Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Gelderland.

2420 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen alle kozijnen en deuren, twaalf binnendeuren plaatsen, binnendeuren afhangen, tiental kozijnen en deuren vervangen, raamkozijnen vervangen, kozijnen vervangen, bestaande vaste vlizotrap veranderen naar ene nieuwe dubbelkwarttrap, brandwerende deur plaatsen in horeca zaak, houten kozijnen vervangen, nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas, vlizotrap leveren en monteren, trap plaatsen, vervanging van 4 deuren en kozijnen binnenshuis, trapgat in betonvloer, zinken bekleding op houten balken aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Gelderland:

donderdag 14 november 2019

Louvre kastdeuren op maat

Voor een 6 tal inbouwkasten willen wij louvre deuren plaatsen. Kasten zijn 3 stuks rond 160 hoog 80-100 breed, 1 x 160 hoog 40 breed, 1x lade formaat 80 breed 60 hoog en 1x 160 hoog 150 breed (schuif?)
zaterdag 9 november 2019

Deur en kozijn plaatsen

Op zolder deurkozijn plaatsen en deur afhangen. Er zit geen deur in, alleen een opening. Er moet een houten kozijn en een houten standaard deur in komen. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief de materialen.
donderdag 7 november 2019

Tiental kozijnen en deuren vervangen

We willen onze kozijnen vervangen, zowel binnen en buiten, inclusief deuren en ramen (HR++) mits dit nodig is. Het gaat om 13 houten kozijnen die vervangen moeten worden door een kunststof variant. 10 deuren, waarvan 2 buitendeuren. En ook onze kantel dakraam op zolder willen we laten vervangen. Werkzaamheden bevinden zich deels op bovenverdieping, dus moet er mogelijk een steigerbouw geplaatst worden. Tevens willen we graag advies over rolluiken en zonwering.
zaterdag 2 november 2019

Reparatie traplaminaat

Van onze trap zijn 7 traptreden beschadigd. Mogelijk kunnen deze gerepareerd worden. Dat moet beoordeeld worden. Ik wil dat graag beoordeeld hebben en dan een offerte ontvangen. Graag op korte termijn.
donderdag 31 oktober 2019

Aftimmeren overkapping plus aanbrengen Electrabel en lichtpunten

Ik zoek een timmerman voor het Aftimmeren van een reeds geplaatste overkapping buiten ook het lijstwerk moet nog gedaan worden. (Zie foto’s) Daarnaast moeten er licht- en electra punt(en) aangebracht worden.
woensdag 30 oktober 2019

Garagedeur vervangen door pui met ramen en deur

Een automatische garagedeur vervangen voor een kozijn met 1 deur. Kozijn dient half om half te zijn. Oftewel onderzijde afgedicht, bovenste helft glas.
maandag 28 oktober 2019

Reparatie stalen kozijn binnendeur

Wij hebben twee binnendeuren met stalen kozijnen waarvan de slotgaten zijn beschadigd. Bij één is het staal gedeeltelijk uitgebroken en bij de ander verbogen/ingedeukt. Als dit op een nette manier te repareren is ontvangen wij graag een offerte. Zie ook beide foto's.
zaterdag 26 oktober 2019

Dakramen vervangen in leien dakbedekking

Ik heb 2 dakramen die vervangen moeten worden. Het is de maat van een Velux UK08. De oude ramen zitten in een leien dak. Is dat een probleem voor jullie, want je hebt speciaal gereedschap nodig om de leien rond het raam los te krijgen? Hoor graag van u wat uw prijs is voor deze 2 ramen. Graag zou ik hetzelfde type raam en hetzelfde materiaal van het kozijn (aluminium/ houten strips) willen hebben. Graag zou ik het binnenwerk afgetimmerd hebben na plaatsing van de ramen. Of ik de oude dakramen afgevoerd wil hebben ligt aan de prijs.
vrijdag 25 oktober 2019

2 binnendeuren afhangen

De tussenmuur tussen 2 kamers en suite is met schroten betimmerd. Deze schoten moeten verwijderd worden; daarna 2 cando binnendeuren afhangen aan weerszijden van de schuifdeuren. Ik weet zelf niet wat er achter deze schroten zit, dit is een verassing, het is wel de bedoeling dat hier een en ander terecht komt.
dinsdag 22 oktober 2019

Boeideel vervangen

het hout van de boei van mijn chalet aan de voorkant dient gerepareerd te worden. Deze in ongeveer 3.5/ 4 m. Het nieuwe van hout. De oude plank voeren wij zelf af.
zondag 20 oktober 2019

Twee Velux dakramen op zolder plaatsen

Graag 2 dakramen van 114 x 118 cm plaatsen. Ramen en benodigdheden zijn al gekocht.
donderdag 17 oktober 2019

