Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor vervangen van keldertrap met leuning:

Vervangen van keldertrap met leuning

Ik zoek iemand voor het vervangen van de keldertrap (telt momenteel 8 treden) plus het aanbrengen van een leuning naast de trap. Het oude materiaal graag afvoeren door de vakman.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van keldertrap met leuning uit heel Nederland:

Keldertrap vervangen

Ik wil graag de keldertrap vervangen voor een nieuwe. Het gaat om een keldertrap met een draai naar links aan de bovenkant. Het trapgat is 0,84 m diep, 1,80 m breed en de hoogte van vloer tot vloer is 2,60 m. Graag wil ik een budgetvriendelijke basistrap het materiaal maakt niet uit. De huidige trap zou ik eventueel zelf kunnen verwijderen. De trap hoeft niet afgevoerd te worden, ik heb een container voor de deur staan. Graag ontvang ik een offerte inclusief materiaalkosten.

Keldertrap op maat laten maken

De keldertrap van onze woning, ruim 120 jaar oud, dient te worden vervangen. Deze dient op maat gemaakt worden. De trap zal van hout gemaakt moeten worden en zal ongeveer 4 a 5 meter lang moeten worden. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met de vakman te bespreken.

Kelder verbouwen

Wij zijn benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van het laten verbouwen van onze kelder van 3.1 x 4.7 meter groot. De kelder willen wij laten verbouwen tot een goed geïsoleerde en vochtvrije werkruimte. De werkzaamheden bevatten onder andere: - Het uitdiepen van de kelder met ongeveer 1 meter - Raampjes, elektra en een radiator plaatsen - Stuckwerk - De huidige keldertrap vervangen voor een nieuwe trap. Bij mijn weten is hier geen vergunning voor nodig.

Vuren keldertrap leveren en plaatsen

De oude keldertrap met krakende treden wil ik laten vervangen. De trap heeft 10 treden en loopt recht naar beneden, zonder draaiingen. De vakman dient een vuren houten keldertrap te leveren en te plaatsen.

Onderhoud in een oud huis

Begin juni betrekt mijn dochter een oud huis in de binnenstad waar verhuiswerkzaamheden moeten gebeuren: - buiten elektra aanleggen; - binnen schilderen/badkamer kitten; - kasten in elkaar zetten; - pannen en dak controle; - deuren en sloten controleren; - toiletkast ophangen; - lampen ophangen; - keldertrap veilig maken of vervangen ect. ect. Hebt u hier ruimte voor en wat is het uurloon? Graag z.s.m. bericht

Maatwerk keldertrap en garagedeuren leveren en plaatsen

Onze huidige keldertrap is kapot en moet vervangen worden.Wij zijn op zoek naar een vakman die de trap namaakt en plaatst. Ook de dubbele deuren in de garage zijn aan vervanging toe. Wij willen dezelfde houten deuren terug en zoeken ook hiervoor een vakman voor de levering en plaatsing. Wij ontvangen graag vooraf een prijsindicatie.

Keldertrap laten plaatsen

Voor een klant van ons bedrijf wil ik weten wat het kost om een keldertrap te laten vervangen, van 74 centimeter breed en 1.96 meter hoog. Het gaat om een open trap van merantie hout.

Keldertrap vervangen

Ik wil graag mijn keldertrap laten vervangen. De eerste 3 treden zijn recht, dan een hoek van 90 graden en rechts 9 treden. De hoogte is 2.1 meter, het liefst heb ik dat u eerst kom kijken. We hebben nu een houten trap, maar dat mag ook ander materiaal worden.

Keldertrap vervangen

Een trapje in de kelderkast (trapkast) met 4 treden moet vervangen worden.

Keldertrap en drempel voordeur plaatsen

Voor onze kelder willen wij een nieuwe keldertrap. Onze kelder is ongeveer 1,80 meter hoog en onze huidige trap heeft 10 treden. De drempel van onze voordeur is van een steensoort. Deze loopt aan de zijkanten een klein stukje omhoog, ongeveer 15 - 20 cm. In het midden onder de deur is de drempel gebroken zodat de tochtstrip van de deur geen nut heeft. De oude stenen drempel moet vervangen worden door een nieuwe houten drempel.