Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor schuurdeur plaatsen:

Schuurdeur plaatsen

Schuurdeur word over 2 à 3 weken geleverd en willen we dan graag laten plaatsen. Moet compleet geplaatst worden dus ingangen en slot graag.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuurdeur plaatsen uit heel Nederland:

Opening schuur verbreden voor motor

Mijn schuurdeur aan de achterkant van de schuur is te smal voor de motor. Graag zou ik de deur willen laten verbreden zodat ik zonder te tillen de motor in 1 keer de schuur in kan steken. Gaat om de volgende werkzaamheden: - Opening verbreden schuur - Nieuwe deur maken (uit 1 of 2 stukken) en afhangen - nieuw slot op deur plaatsen - oude deur afvoeren

Schuurdeur verbreden voor een motor

Willen graag de schuurdeur verbreden, dit ivm. plaatsen van een motor in de schuur. De deur moet minimaal 1.20/1.30 mtr breed zijn. Het gaat hier om een houten schuur. Tevens moet er een stevige en degelijke deur geleverd worden met een veiligheids slot.

Schuurdeur verbreden voor motor

Mijn schuurdeur aan de achterkant van de schuur is te smal om de motor fatsoenlijk er doorheen te krijgen. De motor moet schuin ingestoken worden doordat de achterom en het gangetje vrij smal zijn. Graag zou ik de deur willen laten verbreden zodat ik zonder te tillen de motor in 1 keer de schuur in kan steken. Deze mag van mij zo breed mogelijk. Als dat betekent dat de deur uit 2 delen bestaat, waar 1 deel vast gemaakt en losgehaald kan worden, vind ik dat prima. Het is een stenenmuur die gesloopt moet worden en uitgefreesd. Daarna kan het nieuwe kozijn met deur erin. Ik moet eerst het terras weghalen, deze is namelijk ongelijk waardoor het niet makkelijk lukt de nieuwe deur te plaatsen. De schuurdeur is nu van post tot post 105 cm, er kan maximaal nog 0,5 m bij. Afvoeren van oud materiaal hoeft niet perse.

Schuurdeur scharnieren vervangen

Door het verhuizen hebben verhuizers per ongeluk de schuurdeur gedeeltelijk uit de scharnier getrokken. Ik zou graag nieuw scharnieren willen laten plaatsen.

Vervangen van een schuurdeur

Graag laat ik een nieuwe deur plaatsen. De nieuwe deur is al aanwezig. De oude deur moet eruit en de nieuwe deur inhangen. Bij de nieuwe deur zit een los raam, deze moet er nog ingezet worden. De oude deur wil ik graag laten afvoeren.

Vervangen en plaatsen schuurdeur

Graag zou ik de schuurdeur willen laten vervangen (zie foto) en plaatsen voor een soortgelijke reeds geschilderde deur. Deze is inmiddels bijna vergaan aan de onderkant. Ik ben bij meerdere aanbieders offertes aan het aanvragen. Hopelijk hebben jullie een schappelijke prijs.

Schuurdeur verplaatsen naar dragende muur

Ik zoek een kozijnenspecialist die een nieuwe deur kan realiseren in mijn schuur. Ik wil de schuurdeur verplaatsen van de voorkant naar de zijkant. Dit is een muur die de balken draagt van de dakconstructie. Werkzaamheden zijn: - oude kozijn verwijderen en dichtmaken (metselen niet nodig) - nieuw kozijn zagen in dragende bakstenen muur. - metselwerk aanhelen -latei plaatsen - nieuw kozijn plaatsen - bestaande deur opnieuw afhangen. De vakman dient alle materialen mee te nemen

Schuurdeur vervangen en nieuwe plaatsen

Ik zoek een deurenspecialist die mijn bestaande schuurdeur kan vervangen. Het is een houten deur met draadglas. Dit zou ik willen laten vervangen door een houten deur met weer draadglas daarin. De bestaande deur dient verwijderd te worden. De houten kozijnen zijn nog in goede staat. De nieuwe deur zou ik eventueel zelf kunnen schilderen, maar dat bespreek ik graag met de vakman.

Deurkozijn vervangen in schuur

Wij hebben een nieuwe schuurdeur hangen maar willen graag het kozijn vervangen voor een HARD HOUTEN kozijn. De afmeting van het oude kozijn is circa 900 mm bij 2005 mm. Het gaat om het demonteren en plaatsen van het kozijn en het afhangen van de schuurdeur.

Schuurdeur verbreden voor een motor

Ik ben voornemens om een andere motorfiets aan te schaffen en die zal niet normaal door de huidige schuurdeur (90 cm breed) kunnen. Ik wil graag een bredere deur van ongeveer 1,20m laten plaatsen of bestaande deur met een 2e van 0,30m uitbreiden. De deuren bij voorkeur in dezelfde stijl als de huidige, zie foto's. De deur moet aan de linkerkant worden uitgebreid, waar nu het scharnier zit. Aan de binnenkant komt daar net naast het kozijn de elektra-kabel binnen, die zal verplaatst moeten worden. Er zal een stuk van de stenen muur weggebroken moeten worden en houten kozijn/omlijsting en plaat boven de deur vervangen.

Partners

Partners van Casius