Het plaatsen van een nieuwe houten buiten achterdeur

ik zoek een deurenspecialist die de buitendeur aan de achterzijde van de woning kan vervangen. Ik wil graag dat in de nieuwe deur glas aanwezig is. De bestaande deur dient verwijderd te worden.
zondag 13 oktober 2019

Een tweedehands buitendeur inhangen

Ik overweeg mijn voordeur te vervangen. (Huidige is best lelijk en heeft enkel glas.) Ik kan me geen gloednieuwe voordeur veroorloven, dus ga ik voor een tweedehands. Graag huidige slot hergebruiken. Hoeveel zou het inhangen kosten? (deurpost is in goede staat. huis is van 1960. afmetingen huidige deur: 204 bij 93 cm. tweedehands deur zal bijgeschaafd moeten worden)
zaterdag 12 oktober 2019

Ombouw meubel voor tv en haard

We willen een ombouw laten maken voor elektrische haard (aanwezig) en tv. De tv komt boven de haard te hangen. Afmetingen ongeveer 235 x 125 x 20 cm.
donderdag 10 oktober 2019

Twee trappen bekleden

Ik wil 2 rechte betontrappen bekleden met hout. De trap van de begane grond naar de 1e verdieping heeft 17 treden, en de trap van de 1e verdieping naar zolder heeft 16 treden. Graag een offerte hiervoor.
woensdag 2 oktober 2019

Houten binnentrap realiseren

Ik laat een garage met 2 lagen maken, nu wil ik een houten trap laten maken. Ik heb tekeningen, maar er moet wel iemand op locatie komen die de maten opneemt en de situatie even bekijkt. Het plafond is 2.70 m hoog. Er zitten balken in het plafond die afgekort kunnen worden. Het gat heb ik nog niet gemaakt, omdat ik nog niet weet welke afmetingen de trap moet hebben.
zondag 29 september 2019

Verzakking van de schuifpui herstellen

Aluminium Alcoa schuifpui (2004) is aan het verzakken. Laat iets regen in aan onderzijde. Wellicht ook vervangen borstels of rubbers. Het zijn 2 panelen van 1,60 bij 2 meter per paneel. Graag een offerte.
woensdag 25 september 2019

Kozijnreparatie op verschillende plekken

Ik heb houtrot aan diverse (circa 5 plekken) dorpels en stijlen. Ik durf niet te zeggen of het mogelijk is alleen de plekken te behandelen of dat de gehele kozijnen eruit zouden moeten. De afmetingen durf ik echt niet te zeggen. Als het in zijn geheel eruit zou moeten, ook graag afvoeren en dan zou ik hardhouten kozijnen ervoor terug willen. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 23 september 2019

Louvredeuren op maat laten maken

Het betreft een set van 2 louvredeuren. Hoogte van de deuren 175,8 cm. breedte van 1 deur 25. Graag leveren met een kader van 3 cm waar de deuren in opgehangen kan worden. Totale breedte kader is (2 x 25)+(2 x 3)= 57 cm. Hoogte kader is 178,8 ( 175,8 voor de deur en 3 cm dikte van het kader)
vrijdag 20 september 2019

Houten regen afdakje repareren en afwerking kozijn binnenkant vervangen

Het hout van het regen afdakje is verrot geraakt. Ik zou dit graag gerepareerd willen hebben. Afdakje zit aan zijkant huis op 5 a 6 meter hoogte, is ook te bereiken vanaf dak. De afwerking gedeelte van ons kunststof kozijn is het hout verrot geraakt, deze willen we vervangen door hout maar liefst met kunststof plankjes.
zondag 15 september 2019

Vijf binnendeuren met kozijn plaatsen

Er moeten 5 binnendeuren geplaatst worden met kozijn. De oude kozijnen en deuren zijn er al uit. Een deur is van de badkamer, graag ontvang ik advies wat voor materiaal daar het geschiktst voor is. De maten zijn ongeveer 2,10 meter x 84 cm. Ik denk aan het materiaal hout. Wat zou dit ongeveer kosten?
zondag 15 september 2019

Trap bekleden

Ik heb een gesloten trap met 2 x kwart draai, en 12 treden. Het is nu geverfd, en ik wil het met kunststof, PVC of laminaat laten bekleden. Het is een houten trap. Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 12 september 2019

Schuifdeur plaatsen

De naar binnen draaiende draaideur bij een kleine kamer wil ik vervangen door een schuifdeur’
zaterdag 7 september 2019

Schuurdeur plaatsen

Schuurdeur word over 2 à 3 weken geleverd en willen we dan graag laten plaatsen. Moet compleet geplaatst worden dus ingangen en slot graag.
woensdag 4 september 2019

Louvredeuren op maat laten maken

Ik wil graag 2 open Louvre deuren (links + rechts) van gebruikt steigerhout laten maken . Hoogte: 260 cm Breedte: 30 cm

Partners

Partners van Casius