Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor trapgat vergroten en trap plaatsen:

Trapgat vergroten en trap plaatsen

In onze nieuwe woning loopt er een steile houten trap van 65 cm breed en 120 cm lang naar de zolder. Graag willen we de trapgat vergroten van 120 cm lang naar 220 cm lang zodat er een luiere trap geplaatst kan worden. Ik zoek een partij die dit gat kan vergroten.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trapgat vergroten en trap plaatsen uit heel Nederland:

Trapgat vergroten

In mijn nieuwe woning zit een gat waarin een vlizotrap gemonteerd kan worden. Echter, dit gat is nu 83 cm bij 60 cm. Om er een houten vlizotrap in te kunnen plaatsen moet dit gat 100 bij 70 cm worden. Kunt u dat voor mij realiseren? Graag zsm.

Trapgat vergroten

Trapgat naar zolder toe verbreden, van 60 naar 90 cm.

Trap plaatsen en trapgat vergroten

Van de verdieping naar de zolder moet een simpele, niet te smalle, goed toegankelijk trap komen. De hoogte tussen verdieping en zolder is 3,525 meter. Gemeten van vloer tot vloer. Er is een trapgat maar deze moet waarschijnlijk vergroot worden.

Trapgat in een betonnen vloer vergroten

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan op 20 december de sleutel. We willen daar het huidige trapgat naar de zolder laten vergroten, zodat we daar een vaste zoldertrap kunnen gaan plaatsen. Het betreft een betonnen vloer. We willen ook laten bekijken of de vloer verstevigd dient te worden na het vergroten van het trapgat. We ontvangen graag uw advies en een offerte.

Zolder en bijkeuken verbouwen

Dak isoleren, aftimmeren, met bergruimte, stuken, radiator plaatsen, stopcontacten en lichtpunten aanbrengen, trapgat vergroten en afwerken. Bijkeuken systeem plafond verwijderen, nieuw plafond met spots. De keuken is ongeveer 360 bij 380 cm. Waterleiding uitbreiden en kraan plaatsen. Kleine boiler plaatsen in onderkast.

Trapgat vergroten en groter dakluik plaatsen naar het dakterras

Mijn dochter heeft een appartement uit bouwjaar 1924 gekocht met een groot dakterras. In de woonkamer loopt een erg steile trap naar een dakluik van 74 x 113 cm. We willen het trapgat laten vergroten tot 73 x 160 cm, zodat er een veilige trap geplaatst kan worden. Er moet een nieuw passend luik op, het liefst in polycarbonaat. Het is bijna zeker dat het dak van hout is. We willen onderzoeken of het financieel haalbaar is voor mijn dochter om dit uit te laten voeren. We ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie. Ze krijgt op 2 november de sleutel. Voor een prijsindicatie hebt u wellicht voldoende aan de foto's op Funda.

Trapgat vergroten voor nieuwe trap

Ik wil het trapgat naar zolder vergroten zodat er een vaste trap naar zolder geplaatst kan worden. Wat kost dit? De vloer van de zolder is van beton.

Verbouwing van een woning

Verbouwing van de trapopgang een woning: * het vergroten en meteen daarmee iets opschuiven van een bestaand trapgat. Ongeveer 2 m2 VBI 1e verdieping betonvloer zagen; * het inmeten, leveren en plaatsen van een dichte vuren trap met 1/4 draai onder, incl. 2 traphekjes boven en 1 leuning, wit gegrond; * het zagen van deuropening in 1/2 steensmuur en plaatsen kozijn + deur (naast een andere deur); * Aanbrengen en afwerken (stuken) van 3 wanden Y-tong (2 onder de nieuwe trap en 1 in verlengde). In totaal circa 22 m2. Het sloopwerk en afvoer wordt van tevoren door opdrachtgever gedaan. Er zijn foto's. Kunt u een richtlijn voor de kosten geven? We krijgen over drie weken pas de sleutel van de woning.

Trapgat naar zolder vergroten en vaste trap plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen. En waarschijnlijk een gedeelte van een niet dragende muur laten weghalen. Er is nu een vlizotrap dus er is al een gat wat verbreed moet worden. Het gaat om een betonnen vloer. De woning is van de woningbouw. Wat zou dat gaan kosten?

Trapgat vergroten

Het betreft het laten verplaatsen van een trapgat in een appartement uit 1951. De verdiepingsvoer bestaat uit een soort van stenen 'broodjes van steen" met daar overheen een laag cement.