Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Apeldoorn of directe omgeving.

1758 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage als bijgebouw bouwen, vaste steiger plaatsen rondom het huis, garage of berging in de tuin bouwen, garagebouw: garage laten bouwen, huidige garage vergroten, aluminium stacaravan met kunststof laten bekleden, deuren vervangen door pendeldeuren, yogaruimte maken in de tuin, deur en deurkozijn laten plaatsen, bestaande garage vervangen, stalen schuifdeuren laten plaatsen, kunststof klapdeuren laten plaatsen, aluminium taatsdeuren plaatsen, oude schuur vernieuwen, pendeldeur met panelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Apeldoorn:

Lundia maatwerk schuifdeuren monteren

Wij willen een vrijblijvende offerte ontvangen van 2 Lundia maatwerk schuifdeuren. (Lars wit) klassieke deuren. Graag inclusief inmeet en montageservice. Er moet eerst worden bekeken of bevestiging van de rail aan bovenzijde mogelijk is. Omdat er beperkt ruimte is. De 30% kortingsactie geldt momenteel. En willen hier gebruik van maken als de offerte naar wens is. Afmetingen globaal: 240 cm. hoogte en 190 cm. en 90 cm. breed. Er hangt nu nog een rail zoals te zien is op de foto. Interieur is niet van toepassing.

Twee trappen bekleden met tapijt

Ik wil graag 2 houten trappen laten voorzien van tapijt. Het gaat om 1 dichte trap en om 1 open trap. Beiden hebben een draai naar links en 14 treden. Ik heb nog geen tapijt uitgezocht. Ik ontvang graag uw offerte.

Zachtboard plafonds vervangen en stucen

Wij hebben een huis gekocht in Apeldoorn die aan het eind van de maand wordt opgeleverd. Het huis dat wij hebben gekocht is gebouwd in de jaren vijftig en heeft op de eerste etage nog zachtboard plafonds. Deze zouden wij (onder andere in verband met brandveiligheid) willen vervangen door een gipsplaten plafond. Het gaat om een oppervlakte van circa 45 m2, verdeeld over 3 slaapkamers, een badkamer en een hal. Daarna de plafonds glad stuken.

2 binnendeuren inmeten en monteren

Ik wil graag 2 binnendeuren gaan vervangen. Ik zoek een vakman die de deuren kan opmeten en na levering kan plaatsen. Ook moet er bij 1 deur nieuw glas in het bovenlicht worden geplaatst. Het gaat om opdekdeuren. Ik ontvang graag uw offerte.

Stompe deur afhangen

Afhangen 1 stompe deur inclusief glas plaatsen.

Kozijn met taatsdeuren en glaspanelen plaatsen

Wij wonen sindskort in een oude woning en zijn die aan het verbouwen. We hebben er al nieuwe openslaande tuindeuren in laten zetten. Aan de andere kant van de kamer willen we tussen de keuken en kamer graag een stalen kozijn laten plaatsen met taatsdeuren en aan de zijkanten glaspanelen. We willen een verdeling met 4 glasvakken. We willen de deuren op dezelfde hoogte als de tuindeuren, omdat we dit optisch mooi vinden. Dat zou betekenen dat er aan de bovenzijde ook nog een 'bovenlicht' met glas komt. De opening is 260 cm hoog en 295 cm breed. We laten de klus hier graag even beoordelen en krijgen dan ook graag uw advies.

Storemax kast monteren

Ik wil onze storemax hangkast (3m) laten installeren. Moet bevestigd worden aan schuine wand. Dus er moet nog bevestigingsbalk komen. Kastdeuren, rails en schuine wand clips hebben we.

Badframe maken

Er is een zitbad gekocht die los in de badkamer moet staan. Vraag is voor een ombouw van latwerk dat los op de vloer staat en de mogelijkheid heeft om op de kant gezet te worden. Zitbad maat is 105 x 100.

Houten betimmering op topgevels vervangen door Keralit

Wij willen de topgevels op de 2e verdieping van onze woning laten vernieuwen. Er zit nu hout op en we willen er Kealit op laten plaatsen. De topgevel aan de voorzijde is goed bereikbaar, maar aan de achterzijde moet een hangende steiger worden gebouwd, want het huis grenst aan het water. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna graag uw prijsopgave. De klus moet voor 1 januari zijn afgerond.

