Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor houten betimmering op topgevels vervangen door keralit:

Houten betimmering op topgevels vervangen door Keralit

Wij willen de topgevels op de 2e verdieping van onze woning laten vernieuwen. Er zit nu hout op en we willen er Kealit op laten plaatsen. De topgevel aan de voorzijde is goed bereikbaar, maar aan de achterzijde moet een hangende steiger worden gebouwd, want het huis grenst aan het water. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna graag uw prijsopgave. De klus moet voor 1 januari zijn afgerond.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten betimmering op topgevels vervangen door keralit uit heel Nederland:

Benedenverdieping stukadoren van woning

Opdracht bestaat uit het geheel stuken van de beneden verdieping van een bestaande woning. Wanden moeten kaal gemaakt worden. Huidige muren hebben diverse soorten ondergond inclusief een houten betimmering tegen de muur. Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Vloeren afplakken Vierkante meter: 60

Zes dakopbouwen in Amsterdam Oost

Namens 6 bewoners en de VvE wil ik een offerte aanvragen voor het maken van een opbouw op onze woningen. We wonen allemaal in een dubbele bovenwoning uit bouwjaar 1920. We hebben een 3e en 4e verdieping. Op de 4e verdieping is een dakterras. Bij 3 woningen is de wens om een opbouw op het platte dak te maken, bij 3 andere woningen om een uitbouw van een façadedak te realiseren. Elke verbouwing moet een extra ruimte opleveren van ongeveer 40 m². Bij een eerdere renovatie is een houten betimmering die vergrijst aangebracht bij het dakterras. Wij denken qua uitvoering dat het fraai is om de buitenzijde in diezelfde stijl te laten maken. We hebben al onderzoek gedaan en de bouwbesluiten nagelezen. We denken dat met onze wensen aan de eisen van de bouwbesluiten te kunnen voldoen. We willen een afspraak maken met een aannemer die ervaring heeft in een dergelijke bouwklus voor een eerste stap.

Trapleuning en balustrade maken en plaatsen

Voor onze bestaande trap willen wij graag een trapleuning met staanders (hekwerk) laten maken. Het gaat om een rechte, stalen trap met houten betimmering.

Dakgootinspectie

Inspectie dakgoot of deze aanvervanging toe is. Zo ja, dan offerte voor 21 meter zinken dakgoot (in houten betimmering) incl. Verbindingen naar regenpijpen. Het is een hoekhuis, dus aan drie kanten dakgoot.

Toiletruimte renoveren

Wij willen onze toiletruimte laten verbouwen. We willen de wand- en vloertegels en een houten betimmering laten verwijderen. Ook een houten plafond moet er uit. Daarna willen we een nieuw plafond met verlichting en alle wanden en de vloer laten betegelen. We hebben nu een staand toilet en willen graag een hangend toilet. Ook een fonteintje willen wij vernieuwen. We willen een afspraak maken om de ruimte te beoordelen en in te meten. Daarna ontvangen wij graag uw offerte. Daarin mag ook een aparte post worden opgenomen voor de materialen. Wij hebben al een toiletpot gezien die we graag willen, de Aquazuro Livenza.

Renovatie van een plafond

Wij hebben de houten betimmering van een plafond verwijderd en willen daar nu glad stucwerk laten aanbrengen. Het gaat om ongeveer 40 m² op een ondergrond van holle steen. We ontvangen graag uw offerte. We willen deze klus rond eind oktober laten uitvoeren.

Zinken dakgoot vervangen

De zinken dakgoot dient te worden vervangen. Daar het een hoekhuis is zijn er 2 haakse koppelingen en zal de lengte ongeveer 25 meter zijn. De zinken goot ligt in houten betimmering, boekdelen.

Houten buitenmuren vervangen door metselwerk

De wanden van onze bijkeuken zijn nu opgebouwd uit een houten betimmering aan de buitenzijde, steenwol isolatie en daarop aan de binnenzijde gipsplaten op houten staanders. Wij overwegen om de houten betimmering buiten te laten vervangen door gemetselde muren. Het gaat om ongeveer 10 m². Er is als fundering nu een gestorte betonnen vloer. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen dan uw advies en een offerte.

Dakgoot achter vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de zinken dakgoot met houten betimmering aan de achterzijde van mijn woning. De lengte is ongeveer 4 meter.

Dakgoten vervangen

Mijn dochter woont in een vrijstaande woning waar de dakgoten in slechte staat zijn en mogelijk vervangen moeten worden. Het gaat om 2 rechte zinken goten van ongeveer 10 meter lang die in een houten betimmering zitten op de 2e verdieping. Ik laat de klus daar graag even beoordelen en ontvang namens mijn dochter dan uw offerte. Ik ben alleen 's-avonds via mijn vast lijn bereikbaar. Ik kan op mijn werk geen telefoon aannemen, maar u kunt mij wel mailen.

Partners

Partners van Casius