Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Arnhem of directe omgeving.

2786 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: hang- en sluitwerk ramen en deuren van meerdere flats repareren, tussenwand plaatsen, kozijnen renoveren voor en achter, canexel door Durasid gevelbekleding vervangen, caravan bekleden met kunststof schroten, dubbel glas plaatsen, chalet met kunststof laten bekleden, kozijnen vervangen, houten kozijnen vervangen door kunststof, buitenkant van de stacaravan bekleden, vrijstaande stenen garage bouwen, taatsdeur plaatsen, binnentrap plaatsen, schuur met overkapping laten maken, schuur met prieel laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Arnhem:

Draairamen in de dakkapel vervangen

Wij zouden graag de 4 draairamen van onze dakkapel willen laten vervangen. Het houtwerk is namelijk verrot. Afmetingen, zelf gemeten. 2x links draaiend en 2x rechts draaiend 700x1130 mm inclusief hout.

Trapgat vergroten en trap plaatsen

In onze nieuwe woning loopt er een steile houten trap van 65 cm breed en 120 cm lang naar de zolder. Graag willen we de trapgat vergroten van 120 cm lang naar 220 cm lang zodat er een luiere trap geplaatst kan worden. Ik zoek een partij die dit gat kan vergroten.

Deel van het kozijn met houtrot vervangen

Een deel van het buitenkozijn is rot. Dit deel is ongeveer 30 cm breed bij 20 cm hoog.

Tuinhuisje laten repareren

De latten die het bitumen van het dak van het tuinhuis vasthouden zijn deels rot en zouden rondom vervangen moeten worden. Oppervlakte van het tuinhuis is ongeveer 10 m2. Goed bereikbaar.

Dakraam in de nieuwbouwwoning plaatsen

Ik wil een dakraam kopen en laten plaatsen. Onze woning is een vrij standaard nieuwbouwwoning. Ik wil het dakraam die met montage 500 euro kost. Het staat op de website. Ik weet niet wat de afmetingen zijn.

Horren monteren in of op kunststof kozijn

Graag laat ik 2 horren plaatsen, 1 hordeur en 1 raamhor op de slaapkamer. Ik moet ze nog wel even aanschaffen maar dat is zo gebeurd. Dus op maat moeten ze komen en geplaatst worden

Deurkozijn plaatsen en deur afhangen

Van een inloopkast weer een volwaardige 3e slaapkamer gemaakt. Moet alleen nog wel een kozijn plus deur geplaatst worden, we hebben enkel een uitsparing gemaakt in de gipsmuur die de vorige bewoner heeft geplaatst. Afmetingen uitsparing: 85 x 243 cm. Graag ook advies in de aankoop van materialen.

Onderdorpel met houtrot repareren of vervangen

Ik wil mijn huis laten schilderen, maar de onderdorpel aan de achterkant vertoont houtrot op een aantal plaatsen. Dit is al een keer gerepareerd. Graag ontvang ik advies en offertes met betrekking tot de mogelijkheden voor duurzame reparatie of vervanging.

Kattenluik verwijderen

Ik ontvang graag een offerte voor het verwijderen van een kattenluik in mijn achterdeur, vullen van het gat en het schilderen van de deur.

Raam vervangen door achterdeur

We overwegen om bij ons nieuwe huis het raam aan de achterkant van de garage te vervangen door een buitendeur. Het raam is naar schatting 1,60 meter breed en begint ongeveer 60 cm vanaf de grond. We zouden dan graag een deur willen met een driepunts slot en een raam erin, en glas aan de zijkant (omdat het huidige raam breder is dan een deur). We waren benieuwd naar de geschatte kosten van het plaatsen en de aanschaf van deur/kozijnen.

Storemax kast inmeten en monteren

Het gaat om een storemax kast (hoek met twee losse kasten) die mevrouw graag wil laten inmeten en monteren. De maten van de kast zullen rond de 2700 mm hoogte, 3230 mm breedte van het grootste stuk, 2800 mm voor het minst brede stuk van de hoekkast. En voor de twee losse kasten zijn de maten van hoogte gelijk (2700 mm) één losse kast is 1600 mm breed en de andere losse kast is 1880 mm breed, alles heeft een diepte van 600 mm.

