Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor houten schuur opknappen:

Houten schuur opknappen

Schuur in de tuin is een houten schuur. een soort gedeelde schuur met de buren. de houten balken rotten weg en zijn toe aan vervanging. gewoon een laagje verf gaat niet meer helpen. Ik wil graag een idee van wat de kosten van deze klus kunnen worden.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten schuur opknappen uit heel Nederland:

Stenen schuur bouwen aan huis

Wij hebben een houten schuur aan het huis vast, van ongeveer 10m2. Deze willen wij afbreken om hier vervolgens een iets grotere stenen schuur te realiseren. Dit gaat dan ongeveer 14m2 worden. Deel van de schuur is een toilet, wij willen in de nieuwe constructie ook weer een toilet laten terug komen, volledig afgewerkt betegeld etc.

Lekkage in de schuur verhelpen

Na het plaatsen van een houten schuur aan een stenen schuur is tussen de 2 schuren lekkage ontstaan. Er ligt een smalle strook dakbedekking over de het gedeelde waar de schuren tegen elkaar komen. Het water loopt onder de dakbedekking door naar de houten schuur op een houten dak met golfplaten en sijpelt door naden naar binnen. Dus loopt het onder de bitumen golfplaten. Mijn vraag is kan iemand met een brander de strook dakbedekking vast smelten/branden op de stenen schuur zodat er geen water meer onder door kan lopen? Dat is alles wat ik wil. Zo ja,wat zijn de kosten? Ik hoor het graag van u! correspondentie alleen graag per email !

Het vervangen van de dakbedekking van een bungalow

Ik zoek een dakdekker die de dakbedekking van een bungalow kan vervangen. Dit betreft een houten dak van 900 bij 900 cm wat bedekt is met bitumen. Dit wil ik laten vervangen door isolatiemateriaal en EPDM. Ook mag het dak van het schuurtje vervangen worden (200 bij 300 cm). De schuur hoeft niet geïsoleerd te worden.

veranda bouwen

Ik wil een houten veranda aan de gemetselde schuur laten bouwen, breedte 5,70 meter, hoogte 2,37 en diepte 3,00 meter. Mogelijk met hekwerk en paaltjes, etc. e.e.a. afhankelijk van de prijs.

Schuur vergroten

Mijn bestaande stenen schuur van 4x2 mtr wil ik vergroten met een houten skeletbouw naar 6x4 mtr. Een klein stukje fundering is aanwezig, maar er moet wel funderingswerk komen (beton met 2/3 palen).Vergunning is niet nodig. De schuur moet een nieuw dak krijgen, een lessenaarsdak. De oplevering (casco of compleet) is afhankelijk van de prijs. Ik zou het liefs voor de zomer deze klus uit laten voeren, maar ik begrijp als dat niet lukt. Als de prijs goed is, ben ik bereid om te wachten en het rond de herfst uit te laten voeren. Ik heb in principe geen haast.

Verzakking van de schuur herstellen: fundering aanleggen, tegels leggen en schuur weer opbouwen

Mijn houten schuur is verzakt, gaarne herstellen en een fundering aanleggen onder de schuur. Tevens de tegels naast de schuur ophogen. De schuur is ongeveer 3 m bij 3.5 m. In het midden verzakt het voornamelijk. De ene kant van de schuur is recht, de andere kant zakt weg. Ik heb bosgrond, zand. Graag de schuur weghalen, een fundering aanleggen en de schuur weer plaatsen. Het is op een camping, dus deze klus zou of voor 1 juli, of na 1 september uitgevoerd moeten worden.

Puntdak houten schuur (20m2) vervangen

De klus bestaat uit 3 delen: Houten dak van schuur vervangen, dakgoten vervangen en schuur waterpas zetten. Dak meet ongeveer 5 bij 4 meter. Bestaande dak planken en shingles verwijderen en afvoeren. Eventuele rotte delen van draagbalken repareren. Nieuwe houten dak planken plaatsen. Nieuwe dakbedekking plaatsen van bitumen golfplaten. Dakgoten vervangen aan beide kanten van het dak. Schuur is iets verzakt naar 1 kant (steeg kant) -> schuur weer waterpas maken.

Fundering plus vloer uitbouw

Wij willen een geïsoleerde sluis/ gang maken tussen het huis en nu nog schuur. Schuur wordt deels kantoor en er komt t.z.t. een badkamer in. Gaat nu eerst specifiek om een sluis en de fundering. De sluis zal 3 meter breed en ongeveer 9,5 á 10 meter lang zijn . De ondergrond bestaat uit veengrond en de vaste grondlaag zit op ongeveer 3 meter diep. Dus er moet eerst geheid worden. Graag ook advies of het beter is om een betonnen vloer of een houten vloer te leggen.

Uitbouw achterzijde woning van hout realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren in het huis dat we nieuw hebben aangekocht en waarvan we 1 juli de sleutel krijgen. De maten zijn circa 5-5,5 meter breed en 2 meter diep. We hebben een schetsje voor onszelf gemaakt met wat we zouden willen hebben. De uitbouw dient afgewerkt te worden. We willen graag een houten uitbouw met een brede, zwarte (hout of staal) schuifpui en ook houten afwerking met verticale houten planken. Fundering zal wel nodig zijn, ik denk dat heipalen niet nodig zijn, maar beton wel. Nu ligt er een terras. Vergunning is nog niet helemaal duidelijk of dit nodig is. We hebben nu een overkapping staan, deze moet gesloopt worden en daar is meldingsplicht bij nodig. We willen graag alles van A tot Z laten regelen: doorbraak, overkapping slopen, complete oplevering van uitbouw enzovoort. Elektra en leidingwerk is nodig, stucwerk graag apart op de offerte vermelden. De woonkamer en keuken zouden we dan waarschijnlijk ook gelijk willen laten stucen, in totaal met uitbouw erbij zal het ongeveer 10 x 10 x 2,5 meter hoog zijn. Aanbouw komt tegen de schuur, daar zit nu een deur in, deze moet verwijdert worden en dichtgemetseld (komt te vervallen). We willen zoveel mogelijk glas, dus grote raampartijen naast de schuifpui van grond tot plafond.

Aanbouw fietsenschuur zijkant huis

We willen een schuur voor de fietsen bouwen van 2x5 meter. Er moeten twee deuren inkomen. De voorkant en achterkant (de smalle kanten) moeten de deuren komen. Van de brede kanten is een kant ons huis, de andere kant is voor 2 meter de garage van de buren. Zodoende moet er nog 2+2+3 meter aan muren gebouwd worden. We twijfelen tussen een houten uitvoering (waarbij eerste deel wel beton is) of geheel steen (Metselen).

Partners

Partners van Casius