Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Apeldoorn of directe omgeving.

1794 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: overkapping realiseren, 2 trappen dicht maken en op 1ste etage (schuif) deuren monteren, voordeur inclusief kozijn vervangen, vervangen kozijnen/pui, trapbekleding renoveren, ventilatierooster in de schuifpui aanbrengen, vervangen kozijnen, kozijnen vervangen incl HR++(+), dakraam/dakramen, stalen binnendeur maken, stalen deuren monteren, vervangen van trap, harmonicadeuren op maat installeren, vlizotrap vervangen, dichte trap met balustrade plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Apeldoorn:

Timmerklussen in huis

Het gaat om het wegwerken van een buis door er een voorzetplaat (als het kan granol) voor te plaatsen. De buis is ongeveer 330 cm lang. En ook wil ik een plafond in de meterkast laten maken van ongeveer 90 bij 55 cm.

Slot in de binnendeur laten zetten

Ik wil graag een slot in mijn binnendeur (slaapkamerdeur) laten zetten. Ik heb al het materiaal in huis. Er moet een gat voor het sleutelgat in de deur worden gemaakt.

Slaapkamerdeur vervangen door schuifdeur

Ik heb een slaapkamer waarvan de deur niet volledig open kan nadat ik mijn nieuwe bed erin zal plaatsen Ik wil daarom van de deur die er nu in zit graag een schuifdeur maken met rails. Is dat mogelijk... Kunnen jullie dat en wat zijn de kosten hiervan Verder heb ik op dit moment een wand met legschappen maar eigenlijk zou ik hier ook deurtjes voor hebben.. Kunnen jullie een keer met me meekijken ?

Voordeur meten en installeren

Ik wil graag een nieuwe voordeur. Deze wil ik laten opmeten en monteren.

Schuurdeur en kozijn maken en vervangen

Wegens een te smalle opening (de scooter past er niet door) moet er een nieuwe schuurdeur komen. De nieuwe maat is ongeveer 103 cm breed en de hoogte 200 cm. Tevens moet er een nieuw kozijn omdat de nieuwe deur 20 cm breder wordt dan de bestaande deur. Dit betekent dat er in een halfsteens kozijn moet worden geslepen. Er is geen latei aanwezig in de huidige situatie. Aangezien de deur aan een brandgang grenst, moet deze wel volledig dicht zijn en naar binnen draaiend. Foto's zijn van huidige situatie.

Aluminium kozijnen door houten kozijnen vervangen

Ik zoek een kozijnenspecialist die een aantal kozijnen kan vervangen door houten kozijnen inclusief HR++ glas. Alle kozijnen moeten op de begane grond geplaatst worden. In de bijlage staan de benodigde maten. De woning waar het werk moet plaatsvinden is goed bereikbaar.

Dubbele hordeur monteren

Ik wil graag een dubbele hordeur laten installeren Bruijnzeel 700 serie

Traprenovatie uitvoeren

Ik wil mijn trap laten renoveren met vinyl en/of overzettreden. Het gaat bij elkaar om 14 treden. Ik zorg zelf voor het materiaal, hoeveel kost het om uit te laten voeren?

Carport plaatsen

Graag wil ik tegen de zijmuur van mijn woning een carport plaatsen ter bescherming van mijn auto tegen een enorme lindeboom naast mijn huis Afmetingen zijn ong. 4 mtr lengte en 3 mtr breedte

Extra buitendeurslot monteren

Ik wil op mijn buitendeur een insteekbijzetslot met dubbele pen laten monteren. Het slot heb ik al gekocht.

Houtwerk raam dakkapel vervangen

Raam (h x b = circa 100 x circa 80 cm) in dakkapel 2de verdieping heeft houtrot (onderste deel). Indien mogelijk deel vervangen, anders een nieuw raam. Dubbel glas is 12 jaar oud. Géén lekkage, glas handhaven. Afspraken maken vóór 1 mei, uitvoering tussen 15 juni en eind juli 2018.

Vervangen plafond na waterschade

Ik vermoed dat het plafond gips is, of mogelijk zachtboard. Het plafond (ongeveer 9 m2) heeft waterschade gehad en ik ben ervan overtuigd dat deze vervangen moet worden. De verzekering heeft gevraagd om een gespecificeerde offerte toe te sturen om te kunnen bekijken of ze de kosten hiervoor goed zullen keuren. Mijn vraag is het maken van een gespecificeerde offerte en het uiteindelijk repareren van het plafond zelf. De kamer met waterschade is volledig leeg.

