Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Apeldoorn of directe omgeving.

1807 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 10x bergingsdeuren vervangen tbv vve, 4 seizoenen pui plaatsen, vervangen rot kozijn + opknappen alle kozijnen huis, veranda realiseren met plexiglas dak, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, trappen realiseren, deuren en kozijnen plaatsen 5 stuks, dakraam plaatsen en doorbraak maken, houten kozijnen en ramen vervangen door kunststof, onderdorpel buitendeur, schuifdeur en raam vervangen door natuurstenen dorpel, zachtboard plafond laten vervangen, vervangen kozijnen, zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Apeldoorn:

Plafond repareren na lekkage

Er is lekkage geweest in kleine kamer 1 verdieping, 3 x 4 mtr; 2 gips platen van 3mtr breed , bij 60 cm, deze zijn na de lekkage verwijderd en moeten nu vervangen worden. randen kitten en vlak maken, plafond opnieuw witten. 1 Wand met opnieuw behangen worden 4 x 2,20 mtr. 2 plafond plinten weer ophangen.

Steile trap vervangen

Momenteel hebben we een redelijk steile trap naar de eerste verdieping. De huidige trap heeft een bovenkwart. Ik wil graag weten wat de mogenlijkheden zijn voor een minder steile trap met zowel een bovenkwart als een onderkwart. Doordat het verlaagde plafond in de hal beneden er uit is, hebben we meer ruimte gekregen. De trap loop tussen 2 draag muren deze mogen en kunnen niet weg. Onderaan de trap zit een deur deze mag weg.

En suite deuren plaatsen

Ik zou graag een en-suite deur willen laten maken de maten hiervan zijn 214 cm hoog, 130 cm breed, 7 cm dik. Dit wil ik graag in een bestaande situatie waarbij de en-suite deur terug gezet moet worden door middel van een hangsysteem. (Bijgaand stuur ik een voorbeeld mee van de oude en-suite deur en een foto van de bestaande situatie waar de nieuwe en-suite deur geplaatst moet worden). Het gaat dus om het maken van een nieuwe en-suite deur en het plaatsen ervan.

Gat in betonnen plafond boren voor 2 Solatubes diameter 35 cm

Betreft een nieuwbouw woning die nog gemaakt moet worden. Aannemer wil deze niet plaatsen. We willen deze tubes plaatsen in de aanbouw van 2,4 m met een plat dak. Het dak bestaat uit kanaalplaat vloer van 200 mm met bitumen dakleer.

Dakraam voor badkamer plaatsen

Ik wil graag een 78 x 98 cm dakraam laten plaatsen (lengte badkamer/schuin dak 3 m). Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Trap bekleden

Wij willen graag de trap renoveren. De trap is van hout en heeft 13 trede. Het is een dichte trap met 1 hoek. We weten nog niet met welk materiaal we de trap willen bekleden

Reparatie traplaminaat

Van onze trap zijn 7 traptreden beschadigd. Mogelijk kunnen deze gerepareerd worden. Dat moet beoordeeld worden. Ik wil dat graag beoordeeld hebben en dan een offerte ontvangen. Graag op korte termijn.

Verzakking van de schuifpui herstellen

Aluminium Alcoa schuifpui (2004) is aan het verzakken. Laat iets regen in aan onderzijde. Wellicht ook vervangen borstels of rubbers. Het zijn 2 panelen van 1,60 bij 2 meter per paneel. Graag een offerte.

Schuifdeur plaatsen

De naar binnen draaiende draaideur bij een kleine kamer wil ik vervangen door een schuifdeur’

Schuurdeur plaatsen

Schuurdeur word over 2 à 3 weken geleverd en willen we dan graag laten plaatsen. Moet compleet geplaatst worden dus ingangen en slot graag.

Zwarte opdek binnendeur plaatsen

Ik wil graag een zwarte binnendeur van cando it laten plaatsen. (Opdekdeur)

Vervangen van keldertrap met leuning

Ik zoek iemand voor het vervangen van de keldertrap (telt momenteel 8 treden) plus het aanbrengen van een leuning naast de trap. Het oude materiaal graag afvoeren door de vakman.

Vaste trap plaatsen

Ik wil een vaste trap naar zolder laten plaatsen. Er is nu een vlizotrap aanwezig. Een nieuw trapgat dient gemaakt te worden. De verdiepingsvloer is van hout.

Ophangsysteem van de vlizotrap repareren

De trap hangt nog op één veer. De tweede veer is losgekomen. Dit wensen wij te laten repareren.

Een dubbele poortdeur vervangen

Ik zoek een hovenier die een dubbele openslaande houten poort deuren kan vervangen door kunststof deuren. Daarnaast zou de schuurdeur wellicht ook vervangen mogen worden. Ik bespreek graag met de vakman wat de exacte werkzaamheden zijn.

Windveren en deklijsten vervangen door trespa

Graag ontvangen wij een offerte voor het vervangen van onze windveren en daklijsten. Ik schat dat een schuine kant 6 meter is (x4) en ook voor schuur 3 meter (x4). Onder hout op 1 zijde moet vervangen worden. Vervangen voor andere kleur TRESPA.

Tuinhuis reparatie

Tuinhuis onderkant bij de deur is rot, daar moet een gedeelte van vervangen worden. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Herstellen van schuifdeuren serre

We hebben 2 grote aluminium schuifdeuren in de serre, die allebei niet vlot meer over de onderrail willen schuiven. Ook het slot in 1 van de deuren geeft problemen. Het kost ontzettend veel moeite om de schuifdeur te openen. Hopelijk kan dit voorgoed hersteld worden.

Trap renovatie

Ik wil onze houten rechte binnentrap laten vernieuwen. Er ligt nu vloerbedekking, dat gaat eraf en er komt dan iets nieuws voor terug. Ik laat mij hier graag over adviseren.

Monteren van een velux uitzettuimelvenster

Graag een offerte voor het monteren van een velux uitzettuimelvenster maat 78*98 cm.

Dakraam vervangen

Dakraam is 70 bij 90 cm en moet vervangen worden. Nr is velux GGL 304 3000. Ik ben ook benieuwd wat het kost voor enkele maten groter te laten vervangen.

Dorpel schuur vervangen

De dorpel van mijn schuurtje moet worden vervangen. Ik wil graag advies over de mogelijke materialen en offertes over de prijzen.

Dolle zoldertrap repareren

Volgens mij is het een Dolle Zoldertrap die niet meer gemaakt worden. De trap is verder prima, maar de veren schieten eruit als we luifel naar beneden doen. Inmiddels is ook de rechter schroefhaak afgebroken. Heb gisteren geprobeerd deze te herstellen maar werkt nog niet geweldig. Graag vernemen wij of u de trapbevestiging kunt repareren en wat de kosten hiervan zijn: Lengte = 110 cm 107 Breedte = 70 cm Plafondhoogte = 240 cm

Kattenluik in binnendeur plaatsen

Ik wil een kattenluik in een binnendeur laten plaatsen. Betreft de deur van de woonkamer naar de trap.

Vlizotrap vervangen met wenteltrap

Momenteel hebben wij een vlizotrap naar de zolder toe. Deze moeten vervangen worden door een wenteltrap die open is. Hiervoor moet een nieuw gat gecreëerd worden en moet het gat van de vlizotrap dicht gemaakt worden. Ook moet het afzuigsysteem verlegd worden middels een flexibele buis. Het geheel dient netjes afgewerkt te worden.