Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Arnhem of directe omgeving.

2655 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen vervangen met mogelijkheid tot uitbouw, zwart stalen taatsdeuren leveren en monteren, kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen, garage / berging laten bouwen, garage achter het huis bouwen, vervangen kozijnen voorgevel, stalen binnenwand met deuren plaatsen, wanden met deuren plaatsen, systeemplafond in een winkel maken, schuifdeur van staal en glas plaatsen, drie taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning, kozijnen en glas laten vervangen, schuifpui vervangen door twee ramen en een deur, stalen afscheiding met glas in woonkamer maken, stalen binnendeur en schuifdeur laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Arnhem:

Stalen binnendeur en schuifdeur laten maken

De klant wil graag een offerte voor het maken van een stalen binnendeur en een schuifdeur (2 deuren). De hoogte van de ruimte is 265 centimeter, breedte voor deuren is 237 centimeter in totaal.

Binnendeur plaatsen/afhangen

Ik wil graag een nieuwe binnendeur laten plaatsen, monteren,afhangen

Stalen taatsdeuren of schuifdeuren plaatsen

Voor een en-suite afscheiding in de woonkamer zijn wij op zoek naar 2 stalen taatsdeuren met een 4-vlaks verdeling. De totale breedte van de 2 deuren samen is 1500 mm en de hoogte is 2750 mm. We willen schuifdeuren of taatsdeuren van aluminium met een slank profiel en helder glas. We ontvangen graag uw productinformatie en een prijsindicatie voor beide opties.

Plafond verlagen

Ik wil graag het plafond van de woonkamer en de keuken verlagen. De oppervlakte is ongeveer 75 m2.

Klein dakraam vervangen

Ik wil op mijn zolderverdieping een klein dakraam laten vervangen. Het gaat om een Fenstro dakraam blank, afgelakt, van 45 x 55 cm zoals de Gamma die verkoopt. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Onderdorpel van een kozijn met houtrot herstellen of vervangen

Wij hebben aan de voorkant van ons huis een groot kozijn van ongeveer 150 cm breed. Daarin zit bovenin een raam en onderin een glaspaneel. De onderdorpel is flink aangetast door houtrot en moet gerepareerd of vervangen worden. Op het glaspaneel zit een aluminium strip met een kitrand. We willen daar nieuwe kit laten aanbrengen, in totaal ongeveer 2,5 meter. We willen de klus hier even laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Badkamermeubel op maat maken voor een nis

Wij krijgen op 1 februari de sleutel van onze nieuwe woning. We hebben al een installateur gevonden voor het renoveren van de badkamer en zoeken nu een meubelmaker die voor ons een badkamermeubel op maat kan maken. Er is in de badkamer een nis van 164 cm breed, links 37,5 cm diep en rechts 33,1 cm diep (daar zit een koof). Op die plek zit al een afvoer van de wastafel in de vloer, op 66 cm van de linkermuur en 3,5 cm vanaf de achterwand. De aanvoer van de wastafel zit op 62 cm hoogte in de achtermuur ter hoogte van de afvoer. We willen graag een modern wit badkamermeubel. Het liefst hebben wij een hangend badkamermeubel met meerdere lades aan de linkerkant en een deurtje aan de rechterkant. Ik weet dat dit heel erg weinig informatie is, maar is dit voor u genoeg om een grove inschatting te maken van de (minimale) kosten? We horen het graag.

Verlaagd plafond maken in bestaande woning voor keuken

Voor mijn keuken in een bestaande woning met een plafond hoogte van 2.65 meter ben ik op zoek naar een timmerman die een verlaagd plafond kan maken volgens bijgaande tekening. Hierin komt een inbouw-afzuigkap en we willen er verlichting / inbouwspots in bouwen. Ik zou graag een all in prijs willen weten voor het realiseren van een verlaagd plafond plus tijdsplanning.

Tuindeur plaatsen, inclusief sloten en afhangen

Wij zoeken een professionele timmerman die een nieuwe tuindeur wil vervangen, het hang- en sluitwerk wil aanpassen en de deur kan afhangen. De nieuwe deur heeft nieuw hang en sluitwerk, dat moet aangepast worden, zoals een slotgat in het kozijn.

Taatsdeur plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur laten plaatsen van glas met metalen frame.

Kast achter het knieschot laten maken

Ik wil een kast onder de knieschot laten maken aan de ene kant op de zolder. En laminaat vloer laten leggen. Dit alleen op de zolder. Afmetingen weet ik niet. Graag wil ik de kosten hiervan weten.

Kattenluik in houten achterdeur plaatsen

Ik wil graag een kattenluik in de houten achterdeur laten plaatsen in Arnhem. Het kattenluik hebben wij zelf aangeschaft echter de plaatsing dient professioneel te gebeuren. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn.

