Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Gelderland.

2402 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: serie-matige Houtskelet Chaletbouw (eerst 1 daarna mogelijk 22), dakraam plaatsen, losstaande houten schuur met serre/veranda, terrasoverkapping realiseren, vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen), 6 kozijnen en 2 deuren vervangen voor kunststof, houten kozijnen vervangen, kozijnen en ramen in de erker vervangen, vervangen kunststof kozijnen voor hout, klompenhok aan nieuwbouw, vernieuwen van kozijnen incl dubbele beglazing, vliering op zolder laten maken, vervangen binnen deuren (8 stuks), balkondeuren en kozijnen vervangen, vide afsluiten met brandwerend glas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Gelderland:

donderdag 2 juli 2020

Pergola met tuinschommel constructie van hout

Foto's heb ik online gevonden. In de eerste foto heb ik de wenselijke afmetingen toegevoegd. De constructie moet sterk genoeg zijn voor een schommel/klimtouw en een hangmat te kunnen bevestigen. (Als 7,15 meter te lang is om met 3 palen te overbruggen heb ik nog wel een alternatief om de middelste twee steunpalen met een meter ertussen te hebben bijvoorbeeld) Aan het einde van deze constructie willen we de schutting er ook extra stevigheid mee geven. (die is een beetje scheef gewaaid.) Soort hout graag advies, ik zie in voorbeelden meestal douglas hout.
dinsdag 30 juni 2020

Trap naar zolder plaatsen

Trap naar zolder met 16 stappen. Maten ongeveer l-b-h 320-100-290. Simpele functionele dichte houten trap plaatsen. Huis van 2005. Bovenkwart links.
dinsdag 30 juni 2020

Raam verwijderen en gevel dichtmaken

Het slaapkamerraam op de begane grond van 2,5 bij 3 meter wil ik graag verwijderen en de gevel geïsoleerd dichtmaken. Ik ga graag in overleg met vakman over het faciliteren van het materiaal en het juiste isolatie materiaal.
vrijdag 26 juni 2020

Dakraam verplaatsen, dichten, dakdoorvoer enz

Verplaats 1 dakraam op zolder van de achterzijde naar de voorzijde en maak het dakgat dicht. Verplaats 1 dakraam van de achterzijde op de eerste verdieping naar de zolder aan de voorzijde en plaats een nieuw Veluxraam in het oude dakgat. Vervang 1dakraam aan de achterzijde op de eerste verdieping door een nieuw veluxraam. Verwijder 1 klein dakraam aan de achterzijde op zolder en dicht het dakgatr. Verplaatst/vervang de mechanische ventilatie naar de voorzijde met dakdoorvoer. Maak oude ventilatie dak doorvoer dicht. Repareer/vervang ontluchting afvoer badkamer in het dak aan de achterzijde. Verder dient alles weer netjes afgewerkt te worden. Mechanische ventilatie en de nieuw te plaatsen dakramen zijn tegen de tijd op locatie.
woensdag 24 juni 2020

Gevelbekleding vervangen

We hebben nu een geisoleerde gevel met bekleding van kunststof (met houtkern). Het gaat alleen om de kunststof bekleding. Deze moet nu vervangen gaan worden. De totale gevel meet 3,50 meter hoog x 7,00 meter breed waar nog 3 ramen vanaf gaan dus ik schat het muuroppervlak op 14 a 15 m2.
maandag 22 juni 2020

Gesloten erkerdak slopen en glazen kozijndak-constructie op aanbrengen

Ik wil het gesloten plafond van een driehoekige houten erker openbreken en er een glazen dak van laten maken. Het is een driehoekig dak van ongeveer 3,30 meter x 3,30 meter x 2,80 meter. Momenteel bestaat het uit een houten plafond met bitumen en aan de binnenzijde gestuct. Bestaande dak van deze erker slopen en afvoeren en maatwerk-kozijnconstructie (punt?) met dubbel glas maken en aanbrengen als nieuw (punt?)dak van bestaande erker. Mogelijk een kozijnbalk in het midden waardoor er een soort punt ontstaat welke tegen de gevel leunt ? Graag advies van de timmerman ivm afwatering, vorm, etc.
zaterdag 20 juni 2020

Trapleuning plaatsen

Het betreft het plaatsen van een leuning bij een reeds bestaande spiltrap met 10 treden. Ik hoor graag wat dit kost.
woensdag 17 juni 2020

Nieuw raam kozijn

Graag willen we het bestaande kozijn (breedte 97, hoogte 140) vervangen door een groter kozijn (breedte 150, hoogte 140 cm) Er zal dus een groter gat gemaakt moeten worden (heeft u hiervoor ook een adres?) Ons idee is nu een hard houten kozijn met links een vast raam en rechts een kantelkiep raam. Als u hierover ook nog ideeën heeft verneem ik dat graag. Graag in de offerte het gebruikte materiaal meenemen als ook HR++
woensdag 17 juni 2020

