Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Gelderland.

2419 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 10x bergingsdeuren vervangen tbv vve, 4 seizoenen pui plaatsen, vervangen rot kozijn + opknappen alle kozijnen huis, veranda realiseren met plexiglas dak, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, trappen realiseren, deuren en kozijnen plaatsen 5 stuks, dakraam plaatsen en doorbraak maken, houten kozijnen en ramen vervangen door kunststof, onderdorpel buitendeur, schuifdeur en raam vervangen door natuurstenen dorpel, zachtboard plafond laten vervangen, vervangen kozijnen, zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Gelderland:

dinsdag 7 april 2020

Twee dorpels van deur vervangen

Twee dorpels van beide deuren achter zijn verrot en moeren worden vervangen. Het mogen gewoon weer houten dorpels worden, deze dient u ook te leveren.
zondag 5 april 2020

Trappen realiseren

Ik heb 2 houten trappen nodig. 1 met 2 kwart draaien op 1 paal en 1 trap met 1 draai. Momenteel lopen de trappen rechtsom, maar wij gaan de zolder veranderen, waardoor de trappen linksom moeten lopen. Huidige trappen haal ik zelf weg, bestaande besparing kan gebruikt worden. Beide trappen moeten dicht worden, het liefst met hout, geen mdf. De trappen hoeven van mij niet in de grondverf gezet worden, dit doe ik zelf. Plafond hoogte is: begane grond naar de vloer van de 1e verdieping: 2.69,5 m. plafond. Vloer 1e verdieping naar vloer zolder: 2.72,5 m.
woensdag 1 april 2020

Tussendeur van de gang naar garage maken

In oktober of november wordt ons nieuwbouw huis opgeleverd en nu willen wij graag een deur van de garage naar de keuken laten maken. Het zal om een stompe deur gaan. Over het materiaal zijn we nog niet helemaal uit. Een uitsparing zal gemaakt moeten worden in het gewapende beton. Ik heb begrepen dat er geen latei nodig zal zijn. Garage isoleren doen we zelf als dat nodig is.
zondag 29 maart 2020

Windveren voorzien van rockpanel

Graag zou ik de windveren van onze woning willen voorzien van rockpanel. Het gaat om twee zijden (vrijstaand geschakelde woning, beide zijden carport/garage).
woensdag 25 maart 2020

Houtrot in schuifpui herstellen

Er zit houtrot in de onderdorpel van de schuifpui en aan de onderkant van het vaste staande deel.
woensdag 25 maart 2020

Plaatsen van plafond in carport en inbouwspots

Plaatsen van een carport plafond van trespa inclusief raggelwerk. Afmetingen breedte; 3,60 met uitloop naar 4,10 en lengte,3,90. Tevens plaatsen van 4 inbouwspots met bewegingssensor. Graag prijsopgaaf inclusief materialen maar exclusief de spots.
zaterdag 21 maart 2020

Dakraam plaatsen

Ik heb nu een plastic raampje maar ik wil graag een nieuw dakraam laten plaatsen. Deze moet dus verwijderd en afgevoerd worden en daarna vervangen.
zaterdag 21 maart 2020

Reparatie en herstelwerk aan tuinhuis

Ik wil graag een lat van mijn tuinhuisje laten vervangen. Het betreft een lat waar een ruit op rust, deze is verrot.
vrijdag 20 maart 2020

Binnendeurkozijn vervangen

Ik wil een offerte voor het vervangen van een binnendeurkozijn voor de caravan. Het heeft waterschade opgelopen aan de onderkant.
woensdag 18 maart 2020

Plafond repareren na lekkage

Er is lekkage geweest in kleine kamer 1 verdieping, 3 x 4 mtr; 2 gips platen van 3mtr breed , bij 60 cm, deze zijn na de lekkage verwijderd en moeten nu vervangen worden. randen kitten en vlak maken, plafond opnieuw witten. 1 Wand met opnieuw behangen worden 4 x 2,20 mtr. 2 plafond plinten weer ophangen.
woensdag 18 maart 2020

Zeven binnendeuren inkorten

Zeven binnendeuren bleken bij het leggen van een laminaatvloer te lang te zijn. Het bedrijf dat de vloer voor me legde kort zelf geen deuren in, dus ik zoek iemand die dit voor me kan komen doen, zonder dat ik de deuren zelf ergens naar toe hoef te vervoeren.
dinsdag 17 maart 2020

Plaatsen tuimeldakraam

Geachte heer/mevrouw, Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een Velux tuimeldakraam type GGL UK08 wit afgelakt. Er is nog geen dakraam in het dak aanwezig. Het dakraam moet 134 x 140 cm worden. Het raam dient op stahoogte geplaatst te worden op de 2e verdieping. Als uitvoerdatum denk ik aan eind maart of begin april, maar dit kan uiteraard ook later. Graag overleg wat mogelijk is. Alvast dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet.
maandag 16 maart 2020

Schuifpui of dubbele deur leveren en plaatsen voor een stacaravan

Ik ben op zoek naar een schuifpui of dubbele deur met kozijn voor mijn stacaravan. De maten zijn ongeveer 202 x 158 mm (HxB). Het zou vervangen moeten worden door een huidige deur. Graag hoor ik wat het zou kosten.
zaterdag 14 maart 2020

