Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Gelderland.

2404 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: hardhouten kozijnen plaatsen, trap renovatie, vrijstaande stenen garage bouwen, hardhouten kozijnen laten vervangen, plafond en metal stud wanden met deuren plaatsen, schuur met overkapping laten maken, schuur met prieel laten maken, stalen wand met glas en deur, kozijnen laten vervangen, trappen bekleden, binnentrappen realiseren, voorzetwand plaatsen met isolatie en deur, drie ramen in zijgevel maken, moderne veranda van aluminium plaatsen, trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Gelderland:

zaterdag 26 mei 2018

Tuinhuis met veranda monteren

Ik heb een tuinhuisje met veranda bestelt dat geleverd wordt over 4 weken. Zie link: -blokhut-fonteyn-lessenaar-iris-800-x-350-cm/ Graag zou ik gebruik willen maken van jullie dienst, mits we overeen kunnen komen. Graag hoor ik van jullie.
vrijdag 25 mei 2018

Nieuwe buitendeur plaatsen

Nieuwe deur ophangen en glas in de deur zetten. Materiaal heb ik al.
donderdag 24 mei 2018

Dakraam in de nieuwbouwwoning plaatsen

Ik wil een dakraam kopen en laten plaatsen. Onze woning is een vrij standaard nieuwbouwwoning. Ik wil het dakraam die met montage 500 euro kost. Het staat op de website. Ik weet niet wat de afmetingen zijn.
woensdag 23 mei 2018

Openslaande deuren in de keuken plaatsen

Ik wil graag openslaande deuren realiseren bij mijn huis. Dat betekent dat de verwarming op een andere plek moet komen. Dus én de bestaande ramen er uit, verwarming en het monterenvan de openslaande deuren (en misschien zijlichten) We denken er ook over om een stuk muur naar de keuken weg te halen. Dan moet er een draagbalk komen. En misschien een nieuwe keuken. We zouden de deuren wel via Marktplaats willen bestellen om de kosten te drukken. Wat zijn de prijzen
woensdag 23 mei 2018

Trappen met vloerbedekking bekleden

Wij willen graag onze trappen laten bekleden met vloerbedekking. Het gaat op een open trap en een dichte trap. Wat zijn de kosten voor het leggen hiervan inclusief materiaal en het eventuele egaliseren (indien nodig), wel exclusief tapijt. Het betreft een nieuwbouwwoning dus de trap is redelijk egaal.
dinsdag 22 mei 2018

Glaslatten vervangen

Ik wil de glaslatten vervangen in verband met de houtrot. Ik weet niet om hoeveel het gaat. Als er teveel houtrot is is het mogelijk dat dit ook gerepareerd moet worden. Ik hoop dat er iemand reageert die dat ook eventueel kan doen. Het gaat om 6 glaslatten ongeveer van 1 a 2 meter.
dinsdag 22 mei 2018

Velux SK06 tuimelraam vervangen

Ik wil mijn oude venster GGL606 vervangen naar VELUX Tuimelvenster GGL SK06 en gootstuk 114 x 118 cm
dinsdag 22 mei 2018

Hordeur plaatsen

Het plaatsen van een plisséhor deur S700 (Bruynzeel)
zondag 20 mei 2018

Horren monteren in of op kunststof kozijn

Graag laat ik 2 horren plaatsen, 1 hordeur en 1 raamhor op de slaapkamer. Ik moet ze nog wel even aanschaffen maar dat is zo gebeurd. Dus op maat moeten ze komen en geplaatst worden
zaterdag 19 mei 2018

StoreMax kast inmeten en monteren

Het opmeten en maken van een kast van 3.60 meter en 0. 60 meter diep van StoreMax
vrijdag 18 mei 2018

Deur met slot afhangen

We hebben een nieuwe deur gekocht. Dit is een opdek deur. Graag deze ophangen met slot erin maken.
vrijdag 18 mei 2018

Onderdorpel van schuifraam repareren

Ik wil graag de onderdorpel van een houten schuifraam (bouwjaar 1918) laten vervangen/repareren. De onderdorpel is door houtrot aangetast. De weldorpel aan de buitenkant lijkt in redelijke staat. Aan de binnenzijde (zie afbeelding) is de onderdorpel in zeer slechte staat. Stijlen en bovendorpel zijn goed. Het schuifraam zelf meet ongeveer 118 x 155 cm. Beleg aan de zijkanten (contragewichten) is reeds vrijgemaakt. Het raam kan er dus in principe direct uitgehaald worden.
donderdag 17 mei 2018

