Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor badkamermeubel op maat maken voor een nis:

Badkamermeubel op maat maken voor een nis

Wij krijgen op 1 februari de sleutel van onze nieuwe woning. We hebben al een installateur gevonden voor het renoveren van de badkamer en zoeken nu een meubelmaker die voor ons een badkamermeubel op maat kan maken. Er is in de badkamer een nis van 164 cm breed, links 37,5 cm diep en rechts 33,1 cm diep (daar zit een koof). Op die plek zit al een afvoer van de wastafel in de vloer, op 66 cm van de linkermuur en 3,5 cm vanaf de achterwand. De aanvoer van de wastafel zit op 62 cm hoogte in de achtermuur ter hoogte van de afvoer. We willen graag een modern wit badkamermeubel. Het liefst hebben wij een hangend badkamermeubel met meerdere lades aan de linkerkant en een deurtje aan de rechterkant. Ik weet dat dit heel erg weinig informatie is, maar is dit voor u genoeg om een grove inschatting te maken van de (minimale) kosten? We horen het graag.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamermeubel op maat maken voor een nis uit heel Nederland:

Badmeubel op maat laten maken

Wij willen graag een badmeubel op maat laten maken. Het zou een houten meubel moeten zijn met een witte ingebouwde wasbak, over een lengte van ongeveer 2 of 3 meter. De ruimte boven het meubel tot aan het plafond zouden we met een spiegel willen opvullen, over de breedte van het badkamermeubel. Kleur kranen: zwart of zilver. De exacte afmetingen hebben we niet want we hebben het huis net aangekocht en zitten er nog niet in. Een globale indicatie zou fijn zijn. In bijlage enkele afbeeldingen van hoe we het ongeveer zouden willen. Alvast bedankt!

Badkamermeubel voorzien van nieuw Formica

Ik heb een badkamermeubel van ongeveer 20 jaar oud waar ik op het blad nieuw Formica wil laten plakken. De maat is ongeveer 180 x 100 cm. Er moet een uitsparing in voor 2 wasbakken. Verder moet er ook een Formica plint worden geplaatst van ongeveer 180 x 20 cm. Ik heb nog geen Formica gekocht. Ik ontvang graag uw offerte. Ik stel uw bezoek op prijs.

Maatwerk badkamermeubel laten maken

Ik heb een kleine badkamer en wil graag een badkamermeubel op maat laten maken, zodat dit praktisch geplaatst kan worden en ook goede bergruimte bevat. Ik heb al een kraan aangeschaft. De lengte van het blad is ongeveer 100 cm en ik wil aan de voorzijde 2 tot 4 lades. De diepte van het meubel mag rond 45 cm of kleiner zijn. Ik wil links afzetruimte en rechts de wasbak. De muren zijn nu afgewerkt met betonstuc. Ik wil het meubel van hout en de wastafel in matwit of natuursteen. Ik ontvang graag uw offerte.

Badkamer vernieuwen

Ik wil mijn badkamer vernieuwen, de maat is 240 x 210 cm of 350 x 210 cm. De bestaande douche is 240 bij 210, deze willen we laten vernieuwen of we verbouwen de naastgelegen slaapkamer volledige ombouwen tot badkamer om de oude badkamer een andere functie te geven. Met toilet, badkamermeubel, dubbele wasbak, douche, vloer- en wandbetegeling. Ik weet nog niet zo goed wat we willen en wat de mogelijkheden zijn. Zou u (in onderling overleg) kunnen langskomen om de opties te doorlopen en een indicatie of offerte te kunnen opstellen?

Diverse vervangingen in de badkamer

Ik heb in mijn woning een badkamer van 128 x 136 cm en 238 cm hoog. Ik wil daar de komende maanden een kleine renovatie laten verzorgen. Ik wil de bestaande wasbak, spiegel, radiator en douchestang met douchekop laten verwijderen en afvoeren. Daarna laat ik in het douchegedeelte graag een Sansibar douchepaneel rvs monteren en een glazen douchewand die mooi aansluit op de licht aflopende tegelvloer. Het gaat om een easyclean douchewand van 75 x 200 cm met muurprofiel. Verder wil ik een Palermo designradiator horizontaal wit laten monteren met de maat 688 x 550 mm. Als laatste laat ik graag een badkamermeubel met wasbak en kraan monteren op de plek van de oude wasbak. Ik laat de ruimte hier graag even beoordelen en laat mij dan ook adviseren of dit alles haalbaar is. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor deze klus. Alle materialen zal ik zelf aanschaffen.

Badkamermeubel op maat laten maken

Ik wil een badkamermeubel op maat laten maken. Deze moet 116 cm breed zijn met een blad natuursteen, beton of teakhout. In het midden 1 ovale kom/wasbak. Daar onder 2 laden wit, 70cm breed. Het is de bedoeling dat deze in een nis wordt gemonteerd. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamermeubel Fiesta laten plaatsen

Ik wil graag een badkamermeubel laten plaatsen. Het gaat om badkamermeubel Fiesta van de Praxis. De maat is 189x85x49 cm met spiegel met ledverlichting, schakelaar en stopcontact. Bovenkast met deur en planchet. Keramische wastafel. Wastafelonderkast met 2 deuren en 3 laden. Ook moet er een kraan geplaatst worden in het meubel. Er zit nu een vaste wastafel.

Badkamermeubel op maat maken

Ik wil graag een badkamermeubel op maat laten maken. Breedte: 190 centimeter, hoogte: 55 centimeter en een diepte van 33 centimeter. Inclusief afvoergaten voor twee kommen. Blad en achterschot (30 a 40 centimeter hoog) van composietsteen. Lades graag hoogglans wit, 3 in de breedte, 2 hoog, 6 lades in totaal. Wat wij voor ogen hebben lijkt op de foto in de bijlage.

Badkamermeubel op maat maken en plaatsen

Ik ben op zoek naar een badkamermeubel op maat; - eiken ( of iets anders roodbruinbreed, 0. 45 of 0. 40 diep, hoogte ntb - zwevend of op pootjes -> ntb - 2 lades boven elkaar - opzet wastafel keramisch, evt half opdek 1;00 breed ( indien dit bestaat)

Badkamermeubel op maat maken

Voor ons nieuwbouwhuis willen wij een badkamer meubel op maat laten maken en laten bevestigen. (Grijze kleur). Lengte 210 cm, diep 40 cm. Vorm zoals op de foto van muur tot muur. NB: Gaat NIET om leidingen leggen/aansluiten!