Taatsdeur tussen gang en woonkamer plaatsen

Ik wil graag tussen keuken en gang en tussen woonkamer en gang 2 x een kleine taatsdeur in het bestaande kozijn. Afmeting: 80 cm x 2 meter. Benieuwd naar de kosten! Aluminium met slank profiel (met glas). Ik heb houten verdiepingsvloeren.

Velux dakramen vervangen

Wij willen graag wat informatie over het vervangen en monteren van 2 Velux UK08 dakramen, met afmeting 134 bij 140 cm. De oude zijn aan vervanging toe.

Voorzetwand vervangen

In mijn slaapkamer - aan één kant - zou ik graag een geluidswerende wand geplaatst hebben. De huidige voorzetwand voldoet niet. Mijn voorkeur gaat uit naar een METAL STUD wand, omdat houten richels (die er nu staan) geluid geleiden. De wand is 2. 40 cm hoog en ongeveer 3 meter breed.

Stalen deur met glas plaatsen

Opening 1: 110 x 256 cm (als 1 deur) Taatsschanier Opening 2: 98 x 256 cm Dubbele deur (dus 2 x 49cm breede deuren) Normaal scharnier

Steile trap minder steil maken

Ik wil graag de trap naar zolder minder steil laten maken (zie foto's) want hij gaat nu recht omhoog. Er is ruimte om hem minder steil te laten maken maar is dit mogelijk? Of moet er een nieuwe trap geplaatst worden?

Voor- en achterdeur laten vervangen

Ik wil zowel de voor- als achterdeur vervangen. Dit betekend afhangen, maar ook bekijken wat vervangen moet worden omdat ik nu last heb van tocht e.d. Graag telefonisch contact.

Grenen vloer leggen en oliën en ensuite deuren plaatsen

Ik wil een grenen vloer laten leggen (zwevend), ongeveer 78m2 (netto). Het gaat om 3 aparte ruimten waarvan de woonkamer (voor en achter kamer) het grootst qua oppervlakte is. De vloer moet 1x geolied worden. Daarnaast willen we graag de ensuite deuren laten terugplaatsen. De laatste bewoners hebben de ensuite deuren eruit gehaald en dichtgemaakt, netjes afgewerkt met platen. Het is onduidelijk of de rails er nog ligt.

Binnenzijde dakkapel en tussenwanden afwerken

Wij zouden graag de binnenzijde van het dakkapel afgewerkt willen hebben. Er zijn bovendien twee kamers gecreëerd achter de dakkapel waarvan de wanden afgewerkt dienen te worden. De lengte van het dakkapel is 9,15 meter. De kamers zijn elk 4 meter breed, met een gang tussen de kamers door.

Plafond verlagen

Ik wil graag mijn plafond verlagen, ik ben er al mee bezig geweest. We hebben alle materialen in huis gipsplaten,spotjes, schroeven, draad etc. De balken zijn al in het plafond geboord, dus de balken en de latten hangen al in de plafond. Alleen de gipsplaten en de lampen moeten nog erin gezet worden... nou was mijn vraag? Hoe duur gaat dat kosten om de gipsplaten en de spotjes te bevestigen? Het gaat om ongv 25 vierkante meter. De woonkamer en de keuken. Ik zet er een foto bij van de balken (dit is alleen de keuken foto) de balken in de woonkamer zitten er ookal in.

Vaste hordeur monteren in een houten kozijn

Namens mijn zus Yvonne wil ik een offerte aanvragen voor het monteren van een vaste hordeur aan de binnenzijde van een deurkozijn in haar flat. Zij heeft daar last van muizen en de huidige hordeur is daar niet tegen bestand. Daarom willen wij een stevige hordeur gekocht met een aluminium stoofplaat aan de onderzijde. We laten die graag op maat maken, in elkaar zetten en op stevige wijze plaatsen. De oude deur laten we graag verwijderen en afvoeren. Verder willen wij met de vakman overleggen over de mogelijkheid om bij Gamma profielen en gaas te kopen en daarvan nog 2 horren op maat te maken en die voor de ramen te plaatsen. Horren met een standaardmaat passen daar niet. Wij ontvangen graag uw prijsopgave.

Draairichting van deuren laten omdraaien

Wij zouden graag de draairichting van 3 slaapkamerdeuren willen veranderen. Deze draaien momenteel naar buiten, wij zouden graag willen dat deze naar binnen draaien. Wij krijgen de sleutel van het huis 29 september. Daarna willen wij verbouwen.

Veluxraam vervangen

Het huidig Veluxraam (GGL 8) wil ik laten vervangen door een nieuwe (hetzelfde formaat). Plus afwerking raam aan binnen- en buitenzijde. Mocht dit bevallen, dan zou ik nog vier ramen willen laten doen.

Badkamerraam aftimmeren

Ons badkamerraam is met de bouw afgetimmerd met mdf. Dat is 6 jaar geleden. Nu is dit helemaal uit gaan zetten en moet het vervangen worden met beter materiaal wat goed gebruikt kan worden in vochtige ruimtes.