Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor deur op maat laten maken:

Deur op maat laten maken

Hallo, wij zoeken voor een ruimte in huis een deur in een afwijkende maat. Het gaat om de maat 120 cm hoog en 76 cm breed. De deur moet in lichte materialen uitgevoerd worden en wordt uitsluitend binnenshuis gebruikt.
Onze klant uit Wolvega (Friesland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deur op maat laten maken uit heel Nederland:

Badkamer renoveren

Wij willen onze badkamer vernieuwen. Maat van de badkamer is 2,20 bij 2,75 meter. De bedoeling is dat de oude badkamer wordt afgebroken, douche met deur geplaatst, bad, inbouwtoilet, nieuw meubel, kranen en vloer en wand opnieuw betegelen. De plaatsing van de onderdelen vinden grotendeels plaats op dezelfde plek als nu. Al het materiaal gaan wij zelf voorzien, wij zijn echt opzoek naar een uitvoerende partij.

Deur maken en afhangen

Vooraf inmeten deur; • Deur op maat (voor offerte kan u uitgaan van ongeveer gangbare maat); • Hang en sluitwerk (driepuntssluiting); • Veiligheidscilinder en een veiligheidsbuitenschild met kerntrekbeveiliging; • SKG 3 sterren keurmerk; • Anti-inbraakstrip; • Locatie Groningen (inpandige berging); • Houten kozijn (inbraakbestedig); • Deur in grondverf en 2 lagen lak (kleur n.t.b.), kwaliteit Sikkens o.g.

Nieuwe poortdeur installeren

We willen een nieuwe poortdeur. Afmetingen zijn 1.80 meter hoog en 93 cm breed (standaard maat) Eventueel behoud van het huidige slot. Lichte voorkeur voor een deur van composiet.

Deuropening in dragende muur, deur en binnenmuurtje plaatsen

Wij hebben de volgende wens: Een deuropening van de woonkamer naar garage en een doorgang in het halletje maken. De doorgangen moeten door dragende muren gezaagd worden deze zijn van prefab beton. Tevens een deur leveren (geïsoleerd) en monteren van ongeveer 90x210 (of andere gangbare maat, niet te groot) Vervolgens ook een muurtje van giboblokken maken zodat het bestaande halletje groter wordt. Zie het pdf bestand, hier heb ik het idee op ingetekend. Het gaat hier om een nieuwbouwhuis van KBK bouw, wordt gebouwd in Neck. De oplevering is oktober 2020. Graag een offerte inclusief vergunningen e.d. stempelplan en constructieberekeningen.

Deur verplaatsen in stenen muur (schuur in de tuin)

Ik wil graag de schuurdeur (schuur is van steen) verplaatsen naar de zijkant van de schuur. Vanuit het huis kijken wij nu tegen de deur aan, en daarbij zouden we die muur graag gebruiken voor een veranda met lounge. Maat door de deur zijn de opties beperkt. De deur aan de zijkant , zou perfect zijn. De deur met kozijn zou dus gesloopt moeten worden uit de muur, het gat dicht metselen en een nieuw gat maken voor het feit kozijn

Bestaande binnendeur vervangen

Het betreft het vervangen van een bestaande stompe deur door een nieuw te plaatsen of nieuw op maat te maken deur. De deur dient een metaallook uitstraling te hebben met 3 vaks verdeling met veiligheidsglas. De maten zijn binnenwerk kozijn: breedte 82,8 cm hoogte 200 cm. In de deur ook graag en valtochtstrip.

Tuinpoort vervangen

Het gaat om het vervangen van de tuinpoort. Het kozijn is nog goed. De klus omvat: - advies over de te kopen tuinpoort - het op maat maken - overplaatsen van bestaande beslag/slot - Monteren/afhangen van de deur. De deur die er nu in zit heeft een afmeting van circa 212 x 92cm. Zie de bijgevoegde foto, ook graag afvoeren.

Metalen deur vervangen en tussenwand van glas en staal plaatsen

Ik zoek een vakman voor het volgende: 1. vervanging van een metalen binnendeur. Maat van de binnendeur is 2.40 x 0.91 m (H x B) (maat is incl. kozijnen). 2. plaatsen van een tussenwand met glas en staal met twee openslaande deuren erin. Maat van de tussenwand is 2.40 x 2.70 m (H x B) Realisatie waarschijnlijk voorjaar/begin zomer 2020

Afhangen voordeur

Het afhangen/plaatsen van een nieuwe hardhouten voordeur in een bestaand kozijn. Maat deur 88 x 201,5 cm. De huidige deur is een linksdraaiende deur met oplegslot. De nieuwe deur een deur waar een driepuntssluiting ingefreesd moet worden en pas gemaakt moet worden in het kozijn alsmede het monteren van het deurbeslag. Naast de deur zijn drie enkele ruitjes boven elkaar geplaatst. Dit moet dichtgezet worden met een houten plaat.

Garagedeur vervangen door pui met ramen en deur

Ik wil een garagedeur (metaal kanteldeur, standaard maat) vervangen door pui met ramen en deur. Ik ontvang graag een offerte.

Partners

Partners van Casius