Boeiboorden vervangen door kunststof

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het laten vervangen van houten boeiboorden door trespa boeiboorden of een ander alternatief. Het gaat om 22 strekkende meter, rondom het huis.Graag hoor ik van u welke informatie u nog meer nodig heeft.
zaterdag 14 maart 2020

Schuifdeur plaatsen

Ik wil graag aan beide zijden van de zolder schuifdeuren laten plaatsen. Wij wonen in een (standaard) nieuwbouwhuis. De breedte is 5,4 m (per zijde) en de hoogte 1,2m.
zaterdag 14 maart 2020

Schuifdeur op de zolder laten plaatsen

Ik wil graag aan beide zijden van de zolder schuifdeuren laten plaatsen. Wij wonen in een (standaard) nieuwbouwhuis. De breedte is 5,4 meter (per zijde) en de hoogte 1,2 meter.
zaterdag 14 maart 2020

Kledingkast, opbergruimte, schoenen en garderobe kast realiseren

Slaapkamer onder schuine daken met afmeting van 6,40 m x 4,18 m behoeft een ruime kledingkast op maat. Op de overloop willen we graag een kast voor was machine en droger als ook opbergruimte. In de hal beneden willen wij een garderobe en schoenenkasten laten maken. Ik nodig de vakman bij deze uit om de situaties te bekijken en op locatie een offerte kan uitbrengen. Op 15 mei krijgen wij de sleutel maar op 04 april is er een mogelijkheid om de situatie te bekijken.
woensdag 11 maart 2020

Leveren en inhangen van nieuwe pvc voordeur

Ik wil mijn huidige deur laten vervangen door een nieuwe pvc voordeur, 1 deurknop 1 strook glas, donker blauw, van binnen beige. Huis is van 1965. Dus leveren en plaatsen van nieuwe voordeur.
dinsdag 10 maart 2020

Steile trap vervangen

Momenteel hebben we een redelijk steile trap naar de eerste verdieping. De huidige trap heeft een bovenkwart. Ik wil graag weten wat de mogenlijkheden zijn voor een minder steile trap met zowel een bovenkwart als een onderkwart. Doordat het verlaagde plafond in de hal beneden er uit is, hebben we meer ruimte gekregen. De trap loop tussen 2 draag muren deze mogen en kunnen niet weg. Onderaan de trap zit een deur deze mag weg.
maandag 9 maart 2020

Tapijt trappen verwijderen en houten trap schilderen

Wij willen het tapijt in ons trappenhuis laten verwijderen + de lijmresten. Het hout onder het tapijt zouden we graag willen laten schilderen. Het gaat om twee trappen met ieder 1 bocht + twee keer een overloop in een oud pand (1896).
zaterdag 7 maart 2020

3 Cando binnendeuren afhangen

3 x cando binnendeuren afhangen
donderdag 5 maart 2020

Tuinhuis reparatie

Een aantal planken in mijn blokhut zijn aan het doorzakken of beginnen te rotten. Zo ook een paar hoekranden waar duidelijk sprake is van wegrotten. Ik denk dat het in totaal om hooguit 8 planken gaat (volgens mij omvang hut max. 3 bij 3).
dinsdag 3 maart 2020

Vloerbedekking verwijderen en treden schuren

Gaat om een trap met 13 treden .Rechte trap met boven een bocht naar links. Moet klaar zijn tussen 13 en 21 maart
zondag 1 maart 2020

Aanleggen plafond in garage

In mijn garage wil ik graag een plafond hebben, zodat het netjes afgewerkt is. Het betreft een afdak buiten van ca. 120 cm bij 290 cm. en de garage binnen van ca. 730 cm bij 290 cm. Nu is het allemaal houten balken. Graag zou ik iets van kunststof willen, zodat het onderhoudsvrij/arm is. zodat ik het niet hoef te schilderen. Graag in de kleur RAL 9001 als dat mogelijk is, want daarin is ook het houtwerk van het huis in geschilderd. Er hoeven geen spotjes in het plafond/zolder. Zie bijlagen voor wat foto's van huidige dak van de garage.
zondag 1 maart 2020

Draaiende delen vervangen van houten kozijnen en dubbelglas plaatsen

Ik wil graag mijn enkelglas van mijn ramen laten vervangen, maar ben bang dat het niet past in mijn huidige draaiende delen. Deze sluiten overigens ook niet meer goed. Ik ben opzoek naar een bedrijf wat mijn enkelglas kan vervangen voor dubbelglas en tevens mijn draaiende delen kan vernieuwen (of helemaal sluitend kan maken, met of zonder nieuw hang en sluit werk). Begane grond Bij achterdeur: - 60x101 - 42x110 - 70x23 Achtergevel woonkamer: - 167x182 - 41x128 - 41x22 Voorgevel woonkamer: - 52x152 - 153x152 - 38x104 - 38x18 Eerste verdieping Achtergevel kleedkamer: - 80x130 - 41x76 - 41x22 Achtergevel slaapkamer: - 167x130 - 41x76 - 41x22 Voorgevel badmaker: - 46x49 Voorgevel kantoor: - 46x50 - 57x142 - 57x142 Totaal aantal vierkante meter 14,5518

Partners

Partners van Casius