Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Gelderland.

2436 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: renovatie houtwerk atrium, het vervangen van de trap en het plaatsen van een traplift, vervangen alle ramen van de woning, een houten constructie dakopbouw realiseren, gevel in oude staat herstellen, 7 Binnendeuren en 7 kozijnen vervangen, overkapping realiseren, schuifdeuren maken onder schuin dak van zolder, vervangen kozijnen inclusief dubbel glas, 2 traprenovaties inclusief schilderwerk, 4 Kozijnen vernieuwen, plafond van zolder aftimmeren en isoleren, timmerwerk aan de "poort" van de tuin, kozijnen Amsterdamse schuiframen vernieuwen, openslaande deuren en ramen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Gelderland:

dinsdag 7 mei 2019

Raam in buitenmuur plaatsen

Wij willen graag weten wat het kost om een vast raam van ongeveer 160 cm (h) x 140 cm (b) met houten kozijn en dubbel glas (HR++) te laten plaatsen in een buitenmuur, zodat we meer lichtinval in de keuken krijgen. De buitenmuur bestaat uit bakstenen. Daarnaast willen we deze opdracht graag tussen 8 en 11 juli laten uitvoeren.
dinsdag 7 mei 2019

Plaatsen van 2 deuren

10 juli krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. Wij moeten hier binnen 1,5 week twee deuren plaatsen. 1 deur moet in een bestaand kozijn geplaatst (kleiner dan standaard deuren, zonder aanwezige scharnieren). Daarnaast hebben wij een gang van ongeveer 90 cm breed en 310 cm hoog, waar een kozijn en deur in geplaatst moeten worden (dus niet in de muur, maar in de gang, zodat er een hal ontstaat tussen de voordeur en de nieuwe deur). Boven het kozijn moet dus ook iets komen (dicht of met raam). Wij hebben nog geen materialen in huis, daar ontvangen we graag advies in, dan kunnen wij dit van te voren bestellen/kopen.
zondag 5 mei 2019

Tuinhuis reparatie

Tuinhuis onderkant bij de deur is rot, daar moet een gedeelte van vervangen worden. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.
zondag 5 mei 2019

Kozijn vervangen

De onderdorpel van 1 raam is verrot. Het onder kozijn is 2,17 meter lang. Ik wil dit graag laten vervangen.
zondag 5 mei 2019

Houten buitenkozijnen met houtrot (dorpels) vervangen

Ik zoek een kozijnenspecialist die een aantal houten dorpels kan vervangen. Het gaat om 5 plekken (rot) in verschillende kozijnen wat vervangen moet worden. Het werk vindt plaats op de eerste verdieping.
maandag 29 april 2019

Balkondeur reparatie

Ik zoek een deurenspecialist die mijn deur naar het balkon kan repareren. Het gaat om een houten deur die niet geheel geopend kan worden.
zondag 28 april 2019

Overkapping realiseren

Nieuwbouwwoning, overkapping in de vorm van pergola met lamellendak. Over gehele achterzijde 8,50 meter breed waarvan 5.5 meter achter woonkamer en 3,5 meter achter de garage. Diepte 3,5 meter. Wellicht om kosten te drukken, over 5.50 meter verstelbare lamellen en achter garage vaste dakbedekking.
zondag 28 april 2019

Trapgat zagen en nieuwe zoldertrap plaatsen

Ik wil graag een vlizotrap vervangen voor een vaste trap. Het vlizotrapgat moet dicht gemaakt worden. Het gat voor de vaste trap moet gezaagd worden, dit betreft een betonvloer. Trapgat boven bestaande trap.
woensdag 24 april 2019

Installeren hordeur

Ik wil deze deur monteren: Bruynzeel plissé hor schuifpui 150x240 wit 700 serie (onderdeel van Praxis-assortiment). Daarvoor moet wel eerst de oude hor deur worden verwijderd.
woensdag 24 april 2019

Trapkast gedeeltelijk verwijderen

Ik ben op zoek naar een timmerman die een deel van mijn trapkast in de woonkamer kan verwijderen. De kast dient tot aan de steunbalk verwijderd te worden. Huidige grote deur dient vervangen te worden door twee kleine deurtjes.
zaterdag 20 april 2019

Een overkapping realiseren

Ik zoek een timmerman/vakman die een overkapping kan realiseren, tegen de woning aan met een waterdicht doek. De overkapping moet ongeveer 350 bij 500 cm groot worden. Het doek moet kunnen worden opgevouwen/verwijderd. De overkapping moet met 1 zijde aan de woning bevestigd worden.
woensdag 17 april 2019