Dakraam plaatsen in afgetimmerd dak

Ik wil graag een dakraam plaatsen van 110 x 110 cm. Het gehele dak is afgetimmerd met asbest. Het puin kan ik zelf afvoeren.

Aanbrengen tussenwand met kozijn en deur

Het betreft hier het maken van een zolderkamer. Er moet een scheidingswand met deur worden gemaakt en verschillende afdeklatten met schuinewand geplaatst.

Carport maken

Carport met polycarbonaat dak 3 x 5 m. Offerte inclusief alles (bouwen en plaatsen).

Zolder aftimmeren

Het plaatsen van schotten op zolder. De zolder is 7,1 meter bij 4,5 meter de aftimmering is voor 1 x 7,1 meter en 2 x 4,5 meter daarnaast nog 2 x 1,5 meter. De hoogte van de aftimmering is ongeveer 1,2 meter. Daarnaast eventueel een extra kamer maken op zolder.

Terrasoverkapping plaatsen

Ik heb een terrasoverkapping gekocht van 6 meter breed en 3 meter diep en wil die hier graag laten plaatsen. Er moeten 3 staanders worden geplaatst. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Klussen in huis laten uitvoeren

Ik wil graag een nieuwe deur laten ophangen in een slaapkamer. Twee loszittende deurklinken laten vastmaken. De deur van het tuinhuisje kan niet meer in het slot, waarschijnlijk hangt de deur wat scheef. Een raamuitzet van het zolderraam laten vastmaken. Een paar nieuwe planken laten bevestigen bij het schuurtje. Het betreft bevestigingsmateriaal, planken op de dakpannen en aan de zijkant tussen het schuurtje en de dakpannen. Een nieuwe achterkant in de keuken, ik denk dat er hardboard zit tot aan het plafond (er zitten keukenkastjes aan bevestigd). Door vocht is dat stuk losgelaten boven de kastjes. Ik denk dat het hele hardboard eruit moet of het gedeelte van de gootsteen tot aan het keukenkastje laten maken. De deur is het belangrijkst, er zit nu helemaal geen deur in.

Vlizotrap naar zolder vervangen

Oude vlizotrap moet vervangen worden. Gat bak is 120 bij 69 cm. Met oude bak erin 115 bij 65 cm. Plafond hoogte 250 cm. De bestaande trap is 280 lang, 3 delig.

Voordeur plaatsen

Ik heb een nieuwe voordeur met 1-puntsslot. Graag slotgat in nieuwe voordeur frezen inclusief voorplaatfrezing. Graag ruimte voor dagschoot frezen in deurkozijn en sluitplaat monteren op deurkozijn. En een bijzetslot frezen in en monteren op deur en kozijn.Het is een nieuwe voordeur dus graag ook de scharnieren frezen. Geen brievenbus. Graag uw offerte hiervoor.

Wielen en lagers van de aluminium schuifpui vervangen

De deur naar de tuin is een beetje scheefgezakt in onze schuifpui. Er moet waarschijnlijk een nieuwe set loopwagens gemonteerd worden. Op het moment loopt de deur erg zwaar.

Timmerwerk: deurtje voor kleine vliering maken

Gedetailleerde omschrijving: In ons nieuwe huis is een kleine vliering. Wij willen hier graag een deurtje / luikje voor (ongeveer 1 meter breed). Liefst voor eind juli. Eventueel later is mogelijk. Alle dagen/tijdstippen mogelijk. Plaats: Apeldoorn.

Stompe binnendeuren met beslag afhangen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het inmeten, op maat maken, afhangen, en beslag montage voor 2 stompe binnendeuren met glas in lood (door ons zelf te bestellen via de Gamma webshop: Lotte met glas in lood Versa, stomp, inclusief glasmontage, totale kosten voor 2 deuren en bezorging €944). Voor wat betreft het op maat maken: het gaat om maatwerk, we wonen in een oud huis en geen kozijn is standaard/recht. Beslag schaffen we zelf aan, montage ervan moet meegenomen worden in de offerte. Er is geen tochtvaldorpel nodig. Graag ontvangen we de prijs op basis van 2 deuren.

