Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Arnhem of directe omgeving.

2923 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren, erkerbank en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Arnhem:

Resterende lijm van trap verwijderen

Ik wil graag de restende lijm van de trap af. Ik kan het niet eraf krijgen ik heb nu alles geprobeerd. Trap met 13 trappen. Zie foto

Kozijn met deur leveren en plaatsen

Plaatsen van een kozijn met deur in de galerijgang. Deur zonder slot en van glas voorzien (zie foto bestaande deur). Afmeting : breedte 102 cm hoogte 265 cm In overeenstemming met bestaande deur.

Raam in buitenmuur plaatsen, draagmuur

Wij zouden graag een raam in de woonkamer in een draagmuur willen hebben. Raam hoeft niet open te kunnen, gaat puur om de lichtinval. Raam gaat niet tot aan de grond lopen.

Onderdorpels kozijnen vervangen

Bij 2 houten kozijnen zijn de onderdorpels verrot en moeten vervangen worden. Daarna ook weer op kleur aflakken. Graag via zoon omdat ik zelf geen computer heb. Contactpersoon is René Zie foto's

Vervangen beweegbare deel van 2 draairamen (kozijnen zijn nog prima)

Door slecht onderhoud van de vorige bewoners van onze woning zijn twee draairamen verrot. Het kozijn werk is echter nog prima dus graag zou ik alleen het deel van het raam dat open kan willen vervangen door een kopie van het bestaande openslaande deel. Het gaat om twee ramen met de afmetingen 96,5 x 137,5. (foto's zijn bijgevoegd). Bij voorkeur volledig geschilderd installeren. Binnenzijde van het raam in het wit RAL 9010 en de buiten zijde in de volgende kleur; Sikkens Rubbol Sb Hoogglans voor buiten Grachtengroen Q0.05.10.

Klemmende tuindeur/tuin poort

Ik zoek een timmerman/ hovenier die mijn klemmende tuindeur/tuinpoort kan herstellen/vervangen. Het betreft een houten deur in midden in een houten schutting. Hij hangt iets scheef dus moet telkens opgetild worden om hem goed te kunnen sluiten.

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een dakraam laten plaatsen naast een kleine dakraam. De doorbraak moet nog gemaakt worden en zal waarschijnlijk 78 x 90 cm worden. We willen aluminium of kunststof kozijnen.

Tapijt trappen verwijderen en houten trap schilderen

Wij willen het tapijt in ons trappenhuis laten verwijderen + de lijmresten. Het hout onder het tapijt zouden we graag willen laten schilderen. Het gaat om twee trappen met ieder 1 bocht + twee keer een overloop in een oud pand (1896).

Draaiende delen vervangen van houten kozijnen en dubbelglas plaatsen

Ik wil graag mijn enkelglas van mijn ramen laten vervangen, maar ben bang dat het niet past in mijn huidige draaiende delen. Deze sluiten overigens ook niet meer goed. Ik ben opzoek naar een bedrijf wat mijn enkelglas kan vervangen voor dubbelglas en tevens mijn draaiende delen kan vernieuwen (of helemaal sluitend kan maken, met of zonder nieuw hang en sluit werk). Begane grond Bij achterdeur: - 60x101 - 42x110 - 70x23 Achtergevel woonkamer: - 167x182 - 41x128 - 41x22 Voorgevel woonkamer: - 52x152 - 153x152 - 38x104 - 38x18 Eerste verdieping Achtergevel kleedkamer: - 80x130 - 41x76 - 41x22 Achtergevel slaapkamer: - 167x130 - 41x76 - 41x22 Voorgevel badmaker: - 46x49 Voorgevel kantoor: - 46x50 - 57x142 - 57x142 Totaal aantal vierkante meter 14,5518

Dakraam met stormschade laten vervangen

Ik heb een klein kunststof dakraampje (bovenlicht) waar door de storm een gat in is geslagen. Deze moet verwijderd, afgevoerd en vervangen worden.

Klapraam maken in bestaand kozijn woonkamer

We willen graag een klapraam voegen in een bestaan kozijn. idee van een ‘boven raam’ die we als ventilatie kunnen open klappen. Het gaat om een zijraam van de woonkamer. Breedte is ongeveer 80 cm. Hoogte is ongeveer 175 cm. Een bovenraam van ongeveer 25 cm x 80 com is genoeg. Onder het klapraam is het gewoon een dicht raam

Traprenovatie: overzettreden plaatsen

We willen onze dichte trap (nieuwbouwwoning van 11 jaar) renoveren d.m.v. overzettreden te laten plaatsen. Het betreft een smalle trap (1e trede is 92 cm breed) met twee wendingen; zie foto. Er zitten antislip strips op de treden, het is niet van rubber maar een soort schuurplaklint. We weten niet of dit erop kan blijven zitten, of dat deze verwijderd dienen te worden. De trap heeft 14 treden. De materialen die nodig zijn om het te plaatsen hebben wij niet, de overzettreden kunnen wij zelf regelen als we daar aanwijzingen voor krijgen.