Schuurdeur plaatsen

Nieuwe vurenhouten schuurdeur met glas en reeds aanwezig slot gat voorzien van scharnieren en deze afhangen in bestaand kozijn. 201. 5 * 83 stompe deur. Afschilderen niet nodig.
dinsdag 9 april 2019

Zoldertrap vervangen

Het betreft een nieuwe trap naar de zolderverdieping, wat een ruim slaapvertrek is, 5 bij 6 meter. De huidige trap is smal, steil en recht. Door een draaiing zullen hierdoor de treden hopelijk wat beter begaanbaar zijn. Huidige hoogte ongeveer 2.30 meter met treden van ongeveer 15 cm breed.
donderdag 4 april 2019

2 harmonicadeur plaatsen

Het betreft 2 keer een harmonicadeur, iedere deur bestaande uit 2 panelen van 60,4 cm en 260 cm hoog. Dat betekent dus twee panelen-deur die naar rechts open klappen en een 2 panelen-deur die naar links open klappen. In het totaal moeten de twee deuren een breedte van 240 cm overbruggen.
woensdag 3 april 2019

Dakraam vervangen

Het dakraam van 30 bij 30 cm lekt en diep te worden vervangen. Het nieuwe dakraam mag ook iets groter worden. Tevens is er ook een lekker zonnecollector op het dak aanwezig. Deze moet worden verwijderd en de pannen terug gelegd.
dinsdag 2 april 2019

Afhangen stompe binnendeur

Ik ga binnen 2 weken een stompe binnendeur aanschaffen voor de hal die reeds voor geschilderd is. Deze deur moet afgehangen worden. Naast de klus wens ik advies waar ik op moet letten bij de aanschaf en het inkorten bv, aangezien de deur reeds voor geschilderd is.
maandag 1 april 2019

Reparatie loop- en sluitwerk van een houten schuifpui

Het betreft een houten schuifpui met hefboom die in eerste instantie stroef liep maar nu helemaal vast zit in het slot. Bouwjaar woning 1996. Foto's bijgevoegd Graag spoedig offerte voor reparatie
maandag 1 april 2019

Herstellen van schuifdeuren serre

We hebben 2 grote aluminium schuifdeuren in de serre, die allebei niet vlot meer over de onderrail willen schuiven. Ook het slot in 1 van de deuren geeft problemen. Het kost ontzettend veel moeite om de schuifdeur te openen. Hopelijk kan dit voorgoed hersteld worden.
maandag 1 april 2019

Muurdoorbraak en roldeur/luik in schuur plaatsen

Ik wil graag de ingang van mijn schuurdoorgang groter maken. Nu standaard deurmaten, maar ik heb stras 2 motoren en die kunnen niet door die ingang. we willen graag 1 muur open breken en daar een rolluik/ deur zelf bediening in laten bouwen. dit is ook gelijk ruimtebesparend. ingang opening moet ongeveer 2m hoog (dat is nu al) bij 220m breed worden. Foto's van de schuur kan ik altijd sturen, heb ik momenteel geen foto's van.
zondag 31 maart 2019

Gipswand met deur op zolder laten plaatsen

Op zolder, waar nu een traphek om de trap heen zit, willen wij graag een gipswand met een deur (en bij voorkeur met een raam ivm het licht, zou graag willen weten wat hier de meerprijs van is) laten plaatsen. Afmetingen 237 x 96 cm. Dit zodat we de zolder kunnen afsluiten.
vrijdag 29 maart 2019

Kleinste tuimel dakraam plaatsen in badkamer

In de badkamer wil ik graag kunststof Velux tuimeldakraam met melkglas en ventilatierooster laten plaatsen. Het zal gaan om de CK GGL 50 bij 70 cm groot.
donderdag 28 maart 2019

Kunststof tuimelraam plaatsen

Wij willen een kunststof tuimelraam laten plaatsen. De afstand tussen de balken is 114 cm. We dachten zelf aan een maat 55 x 78 cm maar mag eventueel ook groter.
maandag 25 maart 2019

Dakraam plaatsen

Ik wil graag voor een betaalbare prijs een dakraam van 78 x 98 of 98 x 98 cm laten plaatsen. Met handbediend verduisterend rolgordijn. Ben benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen. Er moet een gat gemaakt worden voor het dakraam. Ik heb een schuin dak.
maandag 25 maart 2019

Schuifdeurtje onder schuin dak op zolder realiseren

Ik wil een schuifdeur laten maken op zolder. Breedte 210 cm en hoogte 100 cm.
zondag 24 maart 2019

Steigerhouten schutting plaatsen

Ik wil in mijn achtertuin en langs de zijkant van mijn woning een steigerhouten schutting kopen en laten plaatsen van ongeveer 25 meter met twee deuren erin.

Partners

Partners van Casius