Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Arnhem of directe omgeving.

2759 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten raamkozijnen met dubbel glas plaatsen, canexel door kunststof vervangen bij een chalet, trappenhuizen opnieuw schuren en bekleden, keralit op de chalet aanbrengen, houten kozijnen in monumentale woning vervangen, stalen deur en stalen wand plaatsen, vervangen van kozijnen, dubbelglas plaatsen en kozijnen vervangen, taatsdeur en glazen wand plaatsen, kozijnen en glas laten vervangen, trappen maken en plaatsen, taatsdeur plaatsen, kozijnen vervangen, beschimmelde ramen vervangen, vaste trapconstructie naar zolder maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Arnhem:

Onderdorpel met houtrot repareren of vervangen

Ik wil mijn huis laten schilderen, maar de onderdorpel aan de achterkant vertoont houtrot op een aantal plaatsen. Dit is al een keer gerepareerd. Graag ontvang ik advies en offertes met betrekking tot de mogelijkheden voor duurzame reparatie of vervanging.

Kattenluik verwijderen

Ik ontvang graag een offerte voor het verwijderen van een kattenluik in mijn achterdeur, vullen van het gat en het schilderen van de deur.

Raam vervangen door achterdeur

We overwegen om bij ons nieuwe huis het raam aan de achterkant van de garage te vervangen door een buitendeur. Het raam is naar schatting 1,60 meter breed en begint ongeveer 60 cm vanaf de grond. We zouden dan graag een deur willen met een driepunts slot en een raam erin, en glas aan de zijkant (omdat het huidige raam breder is dan een deur). We waren benieuwd naar de geschatte kosten van het plaatsen en de aanschaf van deur/kozijnen.

Storemax kast inmeten en monteren

Het gaat om een storemax kast (hoek met twee losse kasten) die mevrouw graag wil laten inmeten en monteren. De maten van de kast zullen rond de 2700 mm hoogte, 3230 mm breedte van het grootste stuk, 2800 mm voor het minst brede stuk van de hoekkast. En voor de twee losse kasten zijn de maten van hoogte gelijk (2700 mm) één losse kast is 1600 mm breed en de andere losse kast is 1880 mm breed, alles heeft een diepte van 600 mm.

Inbraakbeveiliging maken op deur

Wij willen onze voordeur graag wat beter beveiligen tegen inbraak. Het is een oude deur met glas en een oud pand. Wij denken in ieder geval aan speciaal glas wat heel moeilijk breekbaar is. Andere aanvullende dingen zijn ook welkom.

Zwevende trap plaatsen

De draagmuur is van Porotherm keramische blokken, we willen graag weten of een andere draagmuur noodzakelijk is. De keuze voor zwevende trap is van beton of van hout. Aantal treden zijn 17 stuks van 90 cm breed.

Trappen renoveren

Wij willen graag onze 2 dichte trappen laten renoveren, middels materiaal CanDo. Het gaat om 1 rechte trap en 1 trap met een 1/4 bocht naar links.

Houten taatsdeuren in staallook monteren

Ik wil 2 enkele houten steellook taatsdeuren met 3 glasvlakken laten maken en plaatsen in deuropeningen met formaat 900 bij 2750 mm op de begane grond van de hal naar de woonkamer en keuken.

TV-meubel op maat laten maken

Heer/mevrouw, Gaarne willen wij een offerte aanvragen voor een tvmeubel op maat. Specificaties - Zwevend model - Kleur: gebroken wit / creme (niet spierwit) - Mat (geen glans) Maten - Breedte: 210 cm - Hoogte: 35 cm - Diepte: 45 cm - 3 kastjes/lades van 70 cm - Middelste een kastje, met tussenschap - Buitenste lades Features - Softclose - Lades met klik systeem - Uitsparing voor kabels in middelste kastje aan de achterzijde Zijn er nog zaken die we vergeten? Of zijn er features die aan te raden zijn? Indien andere maten logischer lijken te zijn voor hetgeen wij willen, dan horen we het ook graag. Indien mogelijk offerte uitspecifceren op onderdelen, zodat we kunnen zien wat bijvoorbeeld "softclose" of "lades klik systeem" aan extra kosten met zich meebrengt. In afwachting van uw reactie, verblijf ik. Met vriendelijke groet, Stefan Leemans

Zolder opnieuw aftimmeren

Ik wil graag schrootwerk op zolder laten verwijderen, opnieuw aftimmeren waarbij aanbrengen van isolatiemateriaal.

Vliegenhor laten maken

Het gaat om n hor te plaatsen in een schuifdeur van 2 hoog en 1. 90 breed.. tussen 2 ramen op n balkon. De hor zou geplaatst, gemonteert moeten worden. Graag zou ik hiervan de levertijd van het plaatsen en prijs willen weten.