Verrotte windveer vervangen

De windveer aan de westzijde van de woning met een lengte van 237 cm is half verrot en die moet vervangen worden. Het is bereikbaar vanaf een plat dak.

Schuifdeur maken onder een schuin dak

Ik zou graag een schuifdeur krijgen onder een schuin dak, zoals jullie beschrijven in het stappenplan op de site. Ik heb over de breedte gezien ongeveer 9 meter aan dak waar ik een schuifdeuren zou willen. In de bijlage foto's van het dak waar ik de schuifdeuren graag wil. Wie de materialen inkoopt in overleg, wat u het handigst vind.

Oude voordeur vervangen door nieuwe

Ik wil graag onze voordeur laten vervangen. De nieuwe deur is reeds in ons bezit. Het betreft een Cando deur met glas in lood raam. Het gaat dan om hang, sluitwerk en montage.

Inmeten en afhangen stompe deur

Inmeten en afhangen stompe deur in woonkamer.

Taatsdeuren plaatsen

Ik wil graag in de woonkamer een afscheiding maken tussen de woonkamer en de uitbouw. De tussen ruimte is 4 m breed waar ik taatsdeuren tussen wil zetten van 180 x 310. Dus de tussenruimte verkleinen. Graag ontvang ik een offerte. Aluminium met slank profiel (met glas)

Vaste zoldertrap maken

Ik wil graag een vaste zoldertrap laten maken boven, waar de trap van beneden naar boven nu zit. Trapgat moet gemaakt worden in de houten zoldervloer. Er moet een leuning bij en hekwerk op de zolder. Het wordt een rechte trap. Of die open of dicht wordt hangt een beetje van de prijs af. Er staat nu nog een gangkast bij het geplande begin van de trap, die is straks weg. Mevrouw zit in het buitenland, op 2 maart is ze in Nederland. Zou fijn zijn als er dan iemand kan komen kijken voor de maatvoering enz. Uitvoering moet dan in juli geschieden, dan is Mevrouw voor langere tijd in Nederland.

Vlizotrap monteren

Onze huidige vlizotrap moet vervangen worden. De oude vlizotrap is verbogen en uit elkaar gestort. Het plafond is ongeveer 2,20 meter hoog ongeveer. Het puin mag door de vakman worden afgevoerd.

Flexxfloors op trap leggen

Ik wil mijn trap laten bekleden met flexxfloors PVC, stootborden en trapprofielen. Het gaat om een trap met 12 treden en 13 stootborden. Graag hoor ik wat de prijs zal zijn om dit te laten leggen. Graag via email, telefonisch ben ik nauwelijks bereikbaar.

Houten eettafel kleiner maken

Wij hebben een tafel van 2.20 meter lang. Die willen wij 20 cm korter laten maken en het liefst ook 10 cm lager. De tafel is gemaakt van kersenhout.

Trap renoveren en laminaat leggen

Ik wil graag een trap laten bekleden met flexxfloors inclusief stootborden en trapprofielen. 12 treden, 13 stootborden, dichte trap met draai. Graag offerte via mail.

Lundia maatwerk schuifdeuren monteren

Wij willen een vrijblijvende offerte ontvangen van 2 Lundia maatwerk schuifdeuren. (Lars wit) klassieke deuren. Graag inclusief inmeet en montageservice. Er moet eerst worden bekeken of bevestiging van de rail aan bovenzijde mogelijk is. Omdat er beperkt ruimte is. De 30% kortingsactie geldt momenteel. En willen hier gebruik van maken als de offerte naar wens is. Afmetingen globaal: 240 cm. hoogte en 190 cm. en 90 cm. breed. Er hangt nu nog een rail zoals te zien is op de foto. Interieur is niet van toepassing.

Twee trappen bekleden met tapijt

Ik wil graag 2 houten trappen laten voorzien van tapijt. Het gaat om 1 dichte trap en om 1 open trap. Beiden hebben een draai naar links en 14 treden. Ik heb nog geen tapijt uitgezocht. Ik ontvang graag uw offerte.

Zachtboard plafonds vervangen en stucen

Wij hebben een huis gekocht in Apeldoorn die aan het eind van de maand wordt opgeleverd. Het huis dat wij hebben gekocht is gebouwd in de jaren vijftig en heeft op de eerste etage nog zachtboard plafonds. Deze zouden wij (onder andere in verband met brandveiligheid) willen vervangen door een gipsplaten plafond. Het gaat om een oppervlakte van circa 45 m2, verdeeld over 3 slaapkamers, een badkamer en een hal. Daarna de plafonds glad stuken.