In doorgangen taatsdeuren plaatsen

Wil graag 1 keer dubbele taatsdeuren in een opening van 160 x 201 cm. En 1 keer grote taatsdeur in een opening van 120 x 201 cm. De openingen moeten nog gemaakt worden. De vloer is beton, zonder vloerverwarming. Aan de bovenzijde is een doorgang een betonnen latei die is afgewerkt met een houten balk. De andere doorgang is met een stalen balk, ook afgewerkt met hout. We zijn geïnteresseerd in aluminium met slank profiel (met glas). We zijn nog met een verbouwing bezig, dus dit staat gepland voor oktober of mogelijk iets later.

Tussenwand plaatsen

In verband met het splitsen van 1 slaapkamer in 2 slaapkamers, zijn een aantal werkzaamheden gewenst in mijn huis voorafgaand aan verhuizing: - Plaatsen van een metalstud binnenwand (75 mm) a 10 m2; - Plaatsen van een binnendeur (deurposten zitten nog in de wand, zie onderstaande info); - Inkorten van een (basic) inbouwkast om een doorgang te creëren vanaf de deur de slaapkamer in. Van belang om te weten is dat er oorspronkelijk sprake was van 2 slaapkamers, die door de vorige bewoners van het huis zijn gecombineerd tot 1 slaapkamer. Ik wil die situatie nu weer ongedaan maken en er dus weer 2 slaapkamers van maken. Ik wil graag een deur plaatsen op precies dezelfde plaats waar voorheen een deur heeft gezeten. De deurposten van die deur zijn nog aanwezig, daartussenin is destijds een wand geplaatst, welke dus weer verwijderd dient te worden. Ik zal zelf voor een passende deur zorgen. In de bijgevoegde plattegrond heb ik geprobeerd een en ander te illustreren; de te plaatsen binnenwand staat vermeld, de plek waar de deur moet worden geplaatst (tussen de bestaande deurposten) en het gedeelte van de inbouwkast dat ingekort moet worden om zo een doorgang te creëren naar de slaapkamer. Graag verneem ik uw beschikbaarheid, de prijs van de werkzaamheden en de verwachte doorlooptijd van de werkzaamheden. Mocht u niet alle bovenstaande werkzaamheden kunnen uitvoeren dan hoor ik graag in welk gedeelte van de werkzaamheden u wel zou kunnen voorzien. Op 11 juli krijg ik de sleutel van de woning. Voor die tijd kan in overleg met de huidige bewoners gekeken worden. Het werk moet 11 en 12 juli uitgevoerd worden. Mocht u vragen hebben ter verduidelijking of zelf een inschatting willen doen in het huis, neem gerust contact met mij op. Bij voorbaat hartelijk dank!

Verlaagde plafonds met inbouwspots laten maken

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en die wordt naar verwachting begin februari 2018 opgeleverd. Wij willen daar in de woonkamer met keuken, hal en badkamer verlaagde plafonds laten maken. We willen tevens ingebouwde dimbare LED-spots in de woonkamer. De woning is 11,80 x 5,10 meter groot. In de keuken zit al een verlaagd plafond boven het kookeiland. De woonkamer meet 7 x 5,1 meter, de keuken 4,5 x 2,81 meter, de hal 116 x 4,5 meter en de badkamer 2,20 x 2,90 meter. We willen rachels met stucplaten die worden glad gestuukt en daarna met latex worden afgespoten. We willen graag een all-in prijs ontvangen voor de totale klus, inclusief afmontage van de spots. De hoogte van het verlaagde plafond moeten we even in overleg bepalen.

Open en dichte trap bekleden

Goedenmiddag Hoeveel gaat het kosten om een dichte en open trap in huis te laten bekleden. Het gaat om een standaard trap

Overkapping verplaatsen

In onze tuin bevindt zich een overkapping van 310 cm diep en 510 cm breed. Deze zit met 6 palen vast in de grond (beton). Graag willen wij de overkapping verplaatsen naar de achterkant van onze tuin. De overkapping betreft geen standaard bouwpakket, maar is door de vorige eigenaar zelf in elkaar gezet.