Aluminium taatsdeuren monteren

2 taatsdeuren tussen woonkamer en hal. Afmeting kozijn +/- 1. 90 meter x 2.60 meter. Aluminium met slank profiel (met glas)

Kattenluik verwijderen en deur herstellen

Kattenluik verwijderen en deur herstellen

Verlaagd plafond plaatsen

Wij zoeken met spoed een timmerman die bij ons een verlaagd plafond kan maken. De balklaag ligt er, er dienen latten aangebracht te worden om alles goed horizontaal te krijgen. Daarna kunnen er Agnes plafondplaten bevestigd worden. SPOED!!

Draairichting van ramen veranderen

Ik wil van 3 ramen de draairichting laten veranderen. De kozijnen zijn op de eerste etage en hebben een afmeting van ongeveer 120 bij 70 cm.

Klemmende voordeur repareren

Graag mijn voordeur herstellen die ik moeilijk dicht kan doen en piept bij het sluiten in appartementencomplex. Hij klemt.

Raam tijdelijk verwijderen voor een verhuizing

Graag zou ik een offerte willen aanvragen en eigenlijk willen weten of het mogelijk is om het hele kozijn er uit te kunnen laten halen voor een verhuizing vleugel/piano.

Vaste kast ombouwen tot open nis voor boeken

Een vaste kast die momenteel ingeklemd is tussen een schouw en een muurtje, wil ik graag laten uitbreken. Het moet een nis worden met planken. De kast is ongeveer 50 cm diep en moet tot het plafond worden open gebroken. Vervolgens de ontstane mis mooi afwerken (stuken, schilderen, planken plaatsen et cetera). Graag ontvang ik een offerte.

Traptrede van open trap weer vastzetten

1 tree is uit onze trap naar de zolder los gekomen. Aan de wandzijde leunt deze enkel nog op een lange spijker. De binnenzijde aan de boomkant zit nog wel vast. Wij willen deze graag weer terug en vast laten zetten zodat de trap weer veilig kan worden gebruikt. Het betreft een open trap. De bewuste tree zit na de 2de knik bovenaan. De achterkant van de trap is op dit deel open en dus toegankelijk! Zie de bijlagen voor de fotos. Ik zou graag op korte termijn (lees dagen) de werkzaamheden willen laten uitvoeren.

Aluminium taatsdeur met slank profiel plaatsen

Een taatsdeur tussen de hal en de keuken Aluminium met slank profiel (met glas)

Kattentrap ontwerpen en plaatsen richting winkeldak

Graag wil ik vanaf het balkon een kattentrap plaatsen naar het dak van de winkel onder mij. Zelf wonen wij op de tweede verdieping, dus hij zal één verdieping naar beneden moeten (ongeveer 3 meter). Ik heb wat inspiratiefoto's toegevoegd, maar eigen ideeën zijn natuurlijk ook altijd welkom. Er zit ook een foto tussen van het balkon naar beneden. Het zou fijn zijn als de trap af en toe losgemaakt kan worden mocht dat nodig zijn. Materialen laat ik graag door de timmerman leveren.

Maatwerk badkamermeubels maken en monteren

Wij willen graag 2 badkamer meubels op maat laten maken voor 2 badkamers in ons nieuwbouwhuis. We willen graag hout met een betonnen wasbak. Geen greepjes maar greeplijsten. Een gedeelte open voor de handdoeken Liefst tot aan de grond om zoveel mogelijk opbergruimte te creëren. 1294 millimeter van muur tot muur (badkamer 1). 1380 millimeter van muur / vrije ruimte mag dus eventueel ook iets korter (badkamer 2). Inclusief de spiegel met spiegelverlichting en -verwarming. Tegels zijn al geplaatst, dus geen inbouw, maar opbouw kranen.

Stalen binnendeur en schuifdeur laten maken

De klant wil graag een offerte voor het maken van een stalen binnendeur en een schuifdeur (2 deuren). De hoogte van de ruimte is 265 centimeter, breedte voor deuren is 237 centimeter in totaal.

Binnendeur plaatsen/afhangen

Ik wil graag een nieuwe binnendeur laten plaatsen, monteren,afhangen

Stalen taatsdeuren of schuifdeuren plaatsen

Voor een en-suite afscheiding in de woonkamer zijn wij op zoek naar 2 stalen taatsdeuren met een 4-vlaks verdeling. De totale breedte van de 2 deuren samen is 1500 mm en de hoogte is 2750 mm. We willen schuifdeuren of taatsdeuren van aluminium met een slank profiel en helder glas. We ontvangen graag uw productinformatie en een prijsindicatie voor beide opties.