Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor voordeur, deurposten en omliggende kozijnen vervangen:

Voordeur, deurposten en omliggende kozijnen vervangen

Wij willen onze voordeur en deurposten vervangen, inclusief het raam en kozijn daar rechts van (is één geheel) Als het mogelijk is ook het raam aan de muurzijde van de deur.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voordeur, deurposten en omliggende kozijnen vervangen uit heel Nederland:

Opknappen van een appartement

Voor een woning die ik op dit moment aankoop wil ik in juli 2018 de volgende renovatie-/onderhoudswerkzaamheden laten uitvoeren: Sloopwerkzaamheden en timmer- en afbouwwerkzaamheden: - Verwijderen huidige houten (grenen) vloer (ongeveer 45 m2) en vloer klaarmaken voor leggen nieuwe houten vloer - Verwijderen wasbak in de slaapkamer - Verwijderen gordijnrails en klein inventaris - Vervangen hang- en sluitwerk voordeur en berging - Plaatsen glazen tussenwandje/deur tussen douche en WC om meer een douchecabine te creëren Loodgieterswerkzaamheden: - CV verplaatsen van de keuken naar de balkonkast en de balkonkast isoleren, zie tekening op plattegrond - Leidingwerk van CV en afvoer loopt nu door de woning, dit wil ik onder de vloer weggewerkt - Vervangen een of wellicht twee/drie radiatoren - Plaatsen inbouwvaatwasser (40 cm) Elektrawerkzaamheden: - Verplaatsen/frezen van 150 cm naar 30 cm hoogte en vervangen van opbouwcontactdozen naar inbouwcontactdozen, aan te leveren door mij, ongeveer 5 stuks - Kleine werkzaamheden zoals verplaatsen TV-aansluiting naar onder de vloer Stuc- en schilderwerk: - Wanden stucklaar maken verwijderen schrootjes en tegels in keuken en verwijderen behang waar aanwezig - Stucen wanden en plafonds ter grootte van ongeveer 150 m2 - Schilderen wanden en plafonds ter grootte van ongeveer 140 m2 in RAL9010 - Schilderen kozijnen en lijstwerk waar nodig, vermoedelijk 6 deurposten - Schilderen deuren, vermoedelijk 4 stuks De offerte graag splitsen voor de werkzaamheden, dan kan ik besluiten of ik de gehele klus door één bedrijf laat aannemen of ik voor bepaalde werkzaamheden (

Deurposten vervangen

We willen de dorpel en wellicht (als dat nodig is) een deel van de deurpost van onze voordeur laten vervangen. Hij is nu van hout, huis uit 1988, dorpel en deurpost met datzelfde materiaal vervangen in overleg. Wat is de prijsindicatie van deze werkzaamheden? Contact bij voorkeur via mailadres.

Badkamer witten, deurposten, trap en voordeur schilderen

Witten van de badkamer, schilderen deurposten, trap schilderen, voordeur schilderen

Verzakte deurposten herstellen

De verticale deurposten zijn verzakt, waardoor de dorpel onder spanning komt te staan en bol is gaan lopen. Op zoek naar een oplossing waarbij de deurposten ondersteund worden (niet verder verzakken) en de drempel weer recht loopt zodat de deur weer aansluit en normaal dicht kan. Probleem is het grootste bij de achterdeur, maar doet zich ook voor bij de voordeur. Achter is de dorpel in de hoeken van de deuropening naar beneden gedrukt door de verticale kozijnposten. Hierdoor ontstaat er in de hoeken ruimte onder de achterdeur waardoor we naar buiten kunnen kijken. Bij de voordeur lijkt de dorpel omhoog gekomen waardoor deze aanloopt tegen de voordeur. Vanwege werk lastig bereikbaar op mobiele telefoon, reacties graag via email.

Luchtvochtigheidsprobleem in kruipruimte beoordelen

In de kruipruimte is een deel van het zand erg vochtig. 3 jaar geleden ben ik onder de vloer geweest en constateerde ik een klein beetje vochtig zand t.h.v. de meterkast waar ook flexibele leidingen naar boven gingen. Vermoedelijk zijn deze leidingen de oorzaak. Echter, heb ik ook bij de voordeur (3 meter verderop) last van optrekkend vocht in 1 van de deurposten aan de binnenzijde. En in de houten vloer waar deze aan grenst. Op het zand zijn inmiddels wittige plekken te zien. Graag een offerte voor het onderzoeken van het vochtproblemen (zijn het de leidingen?) en eventuele herstelwerkzaamheden.

Nieuwe voordeur en ventilatieroosters in ramen plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een nieuwe, stevige en veilige voordeur, van hout met eventueel veiligheidssloten. Ook moeten in de woning twee ontluchting / ventilatie roosters in de ramen worden gemaakt, dubbelglas kunststof. Wat zouden ongeveer de kosten kunnen worden? Ik heb een mooie houten voordeur bij Praxis op het oog, zonder de deurposten. Over de ventilatieroosters wil ik me graag laten adviseren.

Drempel en deurposten vervangen

Drempel vervangen van de voordeur. De drempel is van hout, deze is verrot. Gedeelte van posten vervangen. Van de posten moet een stukje af, ook hier is een deel verrot.

Schilderen en behangen van diverse ruimten

In verband met tegenslag met een aannemer, zou ik zo snel mogelijk verschillende ruimtes willen laten opknappen. Streefdatum is voor 1 augustus verhuisd te zijn. Huiskamer: verven van 3 raamkozijnen en tuindeur en deurpost. Opdekdeuren en deurposten 5 x verven. Plafond witten, muur ongeveer 20 m2 behangen met glasvlies, (of iets wat een gestuukte muur benaderd). Halletje: opdekdeur, voordeur schilderen en plafond witten. Trapgat behangen met glasvlies. Slaapkamertje met schuine wand: behangen en het plafond witten. Mogelijkheid bekijken om kastschot/wand te plaatsen. Ook wil ik graag het plafond van de overloop laten witten.

Vochtprobleem bij de voordeur oplossen

Het betreft een vochtprobleem bij voordeur, (regen)water loopt langs deurposten naar beneden en vervolgens over dorpel de gang vloer op. Ik denk dat de dorpel vervangen moet worden om dit probleem te verhelpen. Het betreft een stenen dorpel. Graag uw advies en een indicatie van de kosten om dit probleem te verhelpen.

Gevels verplaatsen

Ik wil graag weten wat het kost om de gevel van een rijtjes huis 3 verdiepingen voor. 10 meter hoog en 7 meter breed en 1 verdieping achter 2. 5 meter hoog en 7 meter breed met 2 meter te verplaatsen in baksteen plus fundering bekabeling stopcontacten. 7 aluminium kozijnen plaatsen 1 aluminium schuifpui alle kozijnen en de pui voorzien van geïsoleerd en warmte werend glas. Ook zou ik nog een 4e verdieping verdieping er op willen bouwen van 3 meter hoog 7 meter breed en 22 meter lang dakbedekking van hoogwaardige kwaliteit plaatsen plus een houten trap heel het huis de plafonds en muren stukken houten dakkapel verven 7 nieuwe deurposten 1 nieuwe voordeur en 6 nieuwe binnendeuren plaatsen nieuwe badkamer en nieuwe wc verwarmde vloer beneden plavuizen leggen beneden nieuwe keuken plaatsen en afwerken tegeltjes tegen de muur nieuwe cv ketel hoog rendement en de gehele bedrading en gasleidingen en water leidingen vernieuwen alle materialen worden door ons zelf ingekocht. Graag een offerte via mail.