Inbraakbeveiliging maken op deur

Wij willen onze voordeur graag wat beter beveiligen tegen inbraak. Het is een oude deur met glas en een oud pand. Wij denken in ieder geval aan speciaal glas wat heel moeilijk breekbaar is. Andere aanvullende dingen zijn ook welkom.

Zwevende trap plaatsen

De draagmuur is van Porotherm keramische blokken, we willen graag weten of een andere draagmuur noodzakelijk is. De keuze voor zwevende trap is van beton of van hout. Aantal treden zijn 17 stuks van 90 cm breed.

Trappen renoveren

Wij willen graag onze 2 dichte trappen laten renoveren, middels materiaal CanDo. Het gaat om 1 rechte trap en 1 trap met een 1/4 bocht naar links.

Houten taatsdeuren in staallook monteren

Ik wil 2 enkele houten steellook taatsdeuren met 3 glasvlakken laten maken en plaatsen in deuropeningen met formaat 900 bij 2750 mm op de begane grond van de hal naar de woonkamer en keuken.

TV-meubel op maat laten maken

Heer/mevrouw, Gaarne willen wij een offerte aanvragen voor een tvmeubel op maat. Specificaties - Zwevend model - Kleur: gebroken wit / creme (niet spierwit) - Mat (geen glans) Maten - Breedte: 210 cm - Hoogte: 35 cm - Diepte: 45 cm - 3 kastjes/lades van 70 cm - Middelste een kastje, met tussenschap - Buitenste lades Features - Softclose - Lades met klik systeem - Uitsparing voor kabels in middelste kastje aan de achterzijde Zijn er nog zaken die we vergeten? Of zijn er features die aan te raden zijn? Indien andere maten logischer lijken te zijn voor hetgeen wij willen, dan horen we het ook graag. Indien mogelijk offerte uitspecifceren op onderdelen, zodat we kunnen zien wat bijvoorbeeld "softclose" of "lades klik systeem" aan extra kosten met zich meebrengt. In afwachting van uw reactie, verblijf ik. Met vriendelijke groet, Stefan Leemans

Zolder opnieuw aftimmeren

Ik wil graag schrootwerk op zolder laten verwijderen, opnieuw aftimmeren waarbij aanbrengen van isolatiemateriaal.

Vliegenhor laten maken

Het gaat om n hor te plaatsen in een schuifdeur van 2 hoog en 1. 90 breed.. tussen 2 ramen op n balkon. De hor zou geplaatst, gemonteert moeten worden. Graag zou ik hiervan de levertijd van het plaatsen en prijs willen weten.

Aluminium taatsdeuren monteren

2 taatsdeuren tussen woonkamer en hal. Afmeting kozijn +/- 1. 90 meter x 2.60 meter. Aluminium met slank profiel (met glas)

Kattenluik verwijderen en deur herstellen

Kattenluik verwijderen en deur herstellen

Verlaagd plafond plaatsen

Wij zoeken met spoed een timmerman die bij ons een verlaagd plafond kan maken. De balklaag ligt er, er dienen latten aangebracht te worden om alles goed horizontaal te krijgen. Daarna kunnen er Agnes plafondplaten bevestigd worden. SPOED!!

Draairichting van ramen veranderen

Ik wil van 3 ramen de draairichting laten veranderen. De kozijnen zijn op de eerste etage en hebben een afmeting van ongeveer 120 bij 70 cm.

Klemmende voordeur repareren

Graag mijn voordeur herstellen die ik moeilijk dicht kan doen en piept bij het sluiten in appartementencomplex. Hij klemt.

Raam tijdelijk verwijderen voor een verhuizing

Graag zou ik een offerte willen aanvragen en eigenlijk willen weten of het mogelijk is om het hele kozijn er uit te kunnen laten halen voor een verhuizing vleugel/piano.

Vaste kast ombouwen tot open nis voor boeken

Een vaste kast die momenteel ingeklemd is tussen een schouw en een muurtje, wil ik graag laten uitbreken. Het moet een nis worden met planken. De kast is ongeveer 50 cm diep en moet tot het plafond worden open gebroken. Vervolgens de ontstane mis mooi afwerken (stuken, schilderen, planken plaatsen et cetera). Graag ontvang ik een offerte.