Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor houten betimmering op topgevels vervangen door keralit:

Houten betimmering op topgevels vervangen door Keralit

Wij willen de topgevels op de 2e verdieping van onze woning laten vernieuwen. Er zit nu hout op en we willen er Kealit op laten plaatsen. De topgevel aan de voorzijde is goed bereikbaar, maar aan de achterzijde moet een hangende steiger worden gebouwd, want het huis grenst aan het water. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna graag uw prijsopgave. De klus moet voor 1 januari zijn afgerond.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten betimmering op topgevels vervangen door keralit uit heel Nederland:

Toiletruimte renoveren

Wij willen onze toiletruimte laten verbouwen. We willen de wand- en vloertegels en een houten betimmering laten verwijderen. Ook een houten plafond moet er uit. Daarna willen we een nieuw plafond met verlichting en alle wanden en de vloer laten betegelen. We hebben nu een staand toilet en willen graag een hangend toilet. Ook een fonteintje willen wij vernieuwen. We willen een afspraak maken om de ruimte te beoordelen en in te meten. Daarna ontvangen wij graag uw offerte. Daarin mag ook een aparte post worden opgenomen voor de materialen. Wij hebben al een toiletpot gezien die we graag willen, de Aquazuro Livenza.

Renovatie van een plafond

Wij hebben de houten betimmering van een plafond verwijderd en willen daar nu glad stucwerk laten aanbrengen. Het gaat om ongeveer 40 m² op een ondergrond van holle steen. We ontvangen graag uw offerte. We willen deze klus rond eind oktober laten uitvoeren.

Zinken dakgoot vervangen

De zinken dakgoot dient te worden vervangen. Daar het een hoekhuis is zijn er 2 haakse koppelingen en zal de lengte ongeveer 25 meter zijn. De zinken goot ligt in houten betimmering, boekdelen.

Houten buitenmuren vervangen door metselwerk

De wanden van onze bijkeuken zijn nu opgebouwd uit een houten betimmering aan de buitenzijde, steenwol isolatie en daarop aan de binnenzijde gipsplaten op houten staanders. Wij overwegen om de houten betimmering buiten te laten vervangen door gemetselde muren. Het gaat om ongeveer 10 m². Er is als fundering nu een gestorte betonnen vloer. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen dan uw advies en een offerte.

Dakgoot achter vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de zinken dakgoot met houten betimmering aan de achterzijde van mijn woning. De lengte is ongeveer 4 meter.

Dakgoten vervangen

Mijn dochter woont in een vrijstaande woning waar de dakgoten in slechte staat zijn en mogelijk vervangen moeten worden. Het gaat om 2 rechte zinken goten van ongeveer 10 meter lang die in een houten betimmering zitten op de 2e verdieping. Ik laat de klus daar graag even beoordelen en ontvang namens mijn dochter dan uw offerte. Ik ben alleen 's-avonds via mijn vast lijn bereikbaar. Ik kan op mijn werk geen telefoon aannemen, maar u kunt mij wel mailen.

Dakgoten en betimmering vervangen

Alle dakgoten zijn lek waardoor houten betimmering en delen van de boei en windveren vervangen moeten worden van zowel huis als garage. Huis stamt uit 1936, maar heeft vrij moderne uitstraling. Vraag is of we met hout of kunststof (Polytech) moeten vervangen (ook qua esthetiek). Uit diverse offertes blijkt weinig prijsverschil. We kunnen eventueel aantal foto's scannen en doormailen. De afmetingen kan ik nu niet aan komen maar kan ik via de mail sturen.

Houten voorgevelbetimmering vervangen

De houten betimmering aan voorgevel dient (gedeeltelijk) vervangen te worden. Meerdere plankdelen zijn verrot en schilderwerk (2014) laat los. De houten delen dienen vervangen te worden, eventueel inclusief schilderwerk. Graag laten wij ons adviseren in de nodige werkzaamheden/materialen. Er dient wel een steiger / hoogwerker nodig te zijn (rond 10 meter hoog).

Buitenmuren van een aanbouw stuken

Bij een pand waarvan ik het beheer doe, wordt binnenkort de houten betimmering van een aanbouw op de begane grond verwijderd. Daaronder zitten gemetselde muren van ongeveer 30 m². We willen die graag laten voorzien van glad en waterdicht stucwerk. Het hoeft niet esthetisch fraai te zijn. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Dakgoten met houten betimmering vernieuwen

De houten betimmering om de dakgoot heen is verrot. Deze moet vervangen worden. Gaat om ongeveer een lengte van 7 meter. Eventueel een meerprijs voor het vervangen van de goot zelf.

Partners

Partners van Casius