Kiep-/kantelraam maken in de douche

We hebben op dit moment een valraam van circa 100 x 60 cm. Deze scharniert aan de onderkant en rust dan tegen een stang. Het zijn hardhouten kozijnen en die zijn in goede staat. We willen hier graag een kiep kantelraam van maken.
woensdag 16 mei 2018

Draairichting van kozijnen aanpassen

De werking van de twee naar buiten draaiende slaapkamer ramen veranderen in twee naar binnen draaiende ramen. Zogenaamde Duitse kantel/kiepramen met als uitgangspunt zo min mogelijk schade aan het huidige ramen en raamkozijnen.
woensdag 16 mei 2018

Hordeur in kunststof schuifpui laten maken

Ik heb een schuifpui van 2,50 hoog en de deur is 1,27 breed. Is het mogelijk om voor deze deur een hor (plissé misschien) te laten maken en monteren? Is het mogelijk om voor deze hor een offerte te krijgen? De schuifpui is kunststof.
maandag 14 mei 2018

Hordeur monteren in een houten kozijn

Graag laat ik 1 hordeur monteren in een houten kozijn. De hordeur is al aangeschaft. Graag zo snel als mogelijk is!
maandag 14 mei 2018

Boeren voordeur afhangen

Ik zou graag onze boeren voordeur willen laten plaatsen.
maandag 14 mei 2018

Overkapping bedekken met golfplaten

Wij hebben achter een overkapping met oude golfplaten. Deze willen wij vernieuwen met nieuwe golfplaten. De afmeting is ongeveer 4 meter lang bij 6 meter breed. Wat zijn hier de kosten van om dat te laten doen door 1 van jullie monteurs? Wij zorgen zelf voor de materialen.
maandag 14 mei 2018

Aangevreten kozijn repareren of vervangen

Mijn woonkamer kozijn is aangevreten door een hond, kozijn aan 1 kant kapot. Zie bijlage voor foto's. Graag de hangstijl van een binnendeur kozijn vervangen Vurenhout, 114 bij 67 cm.
zaterdag 12 mei 2018

Hor monteren op een houten kozijn

Graag laat ik 1 hor laten op de achterdeur aan de binnenkant monteren. De deur is 215 bij 90 cm.
vrijdag 11 mei 2018

Schuurdeuren vervangen

2 deuren van de schuur moeten vervangen worden. De deuren moeten op maat gemaakt worden en afgehangen. In 1 deur moet ook glas geplaatst worden. Een deur met opzetsleutel. Materiaal regel ik allemaal zelf.
donderdag 10 mei 2018

Houten garagedeuren laten maken

Ik ben op zoek naar een vakman die openslaande houten deuren op maat kan maken. De afmetingen zijn breedte 2450 mm, hoogte 2400 mm en dikte 40 mm. Mijn vraag was hoeveel kost het om de deuren te laten maken en te verven? (zie afbeelding: voorbeeld van een deur hoe ze er uit moeten zien).
donderdag 10 mei 2018

Hordeuren inmeten, bestellen en plaatsen

Wij willen rol hordeuren bij openslaande deuren. Hierbij willen wij gebruik maken van de 30% korting die de gamma daar op dit moment voor geeft. Aangezien wij niet zeker van de maten die wij hiervoor moeten aanhouden zouden wij de hordeuren graag willen laten inmeten, bestellen en plaatsen door een vakman. Wij weten niet precies wat de afmetingen zijn.
donderdag 10 mei 2018

Dakraam plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een nieuw kunststof dakraam met insectenhor. Deze moet het oude zolderraam vervangen. Het betreft een schuin dak in een tussenwoning. De grootte staat nog niet vast. Het oude dakraam is 45 bij 55 cm en de nieuwe mag rond de 70 bij 90 cm worden (afhankelijk van de kosten). Gewenste uitvoerdatum: juli/augustus. Alvast bedankt!
woensdag 9 mei 2018

Overzetvensterbank laten monteren

Over onze voorste vensterbank (tegels) willen we een wat grotere overzet vensterbank geplaatst hebben. Vensterbank 3 meter breed en dan graag een cm. of 24/25 diep. Met een rand van 2/3 cm. en achter bij de keuken een klein plankje. Zodat die ook een klein vensterbankje word, zie foto's. Materialen voor de vakman.

Partners

Partners van Casius