Dakraam vervangen voor een (groter) kanteldakraam

Ik wil een groot dakraam vervangen en een groot dakraam plaatsen. Dit zijn kantelramen op zolder.
zondag 7 juni 2020

Vervangen binnendeuren incl kozijnen

Wij willen een viertal deuren (waarvan drie incl kozijnen) vervangen. Ik heb op dit moment aluminium kozijnen. Dit moeten houten kozijnen worden.
donderdag 4 juni 2020

Draai kiepraam laten repareren

Draai kiep raam sluit niet meer. De onderkant blijft van het kozijn af staan, reeds geprobeerd om via hendel zijkant het te verhelpen, zonder resultaat.
woensdag 3 juni 2020

Keukenblad laten schuren en in olie zetten

Ons keukeneiland heeft een massief hardhouten blad van 1,80m bij 1,50 m en 4 cm dik. Het is niet gelakt maar geolied. Na 10 jaar gebruik willen wij het graag geschuurd en opnieuw geolied hebben. Eventueel hout lak kan ook, als dat mooier is. Graag advies hierover.
dinsdag 26 mei 2020

Dorpel van de schuifpui vervangen

Onze aluminium schuifpui naar de tuin heeft houten kozijnen. Door de jaren heen is er houtrot ontstaan aan onderdorpel. De schuifpui is 250 cm breed en 235 cm hoog. Graag wil ik de onderdorpel laten vervangen (evt door kunststof exemplaar).
zondag 24 mei 2020

Scharnier draaikiepraam op de eerste verdieping herstellen

Een draaikiepraam op de 1e verdieping sluit niet meer. Het raam is alleen aan de onderste scharnier nog gekoppeld en bovenin is het los. Het raam staat zowel in de kiep als draaistand. Raamkozijn dateert uit 2014, vorig jaar is het raam hersteld maar nu dus opnieuw weer problemen. Welke expert kan ons helpen?
vrijdag 22 mei 2020

Traplijm en zeil verwijderen

Ik wil graag een offerte voor - verwijderen van lijm - verwijderen van zeil stootborden De overige vloerbedekking is al verwijderd. De trap is hout en is van 1959. Er zijn 13 treden. We willen deze graag schilderen.
donderdag 21 mei 2020

Slotgat in buitendeur frezen

In onze achterdeur hebben wij helaas geen slot, geen klink oid. Alleen 2 knippen. Dit is natuurlijk erg onhandig. Wij zoeken iemand die het slot er in kan frezen en ook de deurklink erop wil maken.
woensdag 20 mei 2020

Deuren korter maken

We willen 10 deuren korter maken. Belangrijk dat dit goed recht gebeurd in verband met nieuwe vloer in de kamers.
dinsdag 19 mei 2020

Slotgat frezen in een deur

Ik heb 2 deuren waar een slotgat in gefreesd dient te worden.
dinsdag 19 mei 2020

Metalen deurkozijn omdraaien

6 Juli krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. De vorige bewoners hebben de badkamer in een 'normale' kamer geplaatst. Nu gaat de deur naar binnen open, maar wij willen i.v.m. ruimte dat deze naar buiten open gaat. Het gaat om een metalen/stalen kozijn. Zouden wij hiervoor een offerte mogen krijgen?
maandag 18 mei 2020

Houten schuur opknappen

Schuur in de tuin is een houten schuur. een soort gedeelde schuur met de buren. de houten balken rotten weg en zijn toe aan vervanging. gewoon een laagje verf gaat niet meer helpen. Ik wil graag een idee van wat de kosten van deze klus kunnen worden.
zondag 17 mei 2020

Resterende lijm van trap verwijderen

Ik wil graag de restende lijm van de trap af. Ik kan het niet eraf krijgen ik heb nu alles geprobeerd. Trap met 13 trappen. Zie foto
zaterdag 16 mei 2020

Klompenhok aan chalet

Graag een globale richtprijs voor een klompenhok 2x 1,5 voor ons chalet. Geen ramen. Huidige voordeur kan overgezet worden naar ingang klompenhok. Graag met water en stroom voor wasmachine.
woensdag 13 mei 2020

Keralit plaatsen

- De gevelbekleding moet vervangen worden aan beide kanten van het huis. De breedte is 4 meter en de hoogte 3 meter in driehoekvorm, dus circa 11,5 m2 en de dakranden. - De boeiboorden van 2 x 7,5 meter (ca 30 cm breedt aanzicht en ca 50 cm onderzijde) - Zijkanten van het dakkapel met keralit.
woensdag 13 mei 2020

Houten kozijn vervangen

Het kozijn op de achtergevel is aan onderzijde verrot. Het is een houten kozijn van 3 meter lang, en ik wil het laten vervangen door een kunststof of metalen kozijn. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
woensdag 13 mei 2020

Dakramen zolder

Op zolder hebben we nu geen daglicht. Hier willen we graag 2 dakramen hebben. Dit zou de CK01 en de UK06 of SK06 zijn

Partners

Partners van Casius