Schuifdeuren plaatsen

We hebben een woning welke 10 jaar oud is. Hierin zit in het midden van het huis een opgang naar de 1e etage en een bergkast. Beide deuropeningen zijn 1,0m breed en 2,60m hoog. Tussen de opgang en de kastdeuropening zit nog een stuk muur. Dit is ongeveer 75cm. De bergkast is afgesloten met een standaard deur. Wij willen graag dat de trapopgang wordt afgesloten vanwege warmte en geluid. De deur naar de trap zouden we graag doorzichtig hebben met veiligheidsglas. Wij willen graag een offerte incusief montage.

Kozijn van uitbouw vervangen

Houten achterkozijn/uitbouw (beetje serre-achtig) moet vervangen door stalen kozijn, veel glas, afmetingen 3,3x4 meter.

Trapleuning aanschaffen en plaatsen

Ik wil een offerte opvragen voor een trapleuning van de 1e naar de 2e verdieping. De huidige trapleuning van de begane grond is van hout dus het zal ook weer in deze stijl moeten komen. De trap heeft 2 maal een draai erin. De huidige trapleuning bestaat uit 1 geheel en heeft een ronding en vlak stuk. Waar moet de borstwering geplaatst worden? Binnen In welke uitvoering heb je interesse? Landelijk / klassiek In welke materialen heb je interesse? Hout Welk type trapleuning moet er geplaatst worden? Greep met muurbevestiging

Louvre kastdeuren op maat

Voor een 6 tal inbouwkasten willen wij louvre deuren plaatsen. Kasten zijn 3 stuks rond 160 hoog 80-100 breed, 1 x 160 hoog 40 breed, 1x lade formaat 80 breed 60 hoog en 1x 160 hoog 150 breed (schuif?)

Tiental kozijnen en deuren vervangen

We willen onze kozijnen vervangen, zowel binnen en buiten, inclusief deuren en ramen (HR++) mits dit nodig is. Het gaat om 13 houten kozijnen die vervangen moeten worden door een kunststof variant. 10 deuren, waarvan 2 buitendeuren. En ook onze kantel dakraam op zolder willen we laten vervangen. Werkzaamheden bevinden zich deels op bovenverdieping, dus moet er mogelijk een steigerbouw geplaatst worden. Tevens willen we graag advies over rolluiken en zonwering.

Het plaatsen van een nieuwe houten buiten achterdeur

ik zoek een deurenspecialist die de buitendeur aan de achterzijde van de woning kan vervangen. Ik wil graag dat in de nieuwe deur glas aanwezig is. De bestaande deur dient verwijderd te worden.

Kozijnen vervangen of reparatie vanwege houtrot

Aan de achterzijde van het huis (westkant) is houtrot aanwezig in de kozijnen van slaapkamer en badkamer. Materiaal is gelamineerd vuren, huis is opgeleverd in 1996. Onze vraag is of het zinvol is om dit te laten repareren, of over te gaan op kozijnen compleet te vervangen en evt kunststof kozijnen te laten plaatsen. Graag advies over de kosten en de (on-) mogelijkheden.

Kozijnen vervangen

Ik wil graag 4 kozijnen vervangen van 3.5 m bij 2 m . Deuren mogelijk ook vervangen.

Vervangen 4 deuren in stalen kozijn plus scharnier uit het kozijn

Ik zoek iemand voor het vervangen van 4 deuren in stalen kozijnen. Bij 2 deuren is het onderste scharnier eruit. Dus dit moet ook vervangen worden. Ook afvoeren graag.

Scharnieren van kunststof keuken buitendeur vervangen

Ik wil graag dat de buiten keukendeur 180 graden kan wegdraaien.; Heeft 3 kunststof scharnieren en kan nu niet helemaal open draaien.

Klapdeuren plaatsen

We willen voor de woonkamer een klapdeur laten plaatsen, de oude kozijn en deur liggen er al uit, en eventueel die andere standaard deuren vervangen.

Carport monteren

Onderstaande wil ik graag laten monteren. https://www.praxis.nl/tuin-buitenleven/tuinhuisjes-tuinopslag/carports/weka-carport-606-gr-1-5x3m/5653848

Plafond verlagen

Ik wil voor boven de eettafel graag een zwevend plafond met 5 hanglampen die hieruit komen. Het gaat om de situatie zoals bijgevoegde afbeelding. Afmetingen van het zwevend plafond zullen ongeveer 120 cm bij 60 cm worden maar dit is nader te bepalen. Tevens het hierin bevestigen en aansluiten van de 5 lampen (die van de afbeelding). Graag uit te voeren in week 31 of uiterlijk 32.