsen tussen 2 muren. Dit alles op de begane grond van een ééngezinswoning. De totaal oppervlakte van de nieuw te plaatsen schuifdeur kast zal 240 x 180 cm (H x B) moeten worden. Het materiaal is nog niet gekocht - in overleg zelf of door u laten kopen.

Kamer en suite renoveren

We willen graag onze kamer en suite weer compleet laten maken. Ooit is het een kamer en suite met schuifdeuren geweest, maar waarschijnlijk zijn in de jaren '70 de deuren eruit gehaald en de wandjes afgedekt met schrootjes. De kastdeuren zijn origineel, maar zijn afgeplakt met platen (zoals alle deuren in huis). Ook zijn de kasten van binnen met geïmproviseerde planken ingedeeld. We wilden in eerste instantie zelf deels de schrootjes weg halen zodat we er originele schuifdeuren in konden plaatsen. Helaas is dit niet zomaar mogelijk, gezien er elektriciteitsbuizen zijn geplaatst en een extra balk voor de kastwand (?) zit. Daarom hebben we besloten de kamer en suite geheel te laten opknappen met nieuwe panelen, schuifdeuren en kasten. De kastdeuren zijn nog bruikbaar (alleen de platen er af halen). In een kamer zitten er twee kasten (beide kanten) in de ander kamer geen. Ook zouden we graag extra kastruimte boven de toekomstige schuifdeuren willen. Er moet rekening worden gehouden met een betonnen schoorsteen van de onderbuurman. Graag ontvang ik een offerte.

Reparaties in een stacaravan na lekkage

Als gevolg van inpandige lekkage aan de waterleiding is er sprake van schade aan het interieur van mijn stacaravan. Het gaat specifiek om schade aan spaanplaat delen van kastwanden, kastdeuren en om schade aan de vloer op enkele plaatsen. Er kan bij het weghalen van diverse delen ook nog niet-zichtbare schade zijn. Wij ontvangen graag uw offerte voor herstelwerk voor een schadeclaim via de verzekering.

Zolderverdieping volledig verbouwen

Het gaat om een volledige verbouwing van de zolderverdieping van een tussenwoning uit de jaren '30. Deze bestaat nu uit 1 open ruimte en dit moet een slaapkamer en bergruimte worden. De werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden zijn het weghalen van plafondplaten, eventueel isoleren van het dak, plaatsen van nieuw plafond, wanden, 1 deurkozijn, kastindeling, kastdeuren, opbergschotten, het plaatsen van 1 dakraam, elektra, stuc en schilderwerk. Graag advies betreffend de mogelijkheden en een offerte.

Inbouwkoelkast installeren

Ik wil een stopcontact laten vervangen, deze bevindt zich achter de inbouwkast van de koelkast. Tevens dient de koelkast verder ingebouwd te worden. Dit houdt in: de koelkast in de kast enkele centimeter verhogen (bijvoorbeeld door het plaatsen van een plank) en de koelkast deuren bevestigen aan de kastdeuren (rails e.d. reeds aanwezig